Pak Čestitam!!! Stvarno momak i pol! Nadam se da nije bilo previše bolno.
Hvala svima na čestitkama! Nas su poslali doma vec drugi dan tak da se doma mazimo i uglavnom cikimo.
Printable View
Pak Čestitam!!! Stvarno momak i pol! Nadam se da nije bilo previše bolno.
Hvala svima na čestitkama! Nas su poslali doma vec drugi dan tak da se doma mazimo i uglavnom cikimo.
Hvala cure, bilo je dugo,bolno i na kraju na vakum jer se nije htio spustiti nikako
Eryngue ,Optimist[emoji8] .
Optimist još malo i curka nam se pridružuje. [emoji173]
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Eci, martinaP, dominikslatki, zeljkica, vrci, JUHU, Marijaxy, ivancica001, MonaLi...sve cure koje ste rodile tamo negdje nakon bubekice :) čestitam!
A posebno našoj hrabroj pak :heart:
Redovno vas čitam ali nikako da vam sta napišem jer mi je mali staaalno na rukama (i sad je) - tko je rekao da je drugo dijete manje zahtjevno, samo je imao sreće :)
Poroda se sjetim svako jutro na wc-u :mrgreen:
Optimist 25.2. 2018. / (Ž)
Hadasa 3.3.2018. / (Ž), (Ž)
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (M)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / ()
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Bluebella 20.6.2018 / (Ž)
Još jednom čestitke svim novim mamama i njihovim sretnim bebama :)
pak čestitam i ovdje draga!!! Ljubi bucmastu štrucu! :zaljubljen:
Pak cestitam od srca [emoji179]
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Prva sam na listi :heart:
Nisam vjerovala da ce mi trudnoca ovako brzo proci.
Daaa :) Vrijeme leti! Ni ja ne mogu vjerovati kako je proletjelo prvih 6 mjeseci. A od dječje opreme imam letvu od koje sam namjeravala napraviti baby gym :)
Inače, babica me nije zvala što znači da su mi šećer, željezo i vitamin D super. Baš sam sretna jer sam prehranom očito uspjela regulirati inzulinsku rezistenciju.
Cure koje nas virkate pridružite nam se da nadopunimo listu! :)
Blubella u Pulskoj. Ekipa je stvarno bila ok, ali mali je stao i nikako naprijed.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Ja vas svakodnevno virkam :)
I čestitam svim hrabrim mamicama!
Moja curica dolazi 03.08.
Prošle smo prvo tromjesječje pa smo malo mirnije :)
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (M)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / ()
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
Bome virkam i ja, čitam čitam malo malo preskočim što stranica jer nema smisla pa malo čitam posljednje pa opet preskočim sto stranica....i pročitam zadnje tri ;) Hehe
I mi će mo imati berača termin kažu 3.9.,,,? Ajmee kako je to daleeekooooo
Pak čestitaaaam :)
Ajme kako smo se zaredale u zadnjih mjesec-dva :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam medu stalnim virkalicama vec neko vrijeme
Termin 5.7.,spol jos ne znamo
pak :-D cestitam!
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (M)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / ()
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
bodo 05.7.2018 / ()
Nivana 03.9.2018 / ()
Ajme druga sam po redu, ma da su mi rekli da će biti u drugom mjesecu 10.02 mi je 37 tt i poslije toga cure mogu doci. Prehlada otišla, dosla nesanica i totalan gubitak apetita
Evo cure da se javim, otkrili sto, prsnulo slijepo crijevo. Evo me s intezivne, kazu da su bebice dobro.....cestitke svim bebama i mams, vidim da se lista opasno pomice.
Hadasa,
Tebi bi termin bio u 37 tjednu jelda? S blizancima je tad termin??
Optimist,
Jojj, blago tebi ! Meni vrijeme nikako da prodjee !
Bornastra,
Oooo, evo i tebe ovdjeee :))
Ivana,
Ojojjjjjjj, glavno da je sve dobro ! Javim t se...
Ivana - prsnulo slijepo crijevo, ajme... dobro da je sve dobro proslo...
Mono- od 37tt , neko dočeka i vise, ali rijetko... znam svakakve slučajeve... ali moru van poslije 37tt kaj se mene tiče.... hahaha
eh, ja bila jučer u trudničkoj, bebine mjere su skoro iste kao i prije 2 tjedna, kao da premalo ili skoro nikako ne napreduje, sad su ga procijenili na 3200g (a pred 2 tjedna je bio 3100g), kaže doktor da je vjerojatno krivo izmjereno prošli puta, ali ne znam... nekako nisam baš uvjerena :neznam:
e, da!:lol: i otkrila sam na forumskim korisničkim postavkama da se treba uključiti vidljivost potpisa :škartoc: pa su mi konačno vidljivi vaši potpisi i puno stvari je sad jasnije :tele:
Jao IVANA :o važno da je sve ok sad!
Black_Betty prije 2 tjedna si isto bila u TA? Pa moguće je da su ga krivo izmjerili, ili se tad nije bebica ispiškila pa je ispala veća. Ali svejedno, to je super kilaža. Ako je sve ostalo ok, ja ne bih brinula.
I meni je mali mjeren dvaput zaredom ista mjera u razmaku ako se dobro sjecam 2 tjedna. Dr je provjerio protoke i buduci je sve bilo ok nije se time zabrinjavao. Rodjen je zdravi decko 3630g.
mono111 mi se isto priblizavamo. Meni prođe dosta brzo. Koja ce od nas prva? Kad vidim na listu da se poredale cure nekako vise vjerujem da bude i moja cura.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Pak čestitke na velikom bebanu, uživajte!
Muma, kod svog soc. gina, sam bila na prošlom pregledu. Doduše, mog nije bilo nego ga je mijenjao jedan stariji, rekla bih iskusniji dr., a sad u TA mi je uzv radila mlada pripravnica, no bio je i glavni gin prisutan.
bubekica, hvala ti za ovu info. Ali, meni nisu gledali protoke..
Joj... Ja nekako imam osjećaj da je sve u redu i da ne trebam brinuti. Bebač se miče kao i obično. Samo me ovo sve ful zbunjuje. :unsure:
Betty, pa jesi sigurna da nisu gledali protoke? Pa morali bi, ako su radili uzv kako ne pogledati protoke
Ako i jesu, nitko nije spomenuo. Osim mjera na nalazu piše još i f.d. uredna, undulacija reaktivan. Pretpostavljam da je f.d. kratica za fetalnu dinamiku, a ovo drugo da ima veze sa ctg-om.
Napomenu li posebno ako/kad gledaju protoke? Možda je bilo sve ok pa nisu spominjali? :?:
Miuta,
Jojjj, bas me zanima, nadam se samo da necu prenijeti, a isto tako nadam se da necu roditi prije termina..
Po meni bi bilo idealno 38 tjedan !
Sto se tice protoka, uopce se ne cudim da nisu gledali...
Skuzila sam da odredjeni dokt.uopce protoke ne gledaju..po tome sto cure pisu.
Meni su rekli u Petrovoj da protoke gledaju od 28 tjedna, i koliko sam skuzila, dokt.je gledala samo protoke u glavici bebe...kroz posteljicu nije..
Srecom idem kod privatnog, koji mi sve to pregleda, a i posebmo sam pitala neki dan na fetalnoj ehokardiografiji da li bi mi detaljno sve protoke pogledala, i sve je super !
Ali zelim reci da se ne moras brinuti, i meni bi svaki dokt.drukcije izmjerio, kad bi na hitnu isla npr.ili kod privatno, u razmaku od par dana, svatko bi napisao svoju mjeru, tj.procjenio prosjecnu tezinu..
Ali svakako pitaj iduci put da li oni gledaju protoke.
Black Betty,
Protoci se prikazu na ekranu tako da se pojave obojane crtice, plave, crvene, narancaste boje mislim...
Ja uvijek pratim i znam jesu li gledani protoci ili ne jer gledam cijelo vrijeme na ekranu, makar izvrnula vrat, haha, koliko pokusavam gledati u taj ekran.
Ku- kuc kod nas kuca trece :heart: imamo +. Za tjedan dana cu kod ginica moja procjena je cca 8TT. Jako smo uzbudjeni.
Mašnica čestitke na trećem ❤️
Čestitke mašnica!:heart:
Mono111, hvala ti!:heart: Pitat ću svakako idući puta. To bi bio color doppler? Ako je, onda mi to uopće nisu radili. Svaki put virim, da ne kažem blejim k'o tele u ekran i cmizdrim kad vidim malo živo biće u buši ali uvijek je samo crno bijelo sve. Baš razmišljam da se odmah sutra naručim u privatnoj poliklinici, makar ne znam koliko sad to više ima smisla, već ću biti u 38.tt.. :unsure: