Munkica,
meni je kolostrum krenuo tek nakon poroda, do samog kraja trudnoce nisam mogla nista istisnuti iz bradavice.
Izbjegavaj stiskanje bradavica, ti izaziva trudove.
Muma :kiss:
Printable View
Munkica,
meni je kolostrum krenuo tek nakon poroda, do samog kraja trudnoce nisam mogla nista istisnuti iz bradavice.
Izbjegavaj stiskanje bradavica, ti izaziva trudove.
Muma :kiss:
Drage moje curke, 9. 2. sam rodila nasu predivnu sitnu kcer i ogromnu ljubav :heart:
2690 gr i 47 cm
Trudnoca je dovrsena carskim rezom u spinalnoj anesteziji.
Za sada je kao i u trbuhu, mirna, njezna, jede i spava.
Jucer smo dosli doma, bas prigodno na Valentinovo, zaljubljeni za cijelu vjecnost :zaljubljen:
Optimist čestitam :zaljubljen:!
Super vijest na jutro!
Sad se puno mazite i ljubite :heart:
Optimist čestitam na curki , samo se mazite i ljubite
Optimist cestitam na najljepsoj zivotnoj ulozi ❤
Optimist :-D cestitam!!!
Muma :heart:
Optimist cestitam!
Optimist čestitam na maloj velikoj srećici!!! Dobrodošla djevojčice :heart:
Bluebella kroz 2 tjedna dobiva po cca 300-350g. Bio je 1400, pa 1750, pa jučer 2050g. Ako me puste na miru, mogli bi doći do normalnije kilaže. Ali računam da će me danas kad nazovem TA skinuti s cordipina, jer su oni za cordipin do 34tt a ja sam danas 35tt....u tom slučaju, možda ponovno krenu kontrakcije i skraćivanje cervixa.
Muma koliko su procjene težine za L. i E. prije poroda bile točne?
Točne su. S L mi je dr rekla da ne može točno izmjeriti jer je zadak, 3-4 dana prije poroda rekla je 2230, na porodu je bio 2490. A s Evom su bile na dlaku, stalno. Dan prije poroda ih je troje radilo uzv, svi su rekli približno...pogodila je dr s 2200g (E je bila 2190g).
Optimist čestitam :heart:
Tak sam se raznježila od tvoje objave, prekrasno :heart:
Muma, nemam ti kaj pametno za reći, nadam se da u TA naletiš na razumnog dr i da će sve ispasti najbolje za tebe i bebu :heart:
Optimist čestitam na curki :heart: uživajte doma, mazite se i pazite :)
Čestitam, Optimist!
Bubekica, primijetila sam slučajno jer je kap nastala spontano, ali nije da cijedim bradavice svaki dan :)
Muma, nadam se da ćete izdržati što dulje u jednom komadu. Sretno!
Optimist cestitke! :-)
Muma, pa i da dobiva svak 2tj po 300gr, to bi znacilo da bi do 40tt beba bila 3kg. Moji su s 34+1 bili 1900 i to su svi komentirali da je ok i za jednoplodnu t. I sad su ispod centilne linije. Ne znam eto...nadam se da ces stvarno naletjeti na nekog ok doktora i da bude sve ok, da sto duze budete skupa. Radjas sitne bebe, sad samo da rodis sto kasnije :fige:
Koliko su ti bili dugacki?
46 i 45 cm.
Evo, zvala sam frenda u rodiliste. On ce me preuzeti. Dolazim u subotu na ctg i uzv a iduci tjedan na bris. On nije bio niti za indukciju s Evom, sve zna, i pratit cemo bebu. Ako nastavi rasti i sve bude ok, onda cekamo spontano.
Od danas sam na 1 cordipinu jos 3-4 dana i gotovo.
Mile moje, hvala vam, puno mi je znacila podrska vas forumasica, a sad cestitke idu ravno u srce :ghug:
Zadnjih mjesec dana sam bila hospitalizirana, napisat cu vise kad stignem i usprkos tome, trudnoca mi je najljepse doba mog, a i muzevog zivota.
Vrijedilo je sve.
Muma, hrabro, moja je imala zastoj u rastu, bit ce sve u redu!
Optimist [emoji173], čestitam na najljepšem poklonu!!!
Šaljemo vam velike puse[emoji8][emoji8]
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Optimist, cestitke!
Muma, ajde ti pitaj gina sto.bi se dogodilo da ostanes jos recimo tjedan dana na cordipinu?
martina, planiram svakako. Zao mi je prekinuti kad mi je tako fino smirio kontrakcije i cervix je isti unazad 4 pregleda. Znam da sam zicala u prosloj trudnoci ali nisu mi dali. A s druge strane, znam da ga neke cure piju i do kraja trudnoce (koje nisu u Vz, naravno). Trazila sam informacije na googlu, ali ne nalazim nista pametno za moguce posljedice.
martina, navodno se moze ductus botalli zbog njega zatvoriti jos intrauterino a to moze biti fatalno. Do 36tt je zaaaadnja granica za ukidanje!
Cure kod mene cura kaze dr 100%.tak da kad stavite listu molim z
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Hadasa 3.3.2018. / (Ž), (Ž)
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (Ž)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / ()
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Bluebella 20.6.2018 / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
bodo 05.7.2018 / ()
Nivana 03.9.2018 / ()
Hadasa je preuzela vodstvo i broji sitno :)
Čini se da je ovo godina curica i jednog blaženogmeđuženama dječaka.
Optimist,
Wauuuuuu, cestitkeeeeeeeeee !!!!!!
Jojjjj, molim te napisi kad ces imati vremena sto je bilo tocno?? Kako je sve proslo?? Zastoj u rastu??
Glavno da je curicaa dobrooooo i ti naravno !!
Uzivajtee sad !!!!!!!
A ne imam i ja jednog decka hehe. Dakle kod mene curica i decko pa mozete staviti.
Muma, i ostani druga još neko vrijeme :)
Hadasa 3.3.2018. / (Ž), (Ž)
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (Ž)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / (Ž), (M)
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Bluebella 20.6.2018 / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
bodo 05.7.2018 / ()
Nivana 03.9.2018 / ()
Ajme ja sam prva, inače od jučer u bolnici, lažni trudovi i otvorena 1 cm , čekamo carski
Hadasa drzim fige da sve prode sto lakse i da se uskoro grlite i mazite ❤
Mene ubija prehlada, u kombinaciji s mojim povracanjem me doslovno prikovalo iz krevet.
Mrzim bit bolesna,sva sreca pa je to nekako svakih par godina
Hadasa,
Sretnooooo !/kad ce biti carski??
Optimist,
Dns sam bila kod hematologa. Pitala sam ga za folate nakon poroda i svega, rekao je da nikako ne mogu stetiti i da ih slobodno uzimam i nakon..
Ne znam kad će biti carski, danas mi je 38 tt , sve mi se čini da do idućega tjedna ništa ... a kod nas u bolnici baby bum pa sam jos malo na pripremama