Sad ga zovem samo fetus.
"Što kažu?"
- "Bubreg je velik."
"Čiji?"
- "Fetusa."
Jbg. :neznam:
Printable View
Sad ga zovem samo fetus.
"Što kažu?"
- "Bubreg je velik."
"Čiji?"
- "Fetusa."
Jbg. :neznam:
Prije 3 dana sam saznala da je moja mrva deckic ❤
Sada sam na mukama, jer mi ni jedno musko ime nije wow da kazem e to je to.
Pridruži mi se u mukama. :)
Zuta, evo nesto za tvoga njega:
http://i.blogs.es/5f7286/line6/450_1000.jpg
Tek smo na početku t, ali maštam o imenima :heart:
Napisala sam na imenima za curice, važno mi je i značenje pa je tako i Ema dobila ime :-)
Što se muških imena tiče, da je Ema bila dečko vjerojatno bi po muževoj želji bila Luka. Predivno mi je, ali sada nekako razmišljam o Tin :zaljubljen: Tada bi imao korijen imena svog pradjeda, djeda i mame :mrgreen: , ali opet dovoljno različito da nije isto ime. Značenje imena=vrijediti, biti zdrav.
Lijepa su mi i Lovro i Manuel (onda bi na neki način `dijelio´ ime sa sekom što mi je fora (oba iz Emanuel), ali je mužu to `prešpanjolski´....).
Ideje na razmatranje? :-)
Tin mi je super! :heart:
Bokic curke dakle nosim deckica i sada je ime ogromni problem .. Muz je musliman( ne cistokrvni nego mijesani) i zeli da musko dijete ima takvo ime tj moze biti arapskog turskog podrijetla i
Jedino to dolazi u onzir a meni se niti jedno ime ne svida ;(. Imate kakav prijedlog? On je zapeo za Tarik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samir mi je bas lijepo.
Amil, Almir, Adnan, Malik, Orhan
Armin
Sajla, pa cestitam!!!! Nisam bila na temi Ceska, pa nisam ni znala da si bila u postupku. Bas mi je drago!!!!!!!
Viki, ime Alen ima i kod muslimana i katolika, pa eto moj prijedlog da se zadovolje obe strane.
Ostalo mi nista ne pada na pamet.
Moj ce se malac zvati Mateo. To ime znaci "dar Bozji", a on to stvarno jeste.
Cula sam da bosanski muslimani sad cesto kao neutralno musko ime biraju meni divno Mak :heart:. Mak Dizdar je npr. u originalu Mehmedalija.
Hmm Mak , Nael to mi je lijepo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arslan ili Noor
Viki, evo jos mi jedno pade na pamet: Dino
Ima i kod muslimana i katolika to ime.
Amar
Gebril (po Gabrijel)
Adam (ima i kod muslimana)
Adel
Karim
Taleb
.... Ima prekrasnih muslimanskih imena...
ne znam postoji li Anel - možda bi se tati Alenu svidjela kombinacija istih slova;-)
ali znam da postoji Nael - to je isto kombinacija slova
Može i David...
davno je na forumu bila forumasica čiji se sin zvao Issa
katolici ne daju djeci ime Isus, ali muslimani da...
Lyan
baš me zaintrigiralo pa malo surfam po stranim forumima... Adam je izgleda sad u trendu
(ne Adem)
http://www.prenoms.com/edito-prenoms...m-m213254.html
evo koja imena dobivaju mali Francuzi iz miješanih brakova
Ilian:-)
vjerujem da ćete pronaći neko prekrasno ime
javi nam vaš odabir
sretno!
Omar i Zain. Braca, idu s mojim sinom u vrtic. Jedino sto racunam da bi se Zain izgovarao drugacije nego ovdje.
Hvala draga bmaric :heart:
Tebi znači stiže mali Mateo, predivno :zaljubljen: Piši nam i na Češkoj, bez obzira što nisi više dio te priče ;-)
Lijepa su ta muslimanska imena :heart:
Zlatan
Orhan, kao Pamuk.
Dario, kao Srna.
Damir....Denis....ili recimo i Demir :)