evelin odlicno .....sretno dalje......:heart:
ja ne bi bas hvalila ovaj USR*** novi zakon ( iako sam friska u ivf) ...nikako , ali bas nikako nije dobar ....
Printable View
evelin odlicno .....sretno dalje......:heart:
ja ne bi bas hvalila ovaj USR*** novi zakon ( iako sam friska u ivf) ...nikako , ali bas nikako nije dobar ....
evo i mene nakon transfera. imam pitanje, danas je bio transfer i vratili se doma i ja sam počela krvariti. je li to normalno? tako me strah:
hvala annemary, već je prestalo.. i tebi sretno neka bude pravi tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~
evo cure da se prijavim i ovdje!
cjeli dan se izležavam i nastojim na ništa ne mislit.
prošao je relativno brzo, nadams e d aće tako bit i sutra.
beba.2 kako tebi ide?
evo i ja brojim dan manje, nekako mi za sad prolaze dani.
po danu buljim u tv, ali noć dobro prespavam, ujutro se izležavam kad stavim utriće i tako mi prođe 11 sati.
nemam nikakvih simptoma i to mi za sad daje nadu, jer do sad bih osjećala napetost u maternici, male grčiće, za sad ih nema i nadam se da je to ovaj put dobro.
stalno si vizualiziram kako s egnjezde, i baš sam u knjizi vidila fotku impatacije, pa mislim malo na to da ih potaknem.
inače sam sama po cijeli dan pa nije čudo da pokazivam znakove laganog ludila, samo me brine šta će biti još za tjedan dana!:lol:
malecka je s mužem na moru pa mi je puno lakše, a i bolovanje mi znači jer nema stresa.
beba.2 i onoj koja se ne javlja, želim sve šta i sebi.:yes:
da vam i ovdje javim. danas je 9 dpt, u utorak je beta, ali danas na testu jasan i veliki + :-D:-D:-D
beba.2 :-D :-D :-Ddivno čestitam
Evo da vam se i ja javim. Danas sam tek 2dpt i još sam ful cool :mrgreen: osim što me sve nešto žiga dole pa samo osluškujem :roll:
beba.2 kad je tako rano test pozitivan to će biti i velika beta, a možda i duplići!
Jedva čekam tvoju betu da još više poskočim:-D:-D
annemary, ni ja nisam mislila radit test, ali mi je danas bilo malkice muka i slabo, a i onaj osjećaj da je to možda to. nadam se da su se obadvije primile jer je test odmah reagirao i to dosta vidljiv plusić s time da sam pipi negdje oko 13 h i išla na wc dotad 3-4 puta.
vesnare, hvala, ma hvala svim curkama na čestitkama i na poskakanju
:-( 5dnt, a lijevi jajnik me rastura (i to jako) ko da je O! Ne kužim ništa???? I sve me u trbuhu i križima boli ko da ću dobit :roll: Ma znam da to može bit i dobro, ali....
cranky i meni je bilo tako.....pa je beta bila pozitivna................drži se.............svaki dan tražila simptome...sada trudna 7tj
evo cure da i ovdje javim, 12 dpt, beta iznosi 449. 3 dan vraćena 2 6-stanična embrija.
cranky, ja sam imala u desnom jajniku jake bolove 4 i 5 dpt. bilo je neizdrživo i to nekih sat dva. ja sam to sebi prevela da se možda tada desila implantacija. i vidiš beta pozitivna. nadam se da će tako i tebi biti.
Hvala vam drage moje i ja se nadam da je to ipak dobar simptom :-*
beba2 bravo, predivna beta! Mogli bi biti i duplići!:-D
vesnare, neka budu, moj sin jutros u bolnici na hodniku vikao: Imamo seke, imamo seke!
cestitam beba......neka budu 2 seke :))
cure..da vas pitam..da li je koja od vas od prvih simptoma trudnoće imala proljev ????u želucu mi je ogromna žgaravica a crijeva rade ko luda!!!
kada je vama vaš dr rekao da vadite betu?radi se blastocistama kod mene.
12. dan! a tvoj?
i meni 12 dan! ja sam za razliku od tebe mirna, dobila teški zatvor, napokon ga riješila sa donatom.