Cure koje ste bile u postupku u Mb ,u koje vrijeme se održavaju folikulometrije?
Printable View
Cure koje ste bile u postupku u Mb ,u koje vrijeme se održavaju folikulometrije?
Hvala ti renna!
Nina 977....kada si ti u Ma....ja se moram javiti 9.1. ako sve bude kako treba
kod mene je 4.1 gonal f......9.1.folikkumetrije prva u Mariboru i dogovor za Cetrotide .....prvi ultrazvuk 3.1. cu napraviti u Mostaru ........jer mi se neisplati biti gore tih 5 dana još....al imamo isti dan folikumetriju super ...mozda se i vidimo
Ja imam prvi uzv 28.12.Šta su ti napisali kad okvirno očekivati punkciju?
evo slovenke moje da javim i ovdje, beta 11dnt čista 0! :(
embrij vraćen 3 dan, svima sretno u Sloveniji
meni nije bilo :(
za punkciju ne znam ništa tog datuma nemam na protokolu .....ja se po prvi put susrecem sa ovim .......tako da dosta korisnih informacija kupim ovdje od ovih divnih hrabrih zena ...
ja sam u svojoj ludoj glavi zamislila punkciju 15.1.( gonal f mi je u protokolu od 4.1. do 14.1 )
za renna :zao mi draga al mi smo hrabre i idemo dalje ka svome cilju ......
Nana MO ,moj protokol je malo drugačiji,ali tu je negdje.Okvirno bi nam bila punkcija polovicom 1.mj.
Cure,ima li još netko osim NaneMo i mene u siječnju postupak u MB?
Gabi:bye:... i u mene je isti protokol samo sto je prazan prostor za planiranu punkciju .....cure hocete li vi putovati po potrebi u Maribor ....i moze li mi netko reci gdje je bolje ici na folikumetrije privatno ili u bolnicu .....jel imas pravo birati il kako te zapadne
Super curke! Ja također imam UZV 9.1,ali imam drugačiji protokol,onaj dugi pa sam več jučer počela sa pikanjem Decapeptylom,punkcija planirana 14.1.
Nadam se da se vidimo!
NanaMo,ja ću putovati u Mb,nije mi strašno daleko, oko 1.5 sata.Ja idem 28.12 na prvi UZV u Novu Ves,tako su me naručili.
cure koje ste išle nedavno na FET u MB-možete li mi reći koliko se čeka na FET (ako se čeka) i kakva je procedura oko naručivanja za postupak i točnu cijenu?
dogovor je da bi u lipnju/rujnu (ne znam jel' još uvijek MB ne radi 7. i 8. mj) išli na FET (imamo jednog eskimića iz uspješnog postupka)!
hvala puno!
Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!
Curke obavila sam prvi uzv kod svog doktora i malo sam se zabrinula .......drugi mi je dan M ...... u oba jajnika imam folikula al su jako male nema nijedna preko 6 mm.... inace sam zdrava i uvijek su mi HVALILI VELICINU I KOLICINU FOLIKULA :-) ,,,,, a moj dr je bio u zurbi i nekakav neslan dok je obavljao pregled sad sam se zabrinula .....ne znam jel to normalna velicina sobzirom da mi je 2 dan M .....
nana mo,kao što ti je Renna već rekla,to je sve ok!Sretno dalje!
cure hvala sad mogu mirno spavati ..............želim nam svima uspješnu 2012
I am back! Samo da pozdravim sve koji idu na postupak kod Reša (ma i sve ostale) :P
Želim svima puno sreće i nadam se da će i ova najava izmjene Zakona svima nama olakšati i ubrzati da dođu do željenog postomstva! (i da uštedimo nešto love usput, ne?)
Puse svima!
Hej Blubella,
Mnogima ovo ovisi i o financijama (kao i mojoj malenkosti) :(
Ako čekaš promjenu zakona, a najavljuju da će biti brzo, opet ćeš čekati da dođeš na red.
Ipak, mi smo odlučili pokušati još jednom kod Reša, promijenit će nam terapiju (umjesto kratkog kao prošli puta - dugi protokol sa Diphereline + Puregon) i to će nas koštati....
Sretno!
Samo da javim, prije svega curama koje su bile u postupku kad i ja u XI mj. u Mariboru, renna i Jasna, da mi osim neuspješnoga rezultata transfera sa 2 zametka, nije uspjelo niti zamrzavanje 1 preostaloga, jer se nije dobro razvijao. Ponudili su mi termin u VIII mj, predbilježila sam se, u slučaju da osvojim na lotu :-), jer zbog godina sumnjam da mi se više isplati ulagati.
Sretno svima!
kod nas mislim ići privatno tako da što se financija tiće svejedno mi je ... kod Reša me izađe jeftinije nego kod nas.
i ja sam imala terapiju Dipherline + Puregon sa drugim danom ciklusa.
slijedeći tjedan sam na konzultacijama u poliklinici Vili kod doktora R. da vidim kaj on ima za reći, pa ću se onda odlučiti gdje ćemo na postupak.
moram još i sa Rešom provjeriti kad bi mogla ponovno u postupak...
a do tada LH trakice i kučna radinost pa možda nešto bude :-D
hej draga zao mi je sto ti nije eskimić prezivio, al sto cemo, idemo dalje, ja sam se isto predbiljezila za termin ponovo, a sad malo odmora i pauze.....
jedino je jasna imala srece od nas 3, al bilo ih je jos tamo dosta iz hr ali vjerovatno nisu na forumu....
sretno svima!
sretno svima koje idu kod dr. resa! nama je bio bingo i sad nas patrik ima 2 mjeseca i 17 dana . evo upravo spava ,a mamica malo surfa...
svima koje idu kod resa zelim da uspije kao i nama...
ja sam kod resa imala kratki postupak od drugo dana ciklusa puregon i diphereline
Pozdrav svima, a posebno curama koje su bile u Mariboru ili će biti u Mariboru... Ja i MM smo bili na prvim konzultacijama u 10/2011 i sad smo na čekanju (06 ili 09/2012). Nekako sam cijela optimistična i pozitivna nakon tih konzultacija, iako svjesna da uspješnost postupka ovisi o puno toga. Želim nam svima puno sreće i da naš put do "cilja" bude što kraći :-)
Ovu temu posebno pratim, što reći nego da ste sve sjajne!!!
Mariborčanke moje, kako napredujete? Kad je punkcija? Meni u nedjelju. Štoperica u petak 13. 8-)
Neka ti petak 13. i nedjelja 15. budu najsretniji dani... :-D:-D
Ja se pripremam u Mb u 04 mj i cekam da mi se sestra Jasna javi.To je moj 2.IVF u Mb.
Prosli put je bilo Logest+9X2 Gonal+decapeptyl=6 stanica, 2 vracene 3dc, beta 0.
nakon toga u Zg 11*Menopur+sprej, 5 stanica, 3 vracene 2dc, beta 0.
Pitam se hoce li mi opet traziti set nalaza HIV,...I hoce li mijenjati protokol.
Ima li nas jos za 04.2012?
Ja sam u postupku u 03 mj, nadam se da ce sve biti u redu i da vise nece biti nikakvih iznenadjenja s obzirom da sam imala termin u 01 mj ali je postupak pomjeren za 03 mj zbog visokog prolaktina.
Ja sam vec dobila protokol i jedva cekam da sve krene.
Na terapiji sam vec 2 mj bromokriptinom, na zahtjev klinike u Mariboru morala sam uraditi dnevni profil, i na sva tri mjerenja bio je povisen, ne toliko alarmantno ali endokrinolog kod kojeg se lijecim godinama od problema sa stitnom zlijezdom/hipotireoza smatrao je da nisam spremna za postupak sa takvim hormonskim statusom, nakon konsultacija sa klinikom u Mariboru postupak mi je pomjeren za 03 mj.
Nadam se da vise nece biti nikakvih prepreka za postupak i da cu bez sokova docekati i ovaj postupak i naravno uspjeti.
Iza mene su dva postupka, dvije vanmatericne trudnoce i svasta nesto, tezak je ovaj nas put ali ja ne odustajem.
Pozzz i sretno u postupku!