matahari..baš mi je žao
sivka-čestitaaam!
maca2..da na slij pregledu kuca srčeko!
Printable View
matahari..baš mi je žao
sivka-čestitaaam!
maca2..da na slij pregledu kuca srčeko!
meni je na 5+3 bila žumanjčana, a sad u subotu na 6+3 nadam se srčeku i trta meee
nana_banana: nisu baš ni neke godine (28), ni nekakva dijagnoza (vidi potpis). ali, s obzirom na silne pokušaje do sad nešto očito šteka.
AuroraBlu: u Vinogradskoj sam, tebi je situacija tamo s obzirom na potpis poprilično poznata, pa slušam svaki savjet!!!
hvala još jednom svima na svemu!
Sivka draga,moram i tu malo poskočiti....:-D:-D
matahari:love2: žao mi je...ne znam gdje si u postupku,ali i ja imam 2 AIH-a iza sebe i dogovorila se sa dr.da idemo na IVF....slobodno traži..
svima za sve što vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~:heart:
Matahari:love2: drži se i imaš pravo izbora, a i klinika:yes:
Sivka bravo za betu:-D naravno da je odlična:-D
Maca2 bit će na idućem UZV. Znam da je teško čekati to malo:heart: stoga neka ti čim prije protekne tih duuuugih 14 dana...
Ti biraš tko će ti voditi trudnoću. Samo kako objasniti to tvom soc. ginicu, to je već drugi problem. Možda ti MPO dokotirca može napisati nešto za njega, kao dokaz da ti trebaju te uputnice? Kao nalaz spacijaliste ili sl?
Meni je trudnoću vodio MPO doktor, koji me čak nije vodio kroz taj IVF u kome sam zatrudnila (bili smo u Mariboru), i nije bilo problema. Ali moja tadašnja soc. doktorica bila je puno mlađa kolegica (i mislim čak i učenica) tog MPO doktora, tako da nije bilo potrebe za pitanjem "zar je on bolji od mene", a u tvom slučaju možda ima ;)
bok cure... evo da se javim.. večeras štoperica, u subotu inseminacija.. imam 3 folikula.. kod doktora L. sam...
da vas pitam.. koja je glavna razlika između utrogestana i duphastona... mislim znam da su oba progesteron...ovaj put ću biti na duphastonima jer od utrića dobijem endometrijalni polip.. pa me zanima..
moram i tu zahvaliti, bez vas to nebi išlo tako glatko jako sam sretna i želim da budete sve tako sretne i više nego ja:zaljubljen:
matahari :love: draga jako mi je žao, imaj jako veliku vjeru i nadu kao što sam ja nakon 12 pokušaja i isplatilo se....:heart:
Sivka, dobra, dobra, odlična :)!!! Čestitam!!!
Sivka čestitam na beti:-D, a svim ostalim pikalicama i čekalicama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svašta !!! Prvi put čujem za nešto ovako ! Pa ti sutra možeš promijeniti soc. ginekologa kao i dr opće prakse i otići kod koga ti želiš ( samo većina već ima i previše pacijenata ) .Ali tko će ti voditi trudnoću, da li mpo doktorica u Petrovoj ili neki privat ginekolog ili soc.ginekolog odlučuješ ti ,a ne on !!! A ovo da ti ne da uputnice..ja bi ga prijavila i rekla mu da to namjeravam .. Ako ti se ne da svađati s njim ili nisi taj tip povedi muža ili nekog drugog.. Ja od svoje soc.gin dobivam uputnice najnormalnije..i prije za postupke,lijekove i sl. Kad sam ostala trudna isto sam se do 3mj.trudnoće kontrolirala kod mpo-dr-a ,a kasnije sam prešla kod jedne privatne ginekologice ,ali svojoj soc.gin najnormalnije odem po uputnice za sve pretrage koje sam morala obaviti u trudnoći,samo joj kopiram povj.bolesti koju ona stavi u moj karton i to je to ! Nema nikakve ljutnje...cijenim i nju,pitam je za savjet...Za sve lijekove dobijem recepte... Tako da mi je ovo nebuloza... Pokušaj mu možda lijepo objasniti da se za početak želiš tamo kontrolirati ,da je takva procedura, daj mu kopirane nalaze,a ako bude šta drobio onda se svađaj !! Ti možeš odabrati najbolju skrb za sebe i svoje dijete ,a ne da ti netko drugi to određuje !
Sivka :klap: čestitke na beti ! Svim novim trudnicama neka je sretno i dalje... a čekalicama puno hrabrosti,strpljenja i sreće !
:-D:-D:-Dsivka, nana, maca do neba skakućem zbog vaše sreće
matahari :love2:
jesen82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
matahari baš mi je žao :-(
Sivka čestitam :-)!!
sivka čestitam:-D:-D
Sivka, nana_banana čestitke na lijepim betama!
Matahari mislim da možeš tražiti IVF, ovisi o doktoru mogao bi sugerirati još jedan AIH ali više od 3 nije uobičajeno. Sretno!
Svima ~~~~~~~~~
evo cure još nismo popile virtualnu :coffee:
i još malo svima nama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sandra100 žao mi je....
Jutros sam bila na VV i dok sam čekala na red kod dr. dvije cure su išle u lab vaditi betu. Jooooj sad me tako zanima kako će ispasti - curke puno sreće i nadam se da će beta biti ogromna.
I svima ostalima naravno želim to isto...pusa
Sandra, :-( drugi put će biti bolje, to da je beta bila pozitivna je definitivno dobar znak!
Mata hari, svakako reci da želiš što prije ivf. Čak i ako doktor kaže da je još rano, da moraš odraditi još 1-2 aih - odradit ćeš ih odmah jedan za drugim. U vinogradskoj to nije problem. Mogu te možda već sad staviti na listu čekanja za ivf negdje 2.mj. - a do tada si ionako zaposlena s aih. brzo će ti to proći :-)
Sandra, :love2:
Cure hvala Vam na podršci....ja ovaj poraz puno lakše podnosim jer imam malog :angel: kod kuće, koji trenutno čeka u vrtiću da mama dođe po njega........
sandra super za stav i pozdrav malom vrtićancu
Curke koje ste trudne i već ste obavile prve uzv-ove. Možete li mi na PM preporučiti privatnika u ZG da odem sljedeći tjedan na uzv. Dva tjedna čekanja kod moje soc.gin. mi je predugooo, a i nažalost jučer sam čula i pročitala po raznim forumima dosta loša mišljenja o njoj i njenoj stručnosti.
sandra100, matahari :love2:
nana_banan, sivka, simona čestitam na beti :-D:-D, ~~~~~~~~~ za dalje
maca2 ~~~~~~~~ da brzo ne treba više mirovati i da srčeko glasno zakuca
Jesen82 za hrabra vojska obljubi ta 3 folikula :zaljubljen:
Ja jutros primila 3 put po 3 gonala, sada 3 dana po 2, Danas nisam cmokljila al me jučer lupilo , no doduše danas sam radila malo dulje a i pojela kilu čokolade
moja beta danas 14 dnt 452,krvarenje i dalje prisutno! jupi i šmrc!
Tinkica beta je super al joj za krvarenje, što kažu doktori??? U kojoj si klinici?
cure javljam se s prvog uzv-a,danas smo 5+3 i imamo dva srčeka koja kucaju:-D:-D
Biti će Tinkice sve OK pa će i tebi titrati dva srčeka
ajme, ja dok odradim šihtu ovdje svašta novog...ninochka 28 čestitam! Tinkica, također! AuroraBlu hvala, ali dr. T je danas bio neumoljiv. ispratio me riječima: strpljen, spašen. kaže da sam mlada i da baš nemamo nekakvu dijagnozu te da bi on pokušao s još kojom inseminacijom. ovaj put idemo u prirodnom ciklusu da se jajnici malo odmore. IVF do daljnjeg na čekanju...
Ninochka28 i Tinkica:-D:-D:-D živjele tako lijepe bete.
Jesen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se spermići i folikuli sretnu, sljube :zaljubljen: i onda nam javiš super betu
ninochka ajme čestitam, prekrasno, prekrasno:-D:-D:-D
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću :-).
Ninochka28 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitam na blizancima :-D :-D :-D!!!!!!!!!!!!