Iskrne čestitke draga :-D!!! Obožavam ovakve postove, i od vas 5, znači četiri trudne, vauuuu, bravo VV ekipa...evo mi se nada pomalo vraća :-)
Printable View
da i ja javim svoje bete, dakle 15. dnt 400, 18. dnt - 2000
zbilja ih je krenulo
svima puno puno puno sreće želim
Čestitam i sretno!!!!!
Sretno i ostalim curkama!!! :-D
Bravo cure, čestitam i sretno!!! :klap:
Hvala drage moje, nadam se ds ce se takvo dobro stanje i odrzati. Kada je jedna od tih cura javljala dr. Betu rekao je "isuse koliko vas ima trudnih ovaj mjesec".
Prvo iskrene čestitke svim odvim divnim trudnicama!!!!Lijepo je i poticajno čuti ovakve vijesti, čestitke od srca!Drugo, hvala svima za savjete što se tiče onog čaja od marulje...ja naime još nisam krenula u postupak, ali pijem yasmin i bromergone i nikako neću piti sada to da si sve ne pokvarim, držat ću se isključivo uputa i savjeta našeg divnog dr. Alebića!!
Hrky,draga...nešto sam slično imala i ja nedavno gore na VV!!Naime došla sam sa uputnicom za IVF/ICSI postupak i nekako bila spremna konačno krenuti u sve to, ali kada je dr. napravio vaginalni ultrazvuk...rekao mi je da još nisam spremna za postupak, jer kao imam neku malu cisticu i da endometrij još nije u najboljoj fazi za početak postupka, te mi je dao da trošim još jednu kutiju yasmina do 4.4. i onda da čekam mengu, treći dan idem gore ponovno sa uputnicom za postupak!!I mene je to na neki način izbediralo, jer sam se nekako psihički pripremila na to, a ovako kada uvijek bude neki razlog za odgodu...to me nekako lupi po glavi!!No, tješim se time da dr. A. točno zna što radi i kako sve to treba funkcionirati da bi krenuli u postupak kako treba! U tu ruku sam sretna,jer vidim da je jako pedantan i brižan i da ne želi na brzinu to odraditi, jer je i postotak uspješnosti takvog postupka gotovo jednaka nuli!!Tako da se drage moje moramo držati njih, slušati što govore i savjetuju i tome se moramo prilagoditi, htjele mi to ili ne!
Sretno svim čekalicama bete!!!Želim Vam da nastavite ovaj trudnički niz koji je krenuo....puse!
čestitam svim trudnicama...jedva čekam da i ja krenem na VV....možda se i meni posreći....
ma bit ću sretna da mi se oplode js uopće!!!
Pozdrav, evo nova sam ovdje.. iako vas pratim već neko vrijeme... prije sveg želim čestitati sretnim trudnicama... Vaša iskustva su mi pomogla mnogo na početku moje MPO priče, i zbog tog sam vrlo zahvalna... veselila sam se s vama, plakala s vama... Inače sam pacijent dr. Alebića, koji je zaista jedna divna osoba..., zanima kakovo je stanje na vv, ima li gužve... da li dr. šalje starije pacijentice da pričekaju novi zakon (mislim na one koje imaju iza sebe više postupaka) ili postupci idu normalno.I još meni bitno, a mislim i mnogima od vas, pitanje da li se zna kad će novi zakon? Unaprijed hvala
Ja sam danas bila gore. danas mi je 8DC. Moje doktorice nije bilo pa me dr Alebić pregledao. I kaže...dobro je...i da mi menopure i cetrotide. Danas sam dobila 2 menopura i cetrotide gore, i tako cu si dat sutra i preksutra, a u ponedjeljak opet svojoj doktorici.
Pitala sma ga jel ima folikula ili bilo šta da mi kaže....ali rekao je...Ima....bit će..... i eto!
Sve samo divne vjesti!! Čestitam svim novim trudnicama i nadam se da i mene čekaju ovako divne vjesti! U ponedjeljak imam najvjerojatnije punkciju i nadam se ovaj put barem jednoj ali vrijednoj js
Drage cure kakve prekrasne vijesti na vuk vrhovcu, sretno svim trudnicama, ja često svratim na vašu stranicu bila sam već na tri postupka na svetom dudu, jedan stimulirani a dva u prirodnom ciklusu, nikakvih sretnih vjesti. Danas dobila, čekam osmi dan da krenem na folikumetrije ponovno u prirodnom ciklusu nadam se najboljem. Kod prošlog transfera upoznala tri djevojke sve u stimuliranom ciklusu, sve imale transfer ali niti jedna nažalost nije trudna. Vidim da kod vas na VV nema problema s folikumetrijama, punkcijama, transferima kroz vikend ili neki praznik, kod nas na SD za vikend se ništa ne dešava, sve se tempira da bude u tjednu to nas još više deprimira, mislim ako u ovom postupku ne ostvarim tolko željenu trudnocu krenut ću na VV.
sretno svim trudnicama i čekalicama bete!!!!
Hvala Richy na riječima utjehe,moram reči da me baš to bacilo u neku depru.No danas je novi dan idemo dalje nadam se da ćemo obje u četvrtom mjesecu imati više sreće i da će nam se ostvariti najveća želja.Pusa,čestitka svim novim trudnicama.:-D:-D
Eto, da se i ovdje javim pošto sam na VV, kod dr. A.! 15dpt beta 590, 17dpt beta 1584!!!! :-D :-D
Svim čekalicama želim lijepe i velike bete.... :-D
Svim tužnicama :love2: i hrabro naprijed...svima jednom svane! Držite se... :-)
bas mi je drago procitati ove divne vijesti.....
cestitam svim trudnicama od srca :)
cure koje ste bila danas gore oko 11-12 vidjele ste mene i moju curku s kikicama :D
Curke, trebam jedan savjet...Naime malo sam analizirala upute koje sam dobila od dr.A. prošli puta, a bila sam kod njega 17.03. i rekao mi je da od toga dana počenm piti yasmin ( kao još jednu kutiju ! ) i da pijem do 4.4.Ono što meni nije jasno, to je da onda prema tome neću popiti cijelu kutiju, već će mi ostati dvije tablete?!Mislim si, on je sigurno računao pošto mi je 15.03. bio prvi dan ciklusa, da pijem do 4.4. i to bi bilo točno 21 dan...da li je moguće da te dvije tablete ne trebam piti ili se on zeznuo u računici?!Mislim, možda te dvije tablete i nisu tako važne, ali opet me zanima?!
richy nisu ti vazne ze dvije tablete, koliko shvacam on ti tempira ciklus, tako da stvaro nije bitno. nakon nekoliko dana ce ti doci meng
Richy, dobro je dr. izračunao. i meni je ostala jedna tableta, valjda ima razlog zašto nekome daje cijelu kutiju, nekome ostane koja tableta. Sretno!
Hvala vam curke!!Što bih ja bez vas?!:naklon::love2:
čestitke svim novim trudnicama na Vuku :heart:
može pitanje....kako se gledaju antralne jajne stanice?!
da li se to gleda normalno sa uvz-om...ili je to neka posebna pretraga...
stvarno ne znam,ali sam skužila da se to gleda kod nas koji imaju nizak AMH-a....
hvala na odgovorima unaprijed
bok cure, do sada sam postupke radila u RI, danas sam na preporuku ginekologa zvala Merkur i rečeno mi je da se javim prvi dan ciklusa da me naruče. Kakva su vaša iskustva?
Ja sam danas bila gore. Na jednom jajniku samo jedan folikul :( koji je spreman....a na drugom jajniku 2-3 nespremna....danas još dobila po 2 Menopura i Cetrotide i sutra moram opet gore. Punkcija ce najvjerovatnije biti u četvrtak.
Strašna,samo hrabro!!Držim fige za uspjeh!!nemoj se obeshrabrivati bez veze...neka sve ide svojim tokom, sve će to biti ok!!Sretno od srca:)
sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju
ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica
I ja cu uletit!bilo bi lijepo cuti jos koji glas u Kampanji za hitnu izmjenu zakona, tice se svih a poglavito je vezano za promjene objavljene u jucerasnjem clanku J.lista
ima li tko mail od dr A (baš mi mail treba ne mob.)
da, fakat, za 1. dolazak kažu ti da dođeš u pola 8
i onda fino ti dođeš, ko zadnji kreten i čekaš 5 sati na red
a znaju sestre da nema šanse da prije 11 krene s onima koje još nisu u postupku...
Evo i mene, danas bila gore. U četvrtak je punkcija, večeras štoperica pa budemo vidjeli.
Strašna, sretno!!!!!!!!! :-)
Hvala punoooo! :)