Slazem se sa konfuzijom,moglo je definitivno biti gore..
Konzultacije sa dr.i vjerovatno upis na listu za postupak..sve bude ok.
Printable View
Slazem se sa konfuzijom,moglo je definitivno biti gore..
Konzultacije sa dr.i vjerovatno upis na listu za postupak..sve bude ok.
Hvala curke....
Ima li itko iskustva s dr.Baldani?
Ljubilica dr. Baldani je i moja dr. Prvi puta mi je djelovala malo hladno ali kasnije mi se svaki puta sve više sviđala :-) Na kraju kod transfera bila toliko nježna i dobra da sam se rastopila. Ozbiljno, iskreno s obzirom na broj pacijenata koji joj dnevno prođe zadržala je onu ljudskost i vrline koje svakoj ženi olakšaju put k cilju. Takav dojam je ostavila na mene. Naravno, kod nekog drugog je možda drugačije. Ali nemoj se brinuti, žena zna što radi :-) Nemoj se začuditi ako te ne pregleda, nego samo pogleda papire, kaže svoju preporuku i onda malo popričate o tome, sve dalje će ti objasniti do zadnjih detalja, kasnije i sestra Iva tako da se nemaš što brinuti. A mi smo tu za svaku tvoju nejasnoću!! Sretno, i obavezno javi kako je prošlo!
Helena, slična stimulacija mojoj, samo sam ja imala 3 gonala pa poslije po 2. Moja stimulacije je bila dobitna :-) Držim palčeve i za tvoju. Poslije sam jedino imala hiperstimulaciju, koja je hvala Bogu uz mirovanje i kontrole prošla sama od sebe. Jajnici se vratili u normalno stanje, ciste popucale a tekućina iz trbušne šupljine nestala. Bebe žive i zdrave i jaaako aktivne:-)))
i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu!
[QUOTE=kristina1977;2244294]i ja sam imala 1js,i ta je bila dobitna,i sad čekamo malenu princezu![/QUOTE
Prekrasno:) Curica :zaljubljen:
Helena, ne tuguj baš sam htjela spomenuti Kristinu1977, jedan ali vrijedan i još k tome predivna princeza, nemoj klonuti.
Da, OV. mi je bila štoperica, ja nisam ni imala pojma šta je to hipers. iskreno nisam se zanimala za to, skužila sam da me još uvijek boli u predjelu jajnika (moja aspiracija je bila bolna) i da mi trbuh raste a tek smo potvrdili 2 bete i to me mučilo kod spavanja, kako sam se god okrenula sve me boljelo. Otišla na hitnu i doktor mi je objasnio da je to posljedica stimulacije. Nemoj se brinuti oko toga, korak po korak prvo sad svu pozitivu usmjeri na ovu dobitnu js :-)
Kristina iskrene čestitke na curici :-)
bili,jel vama stižu cure,dečki ili cura i dečko?
i jedna stanica je dovoljna...sretno :)
potpisujem cure i ta jedna je dovoljna , mislimo na tebe i znamo da je to ona prava!!:-)
Ženice moje, da vas sad ne imenuje svaku pojedinacn. Steka mi int.veza preko mob.se spajam jer sam smjestena u zg. HVALA na podrsci i utjesnim rijecima,zivim za dan da beta bude pozitivna. Zelim isto i vama puno srece :-)
Cure pomagajte, da li je neka imala slučaj kao moj. U desetom smo u stimuliranom a meni kasni već 9 dana. Test radila - negativan.
Inače su mi ciklusi redovni svakih 26-28 dana. Da li ima koja kakav savjet ili slično iskustvo! Svaki dan čekam da počinjem sa bockanjem (lijekovi kod kuće)
a ono nikako.........
Sretno, Helena, pij puno tekućine, odmaraj i pazi se Hipera. ;-)
Keti10 nadamo se da je trudnoca a drugo moguce da imas cistu od tolikih stimulacija ako ti bude kasnila i za vikend ,napravi još jednom test ako je negativan javi se ginekologu- nisam imala slično isustvo ali to ti je moj savjet.
Milasova vidim da vam je bilo jučer na druženju ,žao mi je što nisam bila!!!:-(
ja postajem nestrpljiva.....
evo drage moje, M.stigla i sutra počinjem s pikanjem ako hormoni(progesteron) bude ok..
Pozdrav curkice, evo da se pohvalim da su CB stigli čisti, izvadila sam spolne hormone, hor.štitnjače, šećer i AMH. Svi nalazi su ok, AMH je 48.6 što je dosta visoko, a nemam policistične janike, tko će ga znati...
Uglavnom, još mi slijede biljezi na hep, hiv i rar i spermiogram i spremni smo za postupak, već sam nestrpljiva...
Nek mi neko samo reci što mi je za činiti kad dobijem i zadnji nalaz. Termin za lijekove mi je 29.11. i da li taj dan samo dođem s uputnicama ili trebam prije još kod dr.nešto dogovoriti. Prvi mi je postupak pa sam sva smotana :-)
Draga taj dan kad dođeš po lijekove a u tvom slučaju je to 29 ovaj mjesec...doneseš sve nalaze sa onog papira i dvije uputnice....uglavnom svi nalazi i tvoj i suprugov OIB,osobna i sve ostalo moraš kopirati...znači sve sa onog papira...sretno...ak kaj nije jasno javi se...
Je,draga Sneki-uranila 2 dana..nadam se da ce biti ok sve..
Jesi bila na kojem UZV?
Hvala svima cure..ljubim vas
Snupi, hvala na savjetu. Zvala doktora u Petrovu, sve mi objasnio i rekao što da pijem! Nikad nisam mislila
da ću M toliko čekati!
Ej ženske koji je postupak kad skupim sve nalaze? Trebam ići na inseminaciju ali neznam još točan datum.
Da li trebam nazvati i pitati?
Samo me strah kako će biti sa nalazima,hoće li biti sve kako treba i hoće li se spermiogram malo popraviti :unsure:
i ja sam danas dobila m ali ja počinjem sa pikanjem tek za mjesec dana! Drage pikalice da napikate puno toga dobrog i kvalitetnog!! Di ste vadile AMH i koliko ste čekale, da li znate gdje obaviti bez uputnice da se plati a da nije privatno(znam labaratorij ali nije baš nije jeftina pretraga).
Ja sam u utorak bila u Vinogradskoj preko uputnice radila fT3 i anti TG,a AMH sam platila 260kn.Nisam se morala naručivati sam došla ujutro i nalaz će poslati na meil ili na adresu
Hvala Amy 2004 mislim da je to za sad najeftinija varijanta bez uputnice.
Zasad nis od pikanja-progesteron mi je previsok..u pon.ponavljam nalaz pa ce dr.odlucit sta dalje..mozda ovaj ciklus nis od postupka:(
Ne znam..saznat cu u pon...znam da mi je dosta cekanja i namolit cu ih da idem u prirodnjak ak me vec nece pustit u stimulirani..
milasova,
čudno mi je. progesteron ili prolaktin?
baš sa, to i ja htjela pitati? progesteron nikad nije toliko bita....kod njega je problem samo manjak...