Argente,
pa kako vi riječke cure izdržite toliko dugo do bete?
vadite betu valjda 20dnt?
:-)
ja sam izdržala ravno 11 dana :-)
Printable View
Argente,
pa kako vi riječke cure izdržite toliko dugo do bete?
vadite betu valjda 20dnt?
:-)
ja sam izdržala ravno 11 dana :-)
sejla draga,
drži se!
je li kuca srčeko?
U nalazu piše odjek vitalna ploda 4.4mm....nadam se da je to dovoljno dobro.....ako bude sve ok, za tjedan dana ponavljam uzv.
sad kako vas čitam mota mi se po mislima:iskušenje: imam jednu uputnicu za betu i da ju iskoristim sutra? šta kažete je li rano?
12.7. je bio 3dnevni transfer a u pon bi trebala ići raditi i cijeli tj radim ujutro tako da do zakazane bete 30.7. nemam ni priliku vaditi.
je li prerano sutra?:cekam:
Svaka klinika po svojem po mnogim pitanjima pa tako i s betom,koliko sam skuzila: SD 12.dan, Petrova 14., VV 16., Luci je tu negdje, RI najkasnije cak 18.dan!!! Slobodno me ispravite
Olivera,meni se cini puno prerano:/
@Inesz: Neke izdrže, neke ne izdrže :iskušenje:
@geceta: Računica ti štima, ali puste nas da vadimo već i 16dnt, ako imamo blastice! :mrgreen:
@olivera: A je, možda je 8dnt ipak je malo prerano :)
Sejla ,bas mi je jako drago da je tvoja bubica hrabra i da je sve ok..nadam se da od danas krece mirna trudnoca..
Kiki cut ces i ti hrabro malo srce za koji tjedan:)
svima koji cekaju bete od srca vibram za dobitni postupak:)
kiki30 ma prerano je za srčeko, a kad je embrionalni odjek bebica je tu:-D meni je doc koji je vodio obje moje trudnoće i zadovoljna sam s njim rekao da se najranije može vidjeti otkucaje srca sa 6 tjedana plus koji dan i to pod uvjetom da nije kasnija implantacija i da je dobar UZV (aparat), a koliko sam izračunala tebi je to tek nekih 5 tjedana i 2-3 dana? (dakle ubaci u neki kalkulator podatke - imaš i specijalizirane due date kalkulatore kod ivf-a sa datumom punkcije ili transfera)
sejla i kod tebe je sve 5:-D
~~~~~~~~~~vibrice za mala srca kucajuća i svima kojima treba
kiki prevedeno u "najobičniju" prirodno začetu trudnoću to bi bilo -26 dnt +14 dana koliko bi recimo bilo do ovulacije + 3 dana od ovulacije do spuštanja u maternicu je 43 dana, podijeljeno u tjedne to je točno 6+1 tjedana..to je prerano za srce..ono se očekuje najranije na 6+3..to su me moje 3 trudnoće naučile..ali me 19 godina institucionaliziranog školovanja nije naučilo da izračunam 6x7 bez kalkulatora..pa vi vidite
kiki30 držim fige da sve prođe dobro
M@tt ~~~~~~~~~~~~~za mrvice
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~
sejla ~~~~~~~~~~~~~~~~
Argente :heart:
~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
kiki 30~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart:
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku pravilno duplirajucu betu:-D
Svim cekalicama saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i zelim puuuuno strpljenja
Bok cure evo da se i ja prijavim.. 6.07. Punkcija, 9.07. Transfer 2 osmostanicna embrija. Ležim,mirujem po cili dan... Jučer 11 dpt radila test pozitivan... Boli me Kao da ću sad dobiti...leđa rasturaju...piškim stalno...cice velike, stomak napuhan, zatvor nastupio...uglavnom u iščekivanju bete u utorak.... Kako vama prolaze ovi dugi dani?
Ja se odjavljujem, nakon transfera 2 super blastice ništa se nije primilo. Najesen ponovno
Evo, da se i ja prijavim, 11.7. punkcija, 3 oocita, oplodila se 2, embriotransfer, 13.7. ,2 lijepa 4stanična embrija, jedan malo lošiji, dok drugi po riječima biologice, fenomenalan, betu vadim 30.7., postupak je bio na VV. Do 5. dana bila sva napuhana, trbuh,cice, a bradavice ni pipnut, tokom dana dole negdje oko l. jajnika me užasno jako presjeklo, trajalo sekund, od 6. dana sve nestalo, sva se ispuhala, ko da nije bilo postupka, dok u prijašnjim postupcima sam bila napuhana, osjetljiva sve do bete, tj do menge.Znam da to ne treba ništa značiti, pa tak i mislim da se moram polako pripremat za post. br. 6. Kad ću bit u mogučnosti javit ću nalaz bete, svima želim svu sreću ovog svijeta i da budemo uskoro trbušaste:-D
Sla28 cestitam i saljem vibrice za utorak ~~~~~~~~
plavo oko i tebi vibrice za 30.07. ~~~~~~~~~~~
Vrci sta je bilo, kad si vadila betu?! Bas mi je zao :-((
ja sam se, kao i plavo oko, odjednom ispuhala, grudi i bradavice se vratile na staro, svi simptomi i sve što sam imala nestalo...
pa budući da je bio prvi postupak bila sam znatiželjna i jučer vadila betu, tek tako. 3,3 je bila. u utorak će biti i nula, ovo je sigurno ostatak boostera. znači vadila sam 10 dan nakon transfera blastica, onda je trebala već odavno biti implantacija i neka beta koja bi dala potencijal za duplanje
i test danas negativan, to je to. a sve je bilo super... no što ćeš, sudbina
Vrci baš mi je žao......:-(:-(
Hvala...
Istina, rijetko tko baš uspije od prve. Isplakala sam se dosta, sad planiram iskoristiti ipak oba tjedna godišnjeg (mislila sam što prije na posao), - želim malo na more. A onda ćemo vidjet dalje
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
SVIBANJ 2012. (14)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (18)
neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc)
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
s_iva (IVF)
bebolinko
donatela (Ri,1.IVF)
krol (Prag, FET)
dea84 (prirodno)
ivana101 (IVFc)
SRPANJ (2)
Sejla (IVF, Prag)
Kiki30 i tu mi i ostani
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.6. MajaPOP ?????????
kika222 (SD) ????????????
CorinaII (CITO, sek) ???????????????
4.7. bluebella (PFC, PICSI+)
Tomek1221 ??????????
anaši1507 ???????????
Inaa
3.8. m@tt
30.7. Plavo oko
Olivera (Ri)
Muma
Geceta
Argente - ako se ne varam
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
strašna (VV), hope31 (VV)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, olivera
ON-GO~~~~~~~~~~~~
7.mjesec: Argente (Ri), linalena (SD), strašna (VV), hope31 (VV)
8. mjesec: strategija, tikki
9.mjesec: Brunaa (FET), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977, tantolina
11. mjesec: ARIANM (IVF,VG)
12. mjesec: Snekica
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Molim Vas oprostite ako sam koga izostavila ili što krivo napisala, dobila sam od hubbya komp samo na 15 minuta i evo već čeka ko sokol da se maknem. Još uvijek ima nejasnih slučajeva pa molim ako itko išta zna, da javi. Ako se ne riješi do sljedeće liste, brišem upitnike jer mi je već glupo imati ih na listi a možda su nam otišli s foruma.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima
ugodan odmor svima koji nekud odlazite
sve vas voli
vaša Geceta :)
Ja sam ti na dvije strane - On go 12/12 i Hrabricama/čekalicama :mrgreen:
Mah mah sokolu :bye:
Vrci,ne mogu ti reci da je prvi puta najteze:( jednostavno oplaces i drugo jutro planiras dalje jer sto ti drugo preostaje.
Zao mi je ;( Drzi nam se :love2:
Hh :) te hrabrice bih morala malo bolje jednom pregledati :)
Mase sokol,mase :)
geceta,hvala na listi.. i ja se nadam da ću tu ostati,jako se nadam :-)
a ja odbrojavam do jeseni....jedva čekam da se opet nešto pokrene....
I ja bih u odbrojavanje geceta, pa pošto je sutra punkcija za sljedeću listu ću biti čekalica transfera ili bete, ovisno kad ju opet radiš.
Sretno svim čekalicama!!!
Vrci žao mi je što 1. put nije uspjelo:cry: Meni je ovo isto 1. postupak i stalno se spuštam na zemlju sa statistikom ali eto čovjek se mora nadati.
Nema frke. Oprosti sto sam te izostavila:/
Sretnoooo!!!
Ja sam prvo bila prilično realna, stalno sam govorila da je jesen blizu. Evo urekla sam se možda :mrgreen:
Ali u zadnje vrijeme sam bila čula dosta cura da je uspjelo od prve, pa me i to dodatno dignulo. Nije trebalo. Bilo mi lakše dok sam bila realnija.
Nadam se da ćeš ti nastaviti onu "prvo pa uspješno" listu ;-)
Vrci zao mi je:(
iduci je tvoj..
Sad se opusti na moru i pripremi za novi dobitni postupak:)
Hvala curke :-) Sad sam već lagano napeta. Srećom primilo me tek danas! Javim kak je prošlo.
Mene nema nigdje :(
Sia,sorry,ides pod srpanjske.
Beilana,draga,kam da te stavim?:(
Brzopleto sam to radila,sto mogu