ima netko da naručuje sa SD?
ja sam zaboravila kad ste naručivale, a ubacila bih nešto za 3.5 funte :mrgreen:
Printable View
ima netko da naručuje sa SD?
ja sam zaboravila kad ste naručivale, a ubacila bih nešto za 3.5 funte :mrgreen:
Jutros odrađen rip't circuit + dynamic core od jučer (sinoć ipak nisam, preumorna bila, pala u krevet u 22h :oops:). Danas je dan odmora od izazova BR....
da li je netko radio Strong like Susan ABS challenge? Ja jesam jednom i predobra je! Ako se netko želi pridružit od Božića sa mnom bilo bi mi drago. Tad završavam sa BR pa bi krenula na ABS-e :dancingfever:
Cure,zelim vam.sto brzi oporavak..
Kavofob,bravo za godinu dana aktivnog vjezbanja:-) godina promjene,cestitam!!
Ja nikako da se pokrenem,maleni.se po noci STALNO budi,u zadnjih mjesec i pol dana sam.uhvatila.svega par sati sna..jednostavno sam strgana i ne osjecam se dobro kad pocnem vkezbati..
Odradim.cucnjeve,iskorak i to je to..
Da ne.pricam kolko mi.gornji dio pati zbog dojenja a ne vjezbanja gornjeg dijela..
Nadam se da ce bit bolje uskoro jer mi kronicno fali vjezbanje
meni je sutra deseti dan na L2 od 30DS :-D
ono na trbuhu i dalje "reže" za vrijeme te vježbe - pa tu vježbu zamijenim nečim drugim. ostalo ide. teško je, bome krepavam. a nadam se da je stvar samo u konceptu vježbi, a ne u tome što se radi o višoj razini.. vidjet ću preksutra kad krenem na L3 :-)
razmišljam si da se kasnije možda vratim izglancati L2 do faze kad će mi biti ok, ali nemrem sad više produživati, em mi je polako zasićenje tim vježbama, em me zanima kaj ide dalje, em sam skužila da mi ovako zadnji dan 30ds pada baš na 31.12. pa nemrem sad to onda ić pomicati 8-)
jedino, ja na sebi još uvijek apsolutno niš ne vidim. jest da prehrana i dalje pleše, uvijek nađem neko opravdanje zašto ne bi taj obrok bio lchf, ali sam se odlučila ne špotati zbog toga. idem pozitivom. nadam se prosvjetljenju. jedino vidim da mi vježbanje sjeda čisto kao stil života. ono, ritual ujutro - wc, oblačenje, vježbanje, tuširanje, sok (cijedim). i baš mi paše. :-)
Ovako je i meni, jedino što maleni noću dobro spava, ali ne spava danju i ne skida se s mene (a i on je postao "vježbač" pa mi sva snaga ode na njegovo vježbanje, meni malo ostane). Radim samo izazov s čučnjevima, mislim još nešto kratko dodati, iskorake ili sl.
Leđa su katastrofa, planiram barem prije spavanja svaku večer odraditi malo leđnjaka ili se barem pošteno istegnuti, no to bude svaki treći dan.
Cure, divim vam se što uz posao i djecu stignete i vježbati redovito :)
redovito vježbanje uz djecu i posao - pa čini mi se da je (samo) stvar u pravilima. definirati dane koji su za vježbanje, termine i sadržaj. i onda će se to teže "izjaloviti".
ja već dugo govorim da nemam vremena za vježbanje (tj već barem dvije godine koliko mm uredno trči 4x tjedno). i stvarno nisam imala - uz okolnosti da je vježbanje na zadnjem mjestu, kad se potrefi da taman imam vremena, klinci mi ne smetaju, nisam preumorna i - sjetim se da bi u tom trenutku mogla vježbati 8-) uz takve okolnosti, vježbanje bi došlo na red jednom u dva tjedna..
sad mi je pravilo vježbati svako jutro. i zapravo uopće nije teško, čak naprotiv. super je osjećaj da je vježbanje uključeno u moj život, nije samo da čekam kad će to doći na red pa ću i ja... što sve ne. nego je to sada, tu. i uz taj osjećaj, uopće ne vidim da ću u skorije vrijeme odustati od vježbanja ujutro!
Aqua :klap:
Jutros odrađen speed 2.0 (kao nadoknada, sad je ostao još samo jedan zbog bolesti neodrađen rip't circuit :mrgreen:) + dynamic core + izazvo BR.
Sutra je redovni double day a imam u planu cijeli dan peći kolače.....uh al će treninzi bit savršeno odrađeni od silne snage iz svega slatkoga :lol:
stavila sam nove fotke. uzmite u obzir da sam napuhana ko zabac jer mi je prvi dan ciklusa. jučer zwow 5 i 6, prekjučer 7 i neki dodaci za lower body. danas ne znam, mozda napravim kettleb. trening.
sasa, wow :naklon:
suuuuuuuuper izgledaš...ne znam koji dio je bolji...ruke su mi favorit ali i sve ostalo je ..ma bez teksta!
bravo!!!!!!!!
Bas ti hvala ninik
Sasa, moze na pp link i pass, nemam vise.
sasa!!! Core mi je uhhhhhhh, predobar! Ljubomorna :angel:!!!! Svaka čast :klap:
Poslala
saša, može meni? Zar može biti još bolje od ljetnih fotki???
Jučer sam javila treneru da me ne izbaci iz grupe jer je ekipa na listi čekanja, prepun je, a ja prasica ne dolazim. Večeras trčanje. Proljeće i sezona polumaratona samo što nisu.
Sasa, salji...
Sasa, prelijepa si!
Meni su ove slike jos ljepse od onih ljetos :)
Definiran core, mracan predmet zelja svih nas :mrgreen:
Sto se tice prijavka, uzela sam si pauzu par dana. Uzasno sam se osjecala, i bolesno i iscrpljeno pa sam odmorila. Odmorila od vjezbanja, na godisnji jos ne mogu :mrgreen:
No, sutra planiram nastaviti s jutarnjim vjezbama. Nema skole jupiii :mrgreen:
I ja bi slike..treba mi motivacije:$
ja bi isto link za slike, motivacija uvijek dobro dođe, pogotovo kad se ovako diže prašina oko slika :yes:
Sasa je nasa ljepotica :-)
Suuupeer!
i ja bi link :)
jucer odradila samo cucnjeve. danas pekla kolace pa cu u pauzi nesto, ne znam jos sta. trenutno je pazua sa treninzima, fale mi ali
od petka opet startamo.
Cure puno vam hvala, to bas puno znaci. Danas zwow 16 i 56.
sasa wow svaka cast!!
stvarno lijepo izgleda, onako da pogledaš i uživaš. i nema uopće ničega što bi se još dalo napravit da se pogled poboljša. samo uživat u njemu 8-)
zaboravila sam di je edit :oops: a moram nadodat da mi se svijda tetovaza :)
Ja sa inace od srijede odmaram, isto kao i kod anci, nakupilo se umora.
Od srijede sam na godisnjem pa cu malo doci k sebi.
Cure hvala. Aqua- hvalus me ko da sam VS andjelica..;)
Sasa,mrakkk!!
Slicne smo grade,samo sto ja trebam poraditi na trbusnjacima:-)
Prepredobro!!
stvarno odlicno izgledas
vidim da svi uzivaju pa bi i ja malo uzivala u pogledu na slike, ako mogu molim link :-)
sasa, svaka čast, baš se odlično vide rezultati vježbanja na svakom mišiću :klap:
i ja planiram sutra ujutro vježbati, dijete na praznicima pa će dugo spavati, a ja dok se ručak kuha odvježbam i nakon toga odlepršam na posao :angel:
sasa, može i meni :)
ja i dalje samo na čučnjevima, ako procijenim da stignem, ubacim na brzinu još koju vježbicu
Danas za zagrijavanje tabata - high knees, poslije odradila zwow 56 i zwow 67 i za kraj istezanje. Ubacila i 50 čučnjeva s kettlebelom u rukama.
sasa,i ja sam naravno izgubila link i pass od ljeta...morala bi vas negdje svih sacuvat...:)
uzvracam svojim, kod mene nema nekog drama pomaka,iskreno sam ocekivala vise...vjerojatno sam odabrala krivi program...
tjesi me kad gledam ekipu sa videa, zenska koja najbolje radi ima najmanje izdefiniran stomak i generalno najmanje vidljive misice...
Skulirana, salji.
Super trening evey!
Bome je dobar!
Ja sam jutros u 6 napravila tabatu i zwow 6.
Sasa, jel ti radis tabate kad? Cini mi se da volis cardio zagrijavanje, ovo ti je taman to.
zasad skulirana i ja čekam u redu :trep:
jučer odrađen double day, danas day off (samo izazov BR na repertoaru). Krepana sam, "talent" pekla kolače cijelu noć subotu na nedjelju...
I ja bi slikice.
Ja sam stala, jednom tjedno uspijem cardio odraditi i čučnjeva koliko uhvatim.