I opet napisah cijelu pricu ali objavljen samo prvi red. Ne kuzim!
Printable View
I opet napisah cijelu pricu ali objavljen samo prvi red. Ne kuzim!
Probat cu ponovno
Probat cu ponovno
Puno Škvorc ženica....
Kod mene je slicna situacija tvojoj
Evo ja u cetvrtak idem na 1. FM za prirodnjak kod Š
3. Ivf (icsi) postupak, 10. mj. 2017. B+, punkcija 7 jajnih stanica, oplodilo se 4 jajne stanice, napravljen SET 2 trodnevne stanice , jedna stanica se razvila u blastocistu i zaleđena je. Drzimo fige za ove dvije da se nastave razvijati koje cuvam.
Lutza sretno!
Ako su vracena 2 embrija onda to nije SET (single embryo transfer). Treci dan od oplodnje to su visestanicne strukture od 4-10 stanica, male loptice, vjerujem da si u betaplusu dobila i slikice ;-)
2 Bubekica: od silnog stresa sam skrenula sa putanje hehe. Mislila sam na svjezi transfer umjesto FET kojeg smo imali do sada.
Evo cure bila jutros kod Š- protokol,terapija Puregon 200 5dana pa uzv...
Drage moje, nije me bilo neko vrijeme na forumu iako Vas pratim redovito..
Evo ja se spremama u svoj peti postupak (nadam se sretni) samo još nisam odlučila hoću li kod Škvorca iskoristiti zadnji stimulirani preko hzzo ili probati privatno u Repromedu..
Vidim da Vas dosta ide kod Škvorca, i da ste uglavnom zadovljne, iako ne znam kolika mu je uspješnost..
Da li je netko trenutno u postupku u Repromedu?
Bluebella hvala na odgovoru i čestitam na trudnoći :-D:heart:
Idem u Repromed na konzultacije pa ću vidjeti što dalje..
Imam pitanje, mozda nije za ovu temu, ali pročitavši ivin post, sinulo mi je.
Koliko ima utjecaja doktor za uspješnost; sto moze učiniti pozitivnog a sto negativnog vezano za uspješnost.
Svaki dr ima drugacije metode rada, protokole, bira lijekove. Tako da tu kod njih ima razlike...
Meni nakon četri neuspješna pokušaja treba promjena, iako načelno nisam nezadovoljna doktrom Š.,
Nadam se da će mi dr. R bolje pogoditi stimulaciju, jer do sad sam uvjek imala mali broj zrelih stanica max 3 komad od 8 do 10 folkula..
Radim u privatnoj firmi gdje nitko nezna da sam u mpo vodama, pa nisam u mogućnosti ići u državne bolnice radi folikulometrija ujutro i sl. jedino mi privatnici preostaju..
Iako uZg. ima dosta privatnika odlučila sam se za Repromed, odraditi ću konzultacije pa vidjeti što dalje..
Iva86, ja ti samo imam riječi hvale za dr. R i cijelu ReproMed ekipu. Imaju fantastičnog biologa i svi du divni tamo! Vjeruj u dr. R i slobodno mu se prepusti :-). On je zbilja jedan od najvećih stručnjaka za MPO u HR.
On je (i njegova ekipa) zaslužan za moju predivnu zvijezdicu :heart: koja je nedugo navršila osam godina i krenula u 2. razred.
Sretno!
PS Ja sam se za Škvorca odlučila isključivo zato jer imamo opciju ići preko HZZO-a tj. radi troškova...
Nije da mu treba reklama, ali dr. R. ih stvarno sve šije. Ne samo po stručnosti, nego i humanosti, a bogami i hrabrosti da javno kaže stvari koje se njih većina ni državnih ni privatnih nikad nisu usudili. Svojedobno je čak i pisao na forumu ovdje.
I beskrajno sam mu zahvalna za moju Buhtlicu.
Super.. Vidim da svi hvale doktora R. nadam se da će i meni donjeti sreću :-)
Idem na konzultacije idući tjedan pa ćemo dogovoriti detalje za postupak..
Stigli moji prvi nalazi:
LH 7,1
FSH 3,3
Estradiol 305
Prolaktin 229
Anti Mullerov hormon 164
TSH 0,780
FT4 15,6
Stigli moji prvi nalazi, 4. DC:
LH 7,1 (ref. 2,4 do 12,6)
FSH 3,3 (ref. 3,5 do 12,5)
Estradiol 305 (ref. do 854)
Prolaktin 229 (ref. 102 - 496)
Anti Mullerov hormon 164 (ref. 1,1 - 53,5)
TSH 0,780 (ref. 0,4 - 4)
FT4 15,6 (ref. 11,5 - 22,7)
evo i ja se dns piknula prvi puta ikada i bilo je puno bolje nego što sam se pribojavala...
Isabel, neka ludo velika brojka AMH.
Hope, mene tog malo frka.
Na temu dr. R....
Nakon 6 godina povlacenja po bolnicama, promijenila ja posao pa morala preci kod privatnika jer nisam vise mogla bjezat s posla.
I hop, prvi postupak i ja trudna.
A birala sam ga jer mi je najblize poslu pa da pod stimulacijama i prije/poslje posla ne moram prek pola grada trcati na folikulometrije i tak to.
Jel sreca ili strucnost ne znam, al bebica je tu.
Ak sam 100% sigurna da nisu povrsni i da stvarno sve pripreme naprave za sto uspjesniji postupak. A i ocito znaju smuckati te bebe u epruveti ;)
Sarasvati dakle danima sam promatrala youtube,čitala i ludila! Molila da me netko prvi puta pikne...na kraju prepuštena samoj sebi jer se svi boje uzela sam pen u ruku i ta iglica ke samo uklizala u moje salo (hvala Bogu sto ga imam) ... Nakon toga sam se samo nasmijala i sad jedva cekam svaki dan to pikanje da sto prije sve kreneeee
Hope, čitat ću si tvoju poruku svaki dan :love:
Ja sam inace bila panicar od igle a moj dragi je onaj tip kaj pada u nesvjest kad vidi iglu, ali on je mene pikao svaki dan tako da znas da nije nista strasno. Salo onako prije malo stisnes i opce ne osjetis da se ista dogada. Samo zavrsi vrlo brzo :) mogla bi se i sama ali drugi dan je opet on htjeo... nije problem to ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgore je kada ne znamo sta treba raditi od panike a u biti je sve tako jednostavno.Mislim vezano za ovaj dio...Idemo korak po korak stjecati iskustvo jer ja se evo prvi puta susrećem uopće s ovim svime..pa sto vise citam vise izlud samu sebe
U nedjelju smo radili test, pozitivan je, jucer sam vadila betu: 454,5. Samo da se sutra podupla...
Čestitam!!! Sretno- da se duplA kako treba
Cureeeeeeeeeee, 1268 je Beta
čestitam <3
uživajte u predivnim betama :)
p.s. ja bi ih uokvirila i stavila na zid da im se divim
Čestitam... Želim i drugima da se tako lijepo dupla...
Cure drage,
divno je čitati vaše bete, divno <3 čestitke svima!
maritas, u kojoj si ti fazi?
Ja upravo s folikulometrije... Punkcija u nedjelju u 8:00 ujutro!!!!
Lutza čestitam. Ovo je 6 transfer jel? Koje su vaše dijagnoze?
Hope sretno!
Dijagnoza je da sam ja ok, MM ima jako malo spermija, i nadasve su usporeni, kao i on he he. Trebamo se saliti u svim tim tmurnim trenucima.
Ovo je bio 5-ti transfer. Prosli postupak smo imali 6 blastocisti ali zaledenih jer sam bila pred hiperstimulacijom. Dva puta smo imali pozitivan test na trudnocu ali beta je bila premala. I onda sada kada smo imali jako malo stanica i oplodilo ih se samo 4, i to jako lose stanice od kojih se jedna prestala razvijati, a dvije su odmah vratili, trodnevne i eto primilo se.