Betty, pisem poslije! Razumijes me valjda :lool:
Gotov benchmark!!!
4 runde, 24:13. Pistoli na djetetovom krevetu, rastavila u zaru policijsku stanicu mog predpubertetskog zenskog djeteta :mrgreen:
Za motivaciju sam si ranije pripremila palacinke :D
Printable View
Betty, pisem poslije! Razumijes me valjda :lool:
Gotov benchmark!!!
4 runde, 24:13. Pistoli na djetetovom krevetu, rastavila u zaru policijsku stanicu mog predpubertetskog zenskog djeteta :mrgreen:
Za motivaciju sam si ranije pripremila palacinke :D
wow, anci, odličan rezultat!
Dobro jutro. Sve me boli, ne mogu se micat. Šta sad da radim? Jedva hodam stvarno.. I mama mi je primjetila da nešto nije u redu :lol:
Ako i danas vježbam, hoće to ikad proć? Il trebam pustit da se tijelo odmori?
apsu, ako danas vježbaš, bit će ti lakše
upala se rabija ili masažom ili novom aktivnosti, tj. klin se klinom izbija
Evo dobar clanak: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/sav...skulfiber.aspx
Mislim da ti muzevi utezi nisu bas pomogli :mrgreen:
Uf, Apsu, iz mog iskustva veoma friške vježbačice koja je još podložna upalama mišića, samo ću ti reći da se danas prije vježbanja doooobro zagriješ, a nakon vježbanja maksimalno istegneš. Meni to jako pomaže da se upala ne pogorša.
"Pokrenite se vrlo postepeno" :roll:
Definitivno imam ovu drugu razinu boli. Super članak, hvala.
Ha ništa onda, klin se klinom izbija :scared:
Anci bravo!!!
Apsu, proci ce samo pametno dalje ;-)
Dajte recite sto jedete za dorucak? Ja bih nesto da je kvalitetno i da pokrene metabolizam ali nisam tip od jaja i pancete najranije, ne bih ni kruhasto, najradje ne bih nista a znam da nije pametno. Zato mi fali inspiracije...
Jučer ništa, nekakva bezvoljnost koja se jutros prelila u migrenu, tako da sam na posao došla prije 20 min, kad mi je prodjelovala tableta.
Nadam se da ću danas C2.
Ja si pravim šejkove.
Banana, mlijeko, avokado, zobene, lan, neko bobičasto voće, sir, vrhnje, bademov maslac kad ga imam, jogurt... kombiniram što imam.
Napravim si cca 8 dcl toga i to pijem na poslu do negdje 10 h.
Jer rano ujutro mogu samo kavu.
Ivana, ja sad jedem palacinke s pirovim brasnom, ne pecem na ulju. Stavim otopljenu cokoladu i malo oraha.
Nekad pravim smoothie s bananom, mlijekom (naj mi je bademovo pa zobeno) i malo lana i zobenih pahuljica.
Volim i zobenu kasu. S malo javorova sirupa ili meda.
Jutros sam zobene pah.na mlijeku uz par brusnica. Zobene su mi super ali bojim se previse kalorija ako zelim izgubit ovih par kg. A onda krenem izbacivat zitarice, mlijecno isto nije preporucljivo, masno ne volim pa mi ne ostane nista :roll:
Probat cu ipak sa zobenim ali zamijenit mlijeko sa bademovim...i smoothie je super ideja.
ja sam konačno uspjela pročitati sve što ste napisale .....
Anci BRAVO za bench!!!!!!
Spajka, super za 10km!!!
betty, ima takvih....imala i ja jednog takvog, ali je promijenio posao nedavno :mrgreen: I potpisujem Spajku, srećom nemam nikoga u politici jer stvarno ne znam kako bi mogla s tim živit. Ne mogu to jednostavno pojmit.
Apsu sa 4kg?!?! :-o jao.....mogu si mislit da te boli....nekako vjerujem da to nije ona "ugodna" bol....
Cure za trku, hmmmmm, sviđa mi se sve osim trčanja :škartoc: doduše, ja bi i trčala, ali moja koljena ne bi.
ja sam jučer odradila i snagu, i to u 5 rundi. Nakon toga još 3 runde: 20x viseći trbušnjaci s vratila (ravni i kružni) + 20 knee to elbow u elbow planku + 20 russian twist sa 12kg. Upper mi je po upalom a lijeva ruka izudarana po prvi put nakon ne znam koliko vremena. Očito je 5 rundi po 8x double clean (12kg) uzela danak.....
Jutros nisam vježbala jer je mali počeo povraćati u 4,30h i svako malo dok nisam otišla na posao (mm je na go pa će ga on tetošit). Nema temp pa si sve mislim je li viroza ili mu je nešto krivo sjelo na želudac :unsure:
Bademovo je meni najbolje, no skupo je ali cesto bude akcija pa kupim par komada :D
Sad je u konzumu oko 16 kn, inace je 24.
Hvala na info za bademovo.
Odradila 5'cardio killer #23, zadnji loungesi nisu bili bas neki, jedvice sam izgurala ali mislila sam da je i teze... i ovi rock star burpiji, uh....
ja preskačem doručak. Ručam između 12-13h najčešće salate (tuna/piletina + salata + parmezan/mozarella).
Bravo anci, bas ti zavidim sto si ga vec odradila... Mene sutra ceka. Jutros sam body crush 8. Super mi je taj trening sa ninjama i splitersima i pistolsima. Jos cu navecer nesto- mozdo ovo novo puta 2. Ja doruckujen cim otvorim oci. Uvijek kruh iz bio i bio i mlijecni namaz ili maslac i malo sunke, ili maslac i mozzarelu.
bravo anci!!! super rezultat!!
betty mogu mislit kako si se nazivcirala! poznat mi je taj osjecaj kad bi nekome najradije oci iskopala (mene je nekidan tako jedna mama nazivcirala)
apsu zagrij se dobro i istegni poslin, nemoj propustit trening danas, bit ce ti lakse sutra.
vikki bas grozno :(
a meni je bas bilo drago cuti da je rodila malo iza toga, vjerujem da je njima lakse malo kad imaju drugo dijete sad.
ja sam bila u lidlu, kupila jednu majicu za trcanje na patent, jednu bez rukava i neku jaketu koju sam mislila za na planinu. vidit cu sta mm kaze kakva je
Ja nikad ne preskacem dorucak. Ustvari, slabo ja preskacem obroke :D
A kruh mi se uvijek jede navecer uz tv. Razmisljam da se odreknem preko korizme mada to nikad nisam primjenjivala. Ali ojacat cu volju :mrgreen:
Mb, super soping!
Ja sam se vec tradicionalno odrekla kruha u korizmi :mrgreen:
Doruckujem zobene sa bananom.
Tila sam jos tajice u lidlu al bile su mi pretanke, nisu mi se svidile
Bila vec u 9 i bas sam dosla to vam reci
Uzela sam hlace i majicu
Zapravo sam htjela dva grudnjaka, al nemaju one futrane, nego obicne pa nista
Sad uspavljujem malu pa odoh ma C1
Anci :klap:
betty :lool: na okrsaj
mudro zbori tang
Apsu, ja sam nastavila vjezbati u jeku najvece boli
Al, majketi, nemoj s 4 kg :lool:
tang, ja sam krenula s limenkama od 400 g :lol:
drug ili treci dan sam si kupila ove od 1 kg
I onda pojacavam kak osjetim da mi je premalo
Al neke vjezbe radim i dalje s 2kg
Ups, zaspala, cardio ceka!
ginger, svaka ti čast!
ja sam sad tako fino ručala mmm. inače ne jedem često rižoto, a sad su cure htjele pa eto, da se i ja ugljikohidratiram :mrgreen:
betty, jao, jako te kužim! kod mene u uredu se često načmu svakakve teme i kod nekih smo složni, a kod nekih me baš smeta. iskreno, ne znam ima li smisla uvjeravati osobe 40+ da su i srbi normalni ljudi :roll: i da ih kao i hrvata i engleza ima svakakvih :roll:
nevjerojatno. stvarno nevjerojatno.
ja tad obično kratko prokomentiram i kažem kratko svoj stav, ali se ne upuštam gorljivo u rasprave jer mi je besmisleno :/
svi se slažemo za severinu pa se tu ne svađamo :lool:
crtica iz života: mrzim naš tepih u boravku, mrzila sam ga i kad je bio nov, a kamoli sad :D
ovom velikom djetetu danas samo odjednom procuri krv iz nosa i sve pokapa po tepihu. nitko sretniji od mene :lool:
C1 gotov, a s njime i prva dva tjedna BR-a
mislila sam jos jedan tjedan nastaviti wo1 i wo2, al iskreno, ne da mi se - previse sam puta kretala ispocetka, dosadilo mi :lool:
Sutra bih trebala pauzu, al se nadam da necu, jer mi upadaju neplanirano i previse
Anci :lool: za tepih (al to se moze oprati, znas to? :mrgreen:)
I crtica iz naseg zivota- sutra dolazi nova teta cistilica :-D
Jedva cekam, da bar jedno poslijepodne bude sve cisto
Mislim, ja svejedno moram svaki dan usisati i oprati pod i wc, al puno mi to znaci
Svejedno veceras peglam, ak budem mogla zbog bicepsa :lool:
:lol: :lol:
joj, ja sam zamjerila jedan lijep u ikei, moram samo još muža uvjeriti da nam i to uz stocholm sofu treba... :mrgreen:
i znam da je ovo debeli offtopic, al moram pitat, što mislite o tepihu ispod stola u blagovaoni (sve je jedan prostor, tj. nema blagovaone)
znam da nije praktično ali mi je estetski, tj. okpovski nepojmljivo imati nesimetričan pod, tj. samo jedan tepih
vezano za uredske rasprave, ja sam se naučila niti ne upuštati u njih, ma čak se ni u ovu nisam upustila :lool: nego sam iz čista mira napadnuta da sam uzrujana
došlo mi da joj kažem, 'oš da me vidiš uzrujanu, ne znaš ti šta je uzrujano
betty :lool:
o tepihu: i ja bi jedan ispod stola u dnevnom. ali prvo moram stol nabavit :mrgreen: :lool:
anci, muzu neces rec da se to moze oprat jelda? :mrgreen:
Odraden i 4 dan LEVL2
Tezak mi je i ne svida mi se sto je vecina vjezbi i kardio i trbuh i snaga na rukama
Mozda nisam stručnjak i nemam vježbackog staza ali mi je previse biti na rukama
Ma ufurat ces se i malo ojacati pa ce ti biti ok! No moras malo i osjetiti, nema druge ;)
Ne boj se, razjacat ce neces. Ja to uvijek govorim muzu kad izrazi bojazan da cu biti Hulk: da je biti jak lako, bio bi jak svatko :D
E da i najvažnije sam zaboravila.
Mjerila sam se na poc. i danas.
I rezultati su tu :-D Tanja sam negdje za 2 a negdje i za 3cm :-D:-D
Anci ma ne brine mene to da cu postati hulk. Nego mi je teško toliko na rukama biti i imam osjecaj da na kraju vježbu ni ne napravim kako treba a kamoli dovoljno puta. Pa mi bude zao. Pa onda dodam neke iz LEVL1
malo plavo, bravo za cm!
kužim te o čemu pričaš, i meni je to problem sa svim plank vježbama, iako s vremenom sve manje, napravi koliko možeš, pa malo i produži taj drugi level ako treba dok ne budeš zadovoljna
Sad cu ko prava plavuša pitati u cemu je poanta tih plank vjezbi.
Ja fakat ne kuzim da mi drugi misici rade osim ruku. Ili ih ne radim dobro ili su mi ruke toliko slabe da ne mogu odradit vjezbu
Ledja ti moraju biti skroz ravna. I onda ces osjetiti bolno zatezanje u trbuhu :D
Plank je odlican za cijeli core, trbusnjake. Samo pazi da su ti ledja ravna, da ih ne izvijas prema gore jer si tako automataki olaksas, a moguce je da te i bole ledja poslije.
Kaze ti plavusa :mrgreen:
malo plavo, sada najviše osjećaš ruke jer su ti vjerojatno slabija točka
kad malo ojačaju najmanje ćeš ruke osjećati, a najviše trbuh, leđa, prednji dio nogu itd itd, ovisi o pokretima, položaju i slično
plank jer super jer jača core, tj. trup
ako ćeš ovdje išta naučiti to će onda biti da je važno imati jak core :mrgreen:
Evo i betty s core-om :lol:
Zbilja smo ko sekta :kauc:
Ma plank je uvijek tezak. Bez obzira na staz. Ja sam sad na sedmom tjednu i dalje mi je tesko, pogotovo kad prvi put radim vjezbu. Radi citav core u planku, ne samo ruke.
Bravo za cm.