Yogillian je vježbanje tijela bez skakanja i čarapa.
prije sam išla na jogu u svakodnevnom životu, došla negdje do 3.-4. stupnja
Printable View
Pretpostavila sam. :) I ja sam kod njih vježbala. od 1999 do 2010 svake godine u rujnu bi počela s prvim stupnjem, pa dokle bi stigla. :) Ponekad do lipnja, ponekad bi u siječnju odustala. Imaju oni kanal na jubuto-u ;) ali nema vježbi.
Na brzinu potražila, nešto što mi se čini ok bilo bi ovo... naravno, nije fat-burner :) al' bi odgovaralo stanju mog tijela (a i uma). :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0o0kNeOyH98
živa :)
a nista mojca, pocni sa jogom pa kad budes spremna za nesto zivlje, krecemo sa vjezbanjem:) u meduvremenu, pospremaj :kez:
anemona, summer, super !!!
ostale, khm khm
cekam
i ja bi krenula s ovim virtualnim grupnim vježbanjem uz stvarni znoj :mrgreen: samo ne znam od kuda da krenem.
S čime ste vi krenule ?
ja imala na dvd ovaj 30day shread. prvi dan vježbanja je bilo pronalaženje toga, drugi dan upališ i kreneš.
:-D:preskaceuze::bouncing::dancingfever:
sirius, ti vjezbas ili samo motiviras? :p
Evo odradila na lopti, nije jako puno, ali bolje išta nego ništa.
Ima tko link za dobre vježbe na lopti, da si upotpunim "kolekciju"?
Ima li neko da radi ovo? Ja sam na 30 day shred, odradila sve. Kako vam se čini Buns and tighs? Iskustva - lako, teško, ima efekta, nema, šta tačno oblikuje...
Skinula sam to još nekad prije, ali nisam ni pogledala.
upravo odradjen ab sculpt od hip hop absa
ovaj tjedan su mi cetiri puta fat burning cardio i dva ab sculpt, slijedeci tjedan idu jedan za drugim u istom danu :scared:
jos da svaki vikend ne pokleknem sta se spize tice :roll:
na poslu mi je puuuno lakse pazit, kupim sta smijem i to je to, nema izleta
danas se strajka? cccc
ajmo, ko vjezba?
ja se pokušavam natjerati, ali još ništa ne obećavam :škartoc:
idem u vrt pa vježbanje...osim ako, jel umorim se u vrtu...
Danas sam uzela poštedu, jutros me mučilo koljeno.
ja cijeli dan vani, sad razmišljam jesu li susjedi još vani ili im smijem skakati po glavi
ajoj
onda, danas dan odmora
sutra nastavljamo
morat cu nastaviti sa motivirajucim postovima
Ja nemam klimu doma, temperatura je u 20sati bila 34 stupnja u hladu, cvrčak je tek maloprije začepio.
Draga storma, nema toga što možeš reći.
Ja sam odbiciklirakla i odvježbala, u najbolje doba 12-14.
Hvala Bogu da sve to traje još svega par dana, samo moram nastaviti doma vježbati.
ja sam ipak odradila 20 minata vježbi, ali bez skakanja (samo malo preskakanja užeta) zbog susjeda. nema smisla sasvim zabušavati već peti dan.
bravo cure!
odrađeno cca 20 minuta bfbm-a, nakon 2 dana pauze nekako je teže išlo
i ja sam odskakala svoj cardio
nema odmora dok traje obnova! :mrgreen:
Šampita vas pita, a nitko joj ne odgovara.
Otvorila je to kao posebnu temu, ali baš ne možemo otvarati temu za svaki novi program. Pa odgovorite da se (opet) ne izgubi u masi.Citiraj:
Jillian Michaels/Buns and tighs - radi li ko?
Ima li neko da radi ovo? Ja sam na 30 day shred, odradila sve. Kako vam se čini Buns and tighs? Iskustva - lako, teško, ima efekta, nema, šta tačno oblikuje...
Skinula sam to još nekad prije, ali nisam ni pogledala.
Evo, ja prvo. Ne radim (to mi nisu kritične točke).
Ja isto nisam ni probala ni vidjela, ali to mi jesu bolne točke, tako da bi mogao na to-do listu.
ne radim navedene vjezbe,
storma daj mi jedan plusic :angel:
prvi dan 30DS jer sam bila navecer mrtva
mislila sam da je logicnije da odgovori onaj tko je radio, nego se sad mi postrojavamo tko nije
sampita, oprosti, ali da sam znala nesto, napisala bih ti
nisam te vjezbe nikad ni vidjela ni probala
Šampita, nema ti druge, moraš probat i javit nam :)
ali bar si uspila naći vremena za malo skakutanja
Danas od mene ništa, a vjerojatno i sutra. Imam temperaturu.
evo i mene k vama
ja ne skakućem, nego brzo hodam/trčim
svaki dan 1h i 15 min
ne trebam se toliko učvrstiti (oduvijek se puno krećem, uključujući sve 3 trudnoće), ali trebam skinuti kile
stala na kočnicu sa slatkim i smanjila porcije
uskoro ćemo na more, a tamo mi se trening sastoji od plivanja (3x dnevno), trčanja po plićaku i vježbanja u vodi
mene ne treba ganjati da vježbam (bez toga grizem :mrgreen:), nego da ne jedem previše
Mislim da bi trebala pisati motivirajuce postove opcenito, ne vama, vi ste vec tu :P
spajalice, bravo, super si!
danas mi je sve super ocito :kolutocima:
ja jučer nisam stala u toplicama 2h bez odmora- Hvatanje oposuma po toboganima. Možda se oporavim do večeras da odvježbam :) Dobra stvar je -1kg jutros, vjerojatno od dehidracije LOL
Smijem prijaviti jedan dijetalni recept hummusa?
1 jušna žlica tj.20 gr prženih golica po izboru (bućine, suncokret), šalica ili ti manja konzerva kuhanog ocijeđenog slanutka, 1 dcl limunovo soka, začina po izboru (ja sam stavla malo chilija, možete češnjaka) i zblendati, ali tako da golice ostanu tu i tamo u tragovima.
Evo ja se davim u tome po cijele dane kako je vruće niš mi se drugo ne jede
evo ja odradila svojih 20 min. iako sam jučer vježbala, danas kao da krećem ispočetka jer jučer nisam skakala.