meni žena rekla koja radi u Konzumu, kad sam pitala za sniženje, a poznam je već godinama, da su još prije mjesec dana dobili obavjest.
Ja se ispričavam ako je ona krivo meni rekla, ja stvarno nisam nigdi to vidila.
Printable View
super, onda sam ja krivi datum skužila za sniženje u mercatoru
i ja bih pričekala 50%, ali ako ne bude 50%, dobro bi mi došlo i 30%
uglavnom idem vidjeti danas i možda kupiti neku sitnicu dok ne bude 50% :)
nešto za riječke i mame u okolici- u kavani hotela neboder 80% sniženi asortiman la perla- donje rublje, spavaći program, haljine, pa tko ima viška love i vremena....još danas
na dolcu, tj. na harmici na štandu prodaju velike tegle krizantema u loncu za 5 kn. potpuno su rascvjetane, što znači da će cvjetati još neko kratko vrijeme - tjedan/dva/tri. isplati se kupiti...
još ako ih možete odmah negdje posaditi u zemlju, em budu još neko vrijeme cvjetale, em na proljeće potjeraju nove...
Sutra u Super Konzum prodavaonicama 50% popusta na crtiće i filmske hitove, dječje slikovnice i bojanke, a i sav dječji tekstil, čarape i obuću! piše na fejsu
Ali mislim da ništa od 50% ove godine u Agrokoru uključujući u Mercator. Biti će nekih po 30%,ali ova velka su ukinuli.
women'secret ima popst 40% na jesensku kolekciju s ovim kuponom http://www.popusti-akcije.com/wp-con...udeni-2011.gif
vero moda u jokera u splitu popusti na zimske jakne 30-50 %
ja kupila super zimsku jaknu za 230kn
i dm je produžio akciju za fotke do 30.11.
Konzum na fb objavio 30% sniženje "odabranih" igračaka kroz slijedeći tjedan:
http://www.facebook.com/home.php#!/p...2705616&type=1
:roll:
One2play ima 15% popusta u njihovom web shopu.:-)
-20% POPUSTA!!!!!!
Na cjelokupni baby asortiman, kao i na jakne i kapute (uključujući kožu) te opremu za skijanje.
Akcija traje od 28.11. do 04.12.2011 u svim trgovinama C&A!!!!
Ugodnu kupovinu želi Vam,
Vaš C&A!!!!!!!!!!!!!
I mi čekamo 50 % na igračke!!! :-)
Shoe.be.do. imaju od 29.11.-1.12. rasprodaju po tvornickim cijenama u tvornici kulture od 10-19 sati.
http://www.shoebedo.com/
u mani 25% na sav dječji i i baby asortiman!
http://www.facebook.com/pages/Mana-moda/163083290411997
Prakticiraju li u Muelleru blagdanski popust na igračke?
bio već 20 %.
hoće li ponavljat ne znam!
mogu pitat frendicu ako ti je jako važno.
Znam, ali mi nekako bilo rano kupovati početkom studenog. :-) "Zabilježili" smo jednu dječju kuhinjicu pa bi 20% bila poprilična ušteda... Ako ti nije problem - pitaj. Hvala ti.
dobila sam mail da je uamgmi na žitnjaku 50% na opremu za bebe, odjeću, obuću i igračke
kakva je ponuda, isplati li se ići?
vrijedi do 6.12.
Cathy, hvala!
Grupni popusti raznih kozmetičkih tretmana, u usporedbi sa drugima čini mi se dosta povoljno
http://www.aloha.com.hr/AktivnePonude.aspx
U Algoritmu je ostao veliki popust na neke dječje knjige/romane iz biblioteke Arboretum još od Interlibera. Tako sam (za neke poklone) Čudesni grm i Baletne papučice kupila za 19kn (ogromne debele knjige), a Labudovu trubu za 29kn. Sve su tri odlične!
ak ništa drugo isplati se ići po legiće (doduše, mislim da će oni najbrže planuti jer ih je i danas ostalo jako malo)
po obleku za klince, hranilice, kimbače, kolica, ogradice za krevete, i sve ostale stvari ....
igračke, lutke, kostime za maškare, društvene igre.....ma sve sve sve za djecu je na akciji....
ljudi voze puna kolica na blagajnu, stvarno se isplati jer su neke stvari od prije snižene i sad još na tu sniženu cijenu 50%
ja sam kupila majcu kratkih rukava veličina 68 za 4 kune!!!
I ja se upravo vratila iz Magme na Žitnjaku,opremu za bebe, odjeću i obuću nisam gledala ali igračaka još ima puno, ali i ljudi, istina da se voze puna kolica jer ide 50% i na već snižene artikle (uglavnom slikovnice).
Što se legića (zbog kojih sam najviše i išla) tiče za duplo je dobar izbor (zato nek požuri kome treba jer se nemilice grabi) ali lego 4+ skoro ništa nema.
možda sutra odem do magme onda, znaći na sve je 50% uključujući i legiće i slikovnice i društvene igre?
Na sve igračke,društvene igre, lego, kostime za maškare, opremu za školu ( torbe i ostalo ), djecju odjeću i obuću, opremu za bebe, nisam sigurna jel na sve slikovnice i knjige ili samo na dio tog asortimana
jel se to samo odnosi na Žitnjak ili i za ostale magme,i turbače?
Dragi naši pomagači Svetog Nikole roditelji,bake,djedovi… iskoristite jedinstvenu priliku !!!
Kupite darove za svoje najmlađe po najpovoljnijim cijenama u gradu umanjenim za čak
40% !!!
...sve igračke za cure i dečke,
sva odjeća i obuća za male Limače
i sve za Vaše bebače, a to samo u Limač trgovinama Gajeva 9a i Gajeva 15
…a posjetite li nas u Magma Žitnjak trgovini Slavonska Avenija bb koja osim najšire ponude za djecu i bebe, daruje nevjerojatan popust od čak 50 % na sve navedeno !
Akcija vrijedi od 28.11. do 6.12.2011.
copy paste
jel neko bio u gajevoj?
curke, ajde pliz ako netko bude išao nek pogleda jel imaju akciju i na AS i na koje pa nek javi ako mu nije problem...
Sutra Diona ima 30% popusta na igračke, Getro u četvrtak od 16 h.