Jesen82 :klap: za :heart: Odlično!
Printable View
Jesen82 :klap: za :heart: Odlično!
Jesen, super za srčeko!
Ja sam sutra na ultrazvuku.
Svima za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Jesen :-D za prekrasno :heart:
Tikki možda je to baš ono pravo :klap:
Delfin želim ti da sutra vidiš ono malo :heart: koje svi tako željno očekujemo!
hvala svima da mislite na mene...stanje definitivno nije obecavajuce...od spektra boja trenutno smo na tamno smedje/crnoj varijanti, povremeno crvenkastoj i definitivno zabrinjavajucoj kolicini svega skup...prema iskustvu mojih ciklusa, sve mi se cini da se i uz utrogestane definitivno radi o velikom manjku progesterona...ako se sutra nekim cudom ukaze dobra beta nadam se da ce dr.imati neku ideju kako to poboljsati...svima :heart: i zelim svako dobro!
Jesenko evo da ti i ovdje poskočim od sreće :-D a za ciste ne brini, ja sam imala po dvije s obe strane i bile su dosta bolne, ali su do 20. tjedna otišle same, a to mi je i dr rekao da će tako bit.
xyz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kome još treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo prijavljujem transfer 18.03,sad čekat betu 31.03. i nadat se najboljem :-)
kiki30 ~~~~~~~~za finu brojčicu! Sretno!!!
cure hvala vam na lijepim željama!
xyz mislim na tebe i čekam dobre vijesti sutra:heart:
cranky... znam se budu povukle...do tad ću se dodatno pripaziti i sve ok;-) bitno je da djetešce raste:-)
Kiki, za lijepu betu za dva tjedna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica, hvala ti za bodrenje!
Joj, puno lijepih vijesti, uzbudljivih isčekivanja, briga, tuge... ne znam kome bih što prije zaželjela, koga tješila, s kime se veselila... i zato vas sve grlim i s vama sam kroz sve ovo...
Ja sutra imam 2. folikulometriju, nadam se da moji folikulići napreduju i da neće puno njih zastati na putu. Neka ih samo bude dosta za punkciju da konačno dobijem više od 1 j.s. pa da biolog ima iz čega birati...
i ja prijavljujem transfer 19.3., sada čekanje i nadanje do 2.4
venddy,nadam se da ćemo skupa skakati od sreće :-)
nadam se da cemo i mi skupa s vama skakati od srece
xyz ,mislim n atebe i vjerujem da ce se sve zavrsiti onako kako ti zelis
javi nam se!
706,4!!! jos uvijek ne vjerujem...bila sam 99.9% sigurna da je gotovo s obzirom na materijalne dokaze i njihovu kolicinu...a stanje na terenu je i dalje isto...ali eto sad je ocito da znam da nista ne znam...svima koje su prosle kroz ovo vise od jednom, svaka cast...a veterankama treba spomenike podici :)
xyz draga samo neka tako nastavi rast beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
xyz ,vidis da se i cuda desavaju ,beta ti je super i to je sad najvaznije ,a krvarenje ce se sigurno brzo smiriti
znam da je tesko biti opusten i nemoze se covjek posteno ni veseliti zbog tog krvarenja ,ali sve ce to proci.
ja nisam imala nikakvo ni implatacijsko ni ovako ,pa sam bila nenormalno uzbudena cekajuc betu ,prvi ultrazvuk...
xyz, tako sam jako navijala za tebe i bebicu! Vidiš kako se ona jako primila za mamu! Puno sreće i dalje i da uskoro prestane to brljavljenje, ugledaš prekrasno srčeko i konačno se uspiješ opustiti i imati prekrasnu trudnoću! Ovo me sada tako razveselilo!
seka35 ti nisi imala nikakvih simptoma do bete?
Meni je danas 5dpt, znam da je rano, ali nemam čak ni probadanja. Ništa.
xyz, bravo za lijepu betu!
xyz,čestitam na lijepoj beti-da se tako i nastavi :-D
xyz, draga bravo i sve čestitke od srca za tebe i tvoju prekrasnu betu.
xyz bravo,bravo:-D:-D:-D bitno je da se beta pravilno dupla a krvarenje ce vec stati.Samo se opusti i pokusaj sto vise mirovati.Mislim na tebe i saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, ja sam danas na UZV vidjela kako kuca jedno <3
svima vam to želim što prije!!!
sign, iskreno ne mogu si zamisliti kakav je osjećaj vidjeti pozitivnu betu, a kamoli to srčeko... nemam riječi. Blago tebi i neka ti je blagoslovljena ta mrvica!
xyz cestitam na lijepoj beti!
sign :-D:-D:-D:klap::klap::
xyz čestitam!!!!
sign, i tebi čestitke na srcu!!!
:-)xyz čestitam,nek sve bude i dalje u redu!
xyz i sign :-D:-D:-D:klap:
sign čestitke na:heart:
xyz, predivna vijest! U svakom slučaju, s tvojim simptomima, moraš biti u horizontali i pojačati utrogestane (zovi svog doktora pa se s njim posavjetuj)
xyz,mislimo na tebe i znamo da će sve bit super..drži se :love2: