nadam se da je to i da će se popravit,al nekako me danas uvatila tuga.
Printable View
nadam se da je to i da će se popravit,al nekako me danas uvatila tuga.
Draga Inesz nisam vadila AMH, nikad me niti jedan dr. nije slao da to izvadim. Mislila sam da će sad dr. P, ali mi je rekao da je dovoljno napraviti standardne hormone 2 - 5 dc. Ako ovaj put nedaj Bože ne uspije, napravit ću ga sama, na svoju ruku.
U prvom postupku u Ljubljani sam od 20 gonala, dobila 8 js, od kojih se 7 oplodilo :-)
Vidit ću kako ću sad reagirati na femaru + menopure
Draga Inesz nisam vadila AMH, nikad me niti jedan dr. nije slao da to izvadim. Mislila sam da će sad dr. P, ali mi je rekao da je dovoljno napraviti standardne hormone 2 - 5 dc. Ako ovaj put nedaj Bože ne uspije, napravit ću ga sama, na svoju ruku.
U prvom postupku u Ljubljani sam od 20 gonala, dobila 8 js, od kojih se 7 oplodilo :-)
Vidit ću kako ću sad reagirati na femaru + menopure
corina sorry kasnim sa odg. a proslo 21h ....u trbuh sam ja uvijek stopericu pikala, nikad u rame
Ja vam stvarno pivam naglas.prvi put dr bilo čudno pa kaze al ti mala stvarno pivas.kasnije se navika.na drugoj punkciji ja se taman pripremila za pivat a dr kaže ajde mala koju ćeš zapivat ovaj put.meni vam je tako lakše.razbijem tremu i drugim curama koje čekaju.a da nebudemo ja i zeljkica jedine 2 lude koje pivamo od sada nam se i vi pridružite.
Dobro jutro svima!oćemo zapivat?:sing:
Nije baš da pivam naglas nego pjevušim lakše je!
jel zna tko jel poljak sutra radi ?
moj transfer je sutra , zasto 2 dan ne znam :|
Mislim da je Poljak sutra u ordinaciji tako mi je rekla sestra da dolazi. U koliko sati ti je transfer. Meni je punkcija u 7.30
Dobro jutro moje raspjevane dame.
Kapice ja mislim dA dr radi.i moj predzadnji postupak transfer je bio 2d.d
transfer je u 13h , zasto vracaju embrije 2dan , vedre jesi pitala tada zasto ?
corina sretno sutra :)
:mrgreen:vedre i željkica a jeste me nasmijale sinoć
Crvenkapice sretno na transferu sutra:-)
Crvenkapice meni je sestra rekla da je P sutra popodne, ja sam na folikulometriji u 13,30
Mozda se i vidimo, sretno :-)
Cure sretno vam sutra,meni stigla vještica a ja se ponadala da sam ostala trudna prirodnim putem :lol: rugam se samoj sebi! moarm se malo i šalit suza mi je više dosta!
Zeljkica :lol: tako ti se i ja nadam svaki mj da sam trudna.pa se ponekad smijem sama sebi al ipak mislim da je sve moguće.
Vedre, a šta ću danas se smijem sutra ću plakat i tako u krug!dok se ne dogodi čudo!
Hmmm opet ja. Ujutro mi je punkcija, dobila sam nekakvu vaginaletu to stavljam večeras, večer prije punkcije jel tako ?
betadine , veceras kad legnes stavi , i obavezno stavi ulozak curi ko ludo
ja zaboravila ajme nereda
Kao sto obecah, uletavam samo da vam posaljem veeeliko jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bas ste mi pozitivno nabrijane i urodit ce ta pozitiva lipim plodovima :yes:
Crvenkapice hvala ti :)
Corina kapica ti je sve napisala.
ja inače mrzim jutarnji miris Betadina.podsjeca me na operacijske sale.bljak.
uf i ja sam jednom napravila teški nered s tim betadinom, stavila ga ja bez uloška a taman obukla čistu piđamu:)
kapice sritno na transferu i ~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica čvrsto uhvati.
corina~~~~~~~~~~ za opuštenu i raspjevanu punkciju.zamisli da smo ja i željkica tamo kraj tebe i da ti pivamo :lol:.odma će ti bit lakše.
slažem se s vedre!
Živim živim a ničega nema
Pijem pušim loše mi se sprema
Ni me briga nek sam zdrav
Neću biti bogat star
Bolje živim nego ministar:lol:
:pivo: živjele vi meni i sretno sutra! nasmijala si me!
Živile vi meni drage moje:pivo:
Evo i mene punkcija dobro prošla , malo bolucka ali inače sve ok. Koktelici inekcija dobro djeluju tako da ću biti grogi cili dan
tko ti je radio punkciju ?
Dr Šparac mi je bio na punkciji i puno me manje bolilo nego prošli put kod Poljaka.
Ali Poljak je danas u ordinaciji radi popodne tako da mislim da će ti biti na transferu.
Loly draga moja tebi je danas prva polikumetrija....... sretno :) :)
I javi nam kako je prošlo :)
Drage moje, bas ste me nasmijale ovih dana, tako ste razdragane i raspjevane...
Ja imam folikulometriju u 1 sat. Loly, možda se i vidimo. Pozdrav, svima :bye: