Čestitam, sretno dalje!
Kad dolaze k mami?
Žao mi je. A doći će veljača brzo. :love2:
Printable View
Moe ako sve sutra bude ok u čet
Richy,cestitam:) prekrasna brojka!!
kameleon,zao mi je jako,ali vjerujem u uspjeh u veljaci
Pirica,~~~~~~~~ za dvije mrvice da se cvrsto drze mamice od cetvrtka nadalje
Bab,s_iva i svim ostalim cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojku uskoro
I jos malo ~~~~~~~~~~~~ za sve
richy cestitam !!
pirice sretno :)
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~n ek vas sreca prati
Richy čestitke:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima, osobito ~~~~~~~~~~~ 2hope ;)
Richy, pa čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.............
hej curke.. nije me bilo dugo..
a sad sam tako happy kad vidim da vas ima sa prelijepim betama i kad vidim da su moje stare suborke čekalice bete!
šaljem vam svima hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Richi čestitam :-D
Crvenkapice, kad je tvoja beta?
Kameleon :love2:, brzo će veljača.
Richy, čestitke! :-D
Kameleon, uh, jako mi je žao :love2:
Pirica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje dvije mrve!!!
Richy, i ovdje iskrene čestitke :-D, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću do kraja!!!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!! !
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji uzv
Moj transfer sutra, a punkcija bila jučer
Početno
Tužnicama šaljem veliki zagrljaj
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba! by ježić , ukrala jer kuham pa ne stignem bas tipkati.
pirice milion~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice da se lijepo podjele.:-D:-D
richy čestitke na prekrasnoj beti.:-D
kameleon žao mi je draga.:love:
loly kak tak brzo. ja zvala danas lab za su sve ok, moram zvati ponovno sutra.
Hvala vam svima!!!Ljubim vas!!:-DŽelim da sve vi što prije to dočekate!!:love2:
richy čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja trudnoće!! :-)
hvala svima na zagrljajima, divne ste... svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta treba...da što prije dođete do lijepih duplajućih beta!!
pozdravi!!!
čestitke novim trudnicama!
ja sam čekalica FET-a konačno, prvi UZV prošao ok, čekamo daljnje upute i via Maribor! znam da uspješnost FET-a nije baš najsjajnija al ipak se nadam :-)
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
Bruna samo optimistično ;-)
S_iva, sretno sa tvoje dvije mrvice... čuvaj ih, mazi i pazi i želim ti veliku betu za cca 2 tjedna!!!!
Kameleon, žao mi je... nadam se da će tvoja sreća biti neizmjerna početkom godine i da će sljedeći pustupak biti dobitni!
Loly, sretno sutra! Neka se mrvice čvrsto prime za mamu!
Brunna, želim ti da tvoj FET popravi statistiku i da ubrzo pod tvojim kuca još koje malo srce! Sretno!
Svim čekalicama bete koje sam slučajno preskočila šaljem puno vibrica za ogromne bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Richy, i ovdje još jednom čestitam i sretno u četvrtak!
jutro svima, stiže vruća :coffee: , koja kratka :pivo:, pa se poslužite čime hoćete
šaljem svima kolektivne AltGr+1 pa uzmite koliko vam treba i za što god vam treba.....:-D
Fala tetadoktor na kavici :-), meni baš triba jedna jaka, idem sad po svoje mrvice :heart:
Teta doktor, hvala na okrijepi :)
Loly, sretno sa mrvicama danas! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nađu siguran dom u tvom krilu!
Svim hrabrim damama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni treba jedna " konjska" kava jer mi se stalno spava.mogla bi prespavat cijeli dan i noc bez problema..
Ali nedam se..
Tetadoktor,hvala na kavi bas pase
Loly~~~~~~~ sretno i cuvaj ih sada
Rose nam danas vadi betu pa joj saljem~~~~~~~~~~ za veliki brojku
moja djecica su se lijepo podijelila pa sutra idem po njih
Svima ~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba posebno za prve uzv danas......:heart:
Pirice, bravo za tvoju dječicu...lijepo ih udomi i ne ispuštaj sljedećih 9 mjeseci:)
Mury, tebi šaljem posebne vibre za današnji UZV !!! Želim ti dva najljepša srčeka na svijetu :)
helou ekipa;
evo da se malo javim... Dogovorila sam konzultacije za 17.12.2012. pretpostavljam da će me opet poslati na AIH, iako ću ja probati zamoliti da me odmah stave na listu za IVF.
Svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za šta vam treba.
Kissi :*
Mury~~~~~~~~~~~ za UZV i dva malena srceka
Samo da na brzinu izljubim sve trudnice, izgrlim sve tužnice, zavibram za sve curke u postupku, a posebno naše betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Malo će mi trebati vremena poloviti tko je u kojoj fazi, ali vidim da se milasova dobro brinula za vas :*
(@milasova - kad ti je dosta liste, samo javi, tu sam)
Mury, za dobre vijesti s UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
pirice već sam ti rekla da ne sumnjaš u njih! ~~~~~~~~~~~~za sutra!
Mury nestrpljivo čekamo!