Bit ce bolje!!!nadam se.zeljkica kaj je s tobom?
Tina zelim ti da vam uspije aih.za klomifen nebi znala.
Printable View
Bit ce bolje!!!nadam se.zeljkica kaj je s tobom?
Tina zelim ti da vam uspije aih.za klomifen nebi znala.
WinniePooh, a ja sam naručena u srijedu za pregled u kbc pa ćemo vidit šta dalje!do sada sam išla privatno.
Hvala cure. Još samo da ta M stigne...
za 10 dana novi termin i razgovor za dalje,nekak mi se cini sve teze i teze :( al tak valjda mora biti
WinniePooh, divim ti se,budi hrabra,držim :fige: da se dogodi čudo!
Curke,
jučer odradila insemniaciju. Beta 19.11.2012.
Sada treba biti strpljiv. Imala sam jedan folikul...
Jel još neko u iščekivanju, da mi olakša ova dva tjedna neizvjesnosti?
sirena drzim fige :)
ja odmaram ovaj mjesec
Hvala pilek!!
daleko mi je taj 19.11.
Idući mjesec opet ideš na inseminaciju, ili krećete na ivf?
iduci mjesec inseminacija al je stimulacija femara :) ak ne upali u 2 mj ivf:-D
Dobro veče!
Malo sam vas čitala i pratila a pošto mi se mota milijun pitanja po glavi odlučila sam i malo pisati.Zanima me koji je točno postupak kod inseminacije?Da li se to radi prije mjesečnice ili poslije?Da li se isto moraju neki ljekovi za stimulaciju koristiti?
Joooooj ludim više od svih tih pitanja i od neznanja :unsure:
Pilek - uspjet će!! samo hrabro!! ja sam vječiti optimist :)
amy2004 - inseminacija se radi između 12 i 16 dc, ovisno o tome kakav ti je ciklus i kada ti je ovulacija. Uglavnom, kada te doktor odluči poslati na inseminaciju, reći će ti da od 8 dc dolaziš na folikulometrije i onda će pretiti razvoj folikula. Kada vidi da je/su zreli i da će uslijediti ovulacija, dat će ti tzv. štopericu i reći da za 2 dana dođeš na insemniaciju. Neke cure u tom postupku dobiju neku vrstu stimulacije (najčešće je to klomifen, no dobiva se i neka druga terapija).
A da li se može obaviti inseminacija ako su svi nalazi uredni osim antiTG?
TinaB...ti si mi poznata otprije pa ću ti poželjeti sreću.....:fige::fige::fige:
a sreću želim i svima vama ostalima...često vas čitam jer sam i sama boravila na ovoj temi....:trep:
Pozdrav curke, evo da se i ja malo javim.
Obavljena mi je ovaj mjesec dvostruka inseminacija, i to u prirodnom ciklusu bez štoperice jer smo zakasnili.
Prvi dan je spermiogram bio jako loš, drugi dan zadivljujuć.
Sad nema druge nego čekati još 10 dana do bete.
Nemam baš velika očekivanja pa što bude-bude
črkica di ste radili inseminaciju?
ja odbrojavam do bete.... fuuuuu, mislim da ću ići u petak ju vaditi, iako su mi rekli nakon 2 tjedna da ju radim.....
sirena mi smo ti u petrovoj, ti? betu vadim u sljedeći četvrtak, a drugu inseminaciju mi je dr radio u prošlu srijedu
imaš li kakvih simptoma? ja nemam apsolutno nikakvih, ni pravih ni umišljenih :raspa:
Mi smo isto na petrovoj!! :)
Tebi je još malo rano za simptome...
ah simptomi... Ne želim si umišljati... cicke me svrbe i imam osjećaj kao da bi mogla dobiti m. e sad, to mi mogu biti i simptomi od toga što bi trebala dobiti m, a u isto vrijeme mogu biti i simptomi ovog drugog što se bojim uopće izreći.
Ja bi betu trebala raditi u ponedeljak... Mislila sam u petak ići, ali me svi odgovaraju od te moje ideje... :unsure:
Ugl. nemam baš neke pretjerane nade za uspjehom... Kad čitam tu po forumu, skoro nikome nije uspjelo inseminacijom...
Ali, možda smo mi baš te sretnice kojima uspije :):trep:
Sirena bilo bi baš super da razbijemo statistiku i da nam uspije od prve, moja frendica je bila na SV.Duhu i uspjelo je od prve tako da eto, netko mora ući i u onih par posto uspješnosti :-)
Ja bi se na tvom mjestu probala strpiti do ponedjeljka s betom, to bi ti bio koji dan poslije inseminacije?
U ponedeljak mi je 15 dan nakon inseminacije, a u petak je onda - 12-i ....
ma neću ići prije ponedeljka... Možda u nedelju napravim test doma...
Jesu ti se pojavili kakvi simptomi?
Mah, nikakvi simptomi, baš nemam nikakav osjećaj da bi to moglo biti to od samog starta :nope:
Jučer sam bila sva tužna što je tipičan znak da M stiže za tjedan dana, gadura!
Ono, nadam se, a ne nadam se
tak i ja. Sve si mislim ono - možda ipak jesam, ali svi simptomi koje kao i imam mi više nalikuju da stiže teta iz amerike :evil:
Užas, ali nekako sam se na to pripremila, nisam si dozvolila da poletim :|
ako ovo slučajno ne uspije, što vam slijedi?
Mislim da ćemo opet pokušati.
Mi smo bili već na listi za IVF u 4/1012, i ja spontano ostala trudna u ožujku (imala spontani u svibnju u 10tt).
Onda su zaključili da prije IVF-a ipak trebamo na AIH jer ipak možemo i prirodno ostati trudni....
Ne znam, dali ako sada ne uspije, dali mogu odmah sada u prosincu opet ili moram čekati kao jedan ciklus...? Ja sam pila klomifen... Ne znam jel to njima nešto predstavlja...
Mislim da ćemo i mi pokušati opet.
Ovaj put vjerojatno u stimuliranom, ali mislim da ćemo propustiti dvanaesti mjesec jer klomifen bi valjda trebala piti od 3.dc, a nisam porazgovarala oko toga s dr.
I opet ode mjesec dana u vjetar...
Da ti ne kažem da smo imali već termin za ljekove krajem 11.mj pa nas je dr skinuo jer je spermiogram bio izvrstan zadnji put
Ma da klomifen se pije od 3 - 7 dc. Ali ti njih trebaš nazvati da im kažeš rezultat ove inseminacije, pa se ja sve nadam kao da će mo - ukoliko beta bude 0 - reći neka tražim svog primarnog ginekologa opet kutiju klomifena i da opet pijem od 3 - 7 dc :D
ne znam jel im to praksa....
Sirena ti sad vadiš vjerojatno krv. Od srca ti želim lijepu betu.
Javi kad dobiješ rezultate.
Ja piškila minus.
ja baš evo dobila nalaz. Nula kao kuća :(
Ajoj :love2:
Odtuguj malo i idemo dalje hrabro, nema predaje tako lako!
ma već sam se bila pripremila. Radila doma test za vikend i bio negativan.
Ne znam što dalje, niko mi se ne javlja na telefon kada zovem u petrovu :(
jel zoveš sestru irenu? za nju navodno treba više strpljenja jer leti po svuda.
i ja sam spremna na nulu, ali nije to lijep prizor sigurno. jesi vadila u petrovoj ili privatno?
Vadila sam u Sisku u bolnici.
Dobro je pripremiti se, nije mi tako teško palo. Ustvari, znala sam da ništa, jer se uopće nisam osjećala kao da je uspjelo....
Znam točno kako se osjećaš, i ja nemam nikakav osjećaj da je moglo uspjeti.
Jedva čekam da i ja više obavim betu i da krenem dalje.
Samo hrabro sirena :bouncing:
ja se ipak nadam da je tebi uspjelo, ipak nekima i uspjeva taj AIH...
dogovorila sam konzultacije za 17.11.2012. i onda vjerojatno novi AIH u siječnju. Ali budem odmah doktoricu nagovorila da me stavi na listu za IVF.
:)
Htjela bi vas nešto pitati......skupila sam sve nalaze za AIH,još ovaj tjedan mi treba doći bris i ponovljeni nalaza za prolaktin,pošto trbam mjesečnica treba stići polovicom sljedećeg tjedna da li ja trebam tamo njih u bolnicu zvati da ima to sve javim i vidim kad trebam doći ili da čekam još ove nalaze ?!? I još nešto u papi sam imala malo gljivica ali sam to izlječila i dr mi je rekao pošto nije jako da ga ne treba ponavljati,ali mme strha što će mi oni u bolnnici reći
najbolje da ih nazoveš na telefon i pitaš...
Evo i mene da prijavim svoju negativnu betu.
Zovem sestru Irenu i sirenina priča se ponavlja, nitko se ne javlja cijeli dan.
Ništa, idemo dalje...
:( za negativnu betu.
Da ti skratim muke, zovi na 723 (zadnja 3 broja) sestru ivu da te odmah naruči za konzultacije. Ja sam uspjela dobiti onaj broj iz otpusnog pisma, i onda mi je sestra rekla da zovem na taj 723 i da se dogovorim sa sestrom za nove konzultacije....
Kod koga se liječite?
hvala ti sirena, uspjela sam dobiti sestru irenu koja mi je rekla da nazovem 723 i dogovorim se sa sestrom za konzultacije.
sad ćemo napraviti pauzu do nove godine pa onda ispočetka.
kod kasuma smo, ti?
Mi smo kod dr. Pavičić. Dobili smo konzultacije 17.12.2012.
Mislim da ću pitati dali me može odmah staviti na listu za IVF, pa eventualno napraviti još jedan AIH dok čekamo IVF.
Obzirom na našu dijagnozu, ne znam koliko je uopće za očekivati da nam AIH pomogne. Mislim da nam je ta metoda
jednako uspješna kao da i u prirodnom ciklusu pokušavamo... Ne znam. U svakom slučaju treba nam pozitivan stav :)
Želim Vam da božićni praznici promjene trenutnu situaciju i da u novoj godini nazoveš u Petrovu doktoru priopćiti sretnu vijest iz kućne radinosti :-D