Da ste mi vidjele reakciju kad sam pogledala papir, malo mi je i pozlilo pa me frendica pridrzala :mrgreen:
Printable View
Da ste mi vidjele reakciju kad sam pogledala papir, malo mi je i pozlilo pa me frendica pridrzala :mrgreen:
Tomislava čestitke od srca....
Nadam se da si ovako prekrasnom betom otvorila tako dugo čekani niz veselja i skakutanja i na VV-u!
ja danas nisam bila na transferu radi tehnickih problema
sljedeci ciklus krecemo sa kontrac. pa onda stimulirani postupak
do tad pozdrav
marincezg, puno sreće u postupku i svaka čast na hrabrosti, pozitivi i ustrajnosti! Sad će i tvoja srećica...
samo da jos dodam, u subotu kad sam bila na vadjenju js vidjela sam jos 2-ije cure koje su postale trudnice (vadile betu pa su saznale da su t)
TOMISLAVA čestitam :-D:klap::-D
Hvala vam cure moje drage :)
Ma bas mi je mirisalo na T kod tebe Tomislava i presretna sam s ovom tvojom trocifrenom brojkom.Cestitam ti od :heart: i neka se i dalje pravilno dupla!
Nadam se da na VV bude jos puno puno trudnica.
I da sad ne trazim sve tvoje postove molim te da nam ponovis tvoj dobitni protokol, broj js i ostale info ako ti nije problem.:-*
Dakle ovako: primila 16 menopura od toga neznam koliko je bilo folikula jer mi dr. nikad nije htio rec, samo bi rekao "dosta", od toga sam dobila 12 js odcega su dvije oplodili i obadvije vratili, tri su bacili jer su bile lose kvalitete a 7 su zamrznuli :)
TOMILAVA četitam ti od srce!!!
Marincezg hvala i tebi sretno u stimuliranom postupku!
pozzz svima!
Prijavljujem jeo jednu trudnicu na VV-u.
13dpt beta mi je 257.
Čestitam!!!!!!!! Tomislavi i Reni76 nadam se da nas sve skupa čeka ista sreća.
Svima koji se spremaju na postupak i koji čekaju betu želim najmanje betu100 pusa......
Čestitam cure!
Gala možeš napisati u kojoj si ti sada fazi MPO pošto nisam vidila da si u postupku.
pozdrav od bete
Čestitam cure!!! konačno da imamo naše forumske trudnice!!!
Dr.A je na putu izvan Hrvatske.
Jednoj curi je rekao da ga nema danas, a meni je rekao da ga nema u petak,
tako da pretpostavljam da ga nema ni sutra.
Ne mogu a da ne komentiram trenutno stanje na VV.
Trudnica ima jako puno, sve moje prijateljice su ostale trudne, a neke su gore duže od mene.
Sve skupa je puno bolje nego prije, promijenile su se neke stvari,
punkcije su manje bolne (igle tanje), transfer se vrši UZV, na pun mjehur,
dobijete sličice svojih malih točkica nakon transfera, (pa nek vam samo netko kaže da niste trudne)
I meni se čini da ide na bolje! Samo da je zakon na našoj strani.
Ja idem u Cito. Malo sad pauziram od VV al to je definitivno i dalje moja matična klinika.
Reni76 čestitam još jednom(sretni smo kad čujemo za naše trudnice)
zanima me da li si strogo mirovala i jesi li osijetila brije bete trudnoću...
Prva dva transfera nisam mirovala jer sam po prirodi jako nemirna i bila sam pod stresom zbog posla,
ispita (idem još i na faks).
Ovaj puta sam bila na bolovanju već od par dana prije punkcije, nisam učila više od 2 mjeseca,
totalno sam se smirila.
Zbog mog nemira pila sam Normabel već od punkcije, (čak sam podijelila i curama prije transfera ).
Moj muž kaže da me nikada u životu, a zajedno smo 10 godina nije vidio da toliko ležim, odmaram i dosta sam šetala.
Pila sma samo folnu.
MM me čeka pa vam kasnije napišem više o simptomima.
Ovo je super!!!
Normabel je riješenje za sve.... bolnu punkciju i troznamenkastu betu.
Šalim se, ali stvarno mene je punkcija bolila strašno ali nisam nikad
ništa uzimala.
Sve što dobijemo protiv bolova i smirenje kao da prestaje
dijelovati u sali...
Danasnja beta jeee 1743 :))
Bravo draga, čestitam od srca!!
Vala nemoj biti tuzna, i ja sam imala osjecaj da ni ovaj put nista zato sam i odgadjala odlazak po nalaze :love2:
Sve ce biti dobro i tvoja beta ce bit velika :heart:
Hvala ti draga, ali nekako osjećam kao da nije uspjelo, ne mogu to objasniti. Trudim se biti jaka i pozitivna i čekati betu... no prekrasno mi je vidjeti te koliko si sretna, puno puno sreće ti želim kroz cijelu trudnoću i život sa tvojom bebicom
Tomislava ljubim te u brojku hehe!Prekrasno!
Reni cestitam ti i ovdje od srca, to su odlicne vijesti sa VV!
Tomislava i Reni76 trudnice čestitam od :heart: kao i ostalima da svima bete budu velike. :zaljubljen:
Ne zaboravimo i našeg Alkara - dr. A. :klap:
Nek samo i dalje gađa u sridu.
Reni76, isprazni inbox, ne primaš poruke