Evo da javim da je aspiracija odrađena dns ujutro...od 10 folikula dobila sam 4js... Moglo je više ali i 4 zlata vrijede...čekam daljnje razvijanje... Puse svima
Printable View
Evo da javim da je aspiracija odrađena dns ujutro...od 10 folikula dobila sam 4js... Moglo je više ali i 4 zlata vrijede...čekam daljnje razvijanje... Puse svima
Vjerojatno prazni... Doktor je sam rekao na uzv-u to je super 10 folikula,nakon aspiracije rekao da ih ima 4... Meni se to činila jako lijepa brojka s obzirom da sam prvi puta u postupku i kad sam krenula s terapijom nismo znali kako ću reagirati... Ja sam samo pitala kakva je kvaliteta i rekao je ODLIČNA...sve četiri savršene,taman kakve trebaju biti... Nije bila moja biologica nego zamjena tako da ću je još ispitati...A možda mi je i govorio nakon buđenja iz anestezije ali ja se jednostavno ne sjećam..
Hope, držim fige!!
Sretno Hope, javljaj kako napreduju ...
Jedva čekam jutroooo.....
02.11. imamo ultrazvuk, drzimo fige.
Lutza, 2. 11. je blizu!! :)
Hope, što kažu??
hej draga... 2 js su se oplodile- malo me to rastužilo ali ne i obeshrabrilo..Uglavnom izgleda da stimulacija koja je bila ipak nije odgovarajuća- s obzirom da je od 10-11 folikula bilo samo 4js.Folikuli su bili cistični... Naravno sutra čekam poziv dalje,uzdajem se u dvije ... I jedna zna zlata biti vrijedna
Bas je tako kako kažeš, i jedna jedina koju priželjkuješ :)
ej drage moje...meni je super kako me biologica uvijek zove u isto vrijeme i ja onda kao budala strepim uz telefon.Krene zvoniti a ja se foliram,pa ga pustim da malo zvoni
2 Hope: svi mi ludimo u tim borbama...
nije mi cijelu poruku napisalo- ne znam zašto se to briše...ujutro u 8:00 transfer vraćamo dvije
Drage suborke,
od danas kreće naša druga borba.
Bili kod doktora R na konzultacijama, ovaj puta krećemo sa Superfact sprejom, odmah od večeras...
Doktor se ovaj puta odlučio za dugi protokol.
Drž' te fige!
3006, nazalost jesi narusila pravila jer ovdje jedna drugoj poklanjamo lijekove, ne prodajemo.
puregon 200 od 2dc
I meni je prvi bio ,ok sam reagirala što se tiče folikula...dobila sam 11 ali na žalost samo sam 4js dobila
Ali 2 js su se lijelo oplodile i evo sada čekamo betuuuu
Ajde neka je sretno! ❤
Jučer stigla M...
I...krećemo od danas hrabro, najhrabrije sa stimulacijom :)
Curke, prvi ultrazvuk je bio danas, od dva trodnevna embrija, primila se oba, i sad u 6tj kucaju oba srca.
https://i.imgur.com/r2BNci4.jpg
Totalno nestvarno, nismo polagali previse nade u ovaj transfer...
Lutza, divno :)
Čestitke još jednom! I sretno dalje... :)
Lutza, čestitam!!!
Bornastra, snažno i hrabro naprijed! :)
Lutza, čestitke :)
Bok cure,
Čestitam novopečenim trudnicama :-D!
Ja čekam M pa krećem sa Yasmin i 18.dc moram k dr. na UZV i na dogovor za protokol.
Sve smo nalaze dobili i zadnji koji smo čekali bio je spermiogram pa vam ga tu navodim jer ga mi ne razumijemo baš (al izgleda mi da je okej):
Total Conc. 19.9 M/ml Actual Value, 15 M/ml Standard - Pass
Motility 67% Actual Value, 40% Standard - Pass
Rapid Cells 65% Actual Value, 32% Standard - Pass
Morfologije nema jer je nalaz s VV a oni ju ne rade.
Bila sam kod hematologa i preporučila mi je niskomolekularni heparin 5000 IU/ml od par dana prije punkcije do daljnjeg (nakon poroda), indikacija nije mutacija PAI-a nego radi prijašnjih iskustava (trudnoća).
Blubella čestitke, Lutza predivna fotografija.
Mi krećemo u novi postupak, nadam se jednog dana tako lijepoj fotografiji kao što je i tvoja.
Tinca18,
ovaj postupak sam i ja na Suprefact spreju (plus Ovaleap). Kako se on tebi pokazao?
Koliko sam shvatila, taj sprej u prvih 24h izluči iz hipofize sve spolne hormone iz tijela i jajnici tada primaju hormone jedino koje im dajemo stimulacijom?
ja sprej nisam koristila u do kraja jer mi u kombinaciji s elonvom nije odgovarao, folikuli se nisu razvijali dovoljno dobro koliko sam shvatila. U ovom protokolu sam bez spreja.
Našla sam dio članka pa ti šaljem.
Druga faza pocinje sa agonist GnRH koji služe za supresiju jajnika tj. "spuštaju" razinu žesnkih polnih hormona prije menstruacije nakon koje se počinje sa dobivanjem hormona koji potiču stvaranje jajnih stanica. Obično se daje u spreju za nos ili injekcijama negdje od 21 dana ciklusa koji prethodi ciklusu u kojem se planira IVF ili od prvog dana ciklusa ako je u pitanju kratki protokol. Kada se krene sa gonadotropinima imaju ulogu sprečavanja ranijeg pucanja folikula kao i njihovom ravnomjernom rastu.Terapija traje sve do štoperice.
Hvala ti na članku, i ja sam naletjela na njega.
Ja sutra idem na prvi UZV. U prvom postupku sam super reagirala na Ovaleap (16 js, 10 zrelih) pa doktor nije to htio mijenjati, sada je još samo pojačao dozu da dobijem što je moguće više jajnih stanica da se ima s čime raditi.
Tako da sutra javljam situaciju.