I da svakih sat vremena pisanje uzas.
Printable View
I da svakih sat vremena pisanje uzas.
Najgore je po noći! Taman zaspeš i opet!
I vi ste imale osjecaj da cete procuriti svaki cas?
Sutra cu vidjet sta ce reci druga beta. Nadam se da ce biti u redu. Hvala na pomoci.
Da, kao da ćeš mengu dobiti. Još sam se čudila kako žene ne kuže da su trudne! Ili smo mi posebne ;-)
Mi recimo bolje slusamo tijelo jer prolazimo svasta pa znamo kako na sta reagiramo i kako nam je nesto novo. Jednostavno smo drugacije. Po tome smo posebne;-)
antony34 držim ti fige sutra!!! :-)
Hvala draga:-)
žužy sretno! neka je zadnji i dobitni ;-)
antony vibram za lijepu betu sutra!! :-)
pak žao mi je draga :love2:
Žužy sretno i držim fige da se sve lijepo oplode!!!
Cure pitanje jedno, danas mi je 11dnt, vracen 3. dan, test mi je negativan, beta u srijedu! Danas su me tako poceli boliti jajnici da imam osjecaj da ce mi ispast, inace nemam bolne menstruacije niti prije, da li su menstruacije nakon ivf bolne?
Evo nas danas vratili doma,vračamo se u četvrtak vidjeti dali nas naša dječica čekaju :zaljubljen:
anthony34, ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu danas!
Idemo na blastice. Uf kako me strah...čudan neki osječaj,nikad nismo bili u ovoj situaciji. Samo da se razvijaju.
Bananka jucer ujutro biio uzv folikuli su bili 16-17mm a endic 12mm.tako da sam navecer dala jos 100 puregona i orgalutran a u 7 ujutro stopericu.tako da danas navecer imam punkciju:)
Sretno svima.
Zuzy drzim fige za blastice :)
Njuškalica,zvuči odlično..sretno!
zuzy - dodjoh zavibrati za tvoje 4 js., za odluku laba (zbog dobre oplodnje - sigurno su svi još uvijek živi i danas sigurno pravili 4-stanični) da idu na blastice, došla navijati za tvoj zadnji postupak, nek ti ovo bude baš taj za pamtiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy sretno od srca! Ide se znači na blastice, držim velike fige za četvrtak i neka ti bude zadnji i dobitni!
Zuzy sretnooo do neba!!!! (i ostale naravno)
Fala drage moje :ghug:
žužy, mila, znaš sve
:fige: :fige: :fige: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ do neba!
Žužy draga, evo navratila samo da ti zaželim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
Samo hrabro :heart:
Da vam javim beta danas 1118
Antony, super beta!!!
Zuzy, držim fige jako, jako za savršene blaste!
Nije mi prošao smajlic
čestitam!!!!!!!!!!!!! :-*
anthony-čestitam!!! :-D
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za the Četvrtak!
žužy :fige: Koliko si js imala?
Cure, dajte mi molim vas recite gdje mm može obaviti bakteriološku analizu ejakulata? Dobio je uputnicu od dr. opće prakse ali je zaboravio pitati gdje/kada da to odnese? Jel' čiji muž to radio? Meni se čini da bi to na Zvijezdu (F. Mihaljević) trebao nositi...
Zuzy ~~~~~~ da bude veselo u labosu i dalje!!
Anthony, cestitam, jupijee!!
Maca, mm je nosio na rebro ali pretpostavljam da moze i u zaraznu.
Njuskalica, sigurno je vec prosla punkcija! Koliko si imala folikula? Evo ja danas na 2dc bila na pregledu i pocela se pikati malo prije :-)