:lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol:
:lool: :lool:
I bravo za cm, odlican napredak, plavuso :mrgreen:
Bravo za cm :klap:
Nemam sta dodat za plamk, sve je receno :mrgreen:
plank, bitaaaaaaaaaaaaaan, za rukince, trbuh, ledja ma sve sto ti padne na pamet, ajd OK nije bitan za nozne prste.
ja upravo Rip T Circuit.
edit. bome betty negdje oko 14 sati sam te se sjetila, bila i ja ljuta na sve oko sebe, jer nakon 7 sati njurganja i negodovanja na neke stvari nisam bila vise u stanju se smjeskati :-x
Sad cu ko prava plavuša pitati u cemu je poanta tih plank vjezbi.
Ja fakat ne kuzim da mi drugi misici rade osim ruku. Ili ih ne radim dobro ili su mi ruke toliko slabe da ne mogu odradit vjezbu
Sorry otisao mi prosli post
Ok definitivno onda ne radim dobro :-(
Morat cu sutra to malo bolje prouciti.
Nadam se da cu uspjeti. Sad su moji klinci dosli na red :-P
Tocni tako Cubana :-)
Odradila c2 i to tako zdusno da mi je jastucic za dojenje uspio ispast na pod, nije mi jasno kojim putem :lool:
Ivana :lool:
Danas 6km, pace malo ispod 7 :)
Sutra planinarenje :klap:
Prvi put idemo mm i ja sami :)
Mb uzivaj!
Cubana, i ja volim down dog
Mi smo na crossfitu radili izdrzaj u planku, po minutu, na znam koliko serija, al sa 10kg utega na ledjima
Tu ako ti ne radi core, samo propadnes
napravila sam jos onaj novi kb, stvarno nije tezak. Half tgu sam s 12 radila :danci: a press sa 8. Ne znam hocu li ikad preci na press s 12
Anci, jesi ti probala 12icu?
Nisam ni ja tip od doručka. Ni jaja, ni kruhastog ujutro.
Možda smoothie? Meni je sada sezonski banana, dva kivija, malo chia sjemenki (one su dobre za ubrzavanje metabolizma i energiju) i vode. Možeš tako i s jogurtom, kefirom. Ako dodaš žličicu kakaa imaš fini čokoladni. Ili neki banana, smrznuto bobičasto kombinacija.
Ivana s, ako ti se ne doruckuje, ne doruckuj, zasto bi se silila
meni ne pase jesti rano ujutro i jednako pojedem ostatak dana doruckovala nedoruckovala
Jesam, naravno. Onako pomalo :)
Ne mogu press nikako. Mogu svingove i goblete i hallo. I cucnjeve i iskorake sam radila. Osjetno je tezi kod one arm svinga, bas se moram ufurati.
Ujutro cu novi kb, danas me ubio benchmark, ali sam se do veceri oporavila :lool: pa sam radila girju i plank.
Day 2: Preskocila vjezbanje, krenula sam sa istezanjem i odustala kukajuci ko da sam na porodu.
Toliko me misici bole da ne mogu po stepenicama ici. Jedva ustajem i sjedam na stolac.
Bas sam konj, totalno sam se preforsirala.
Barem sam bila u laganoj setnji i nisam jela slatko.
Sutra nastastavljam s vjezbom.
Meni su dan 2 i 3 bili najgori. Al sam odradila koliko mogu,samo da ne odustanem
Evo jucer sam vjezbala u 22 sata, ne bude ni danas prije :lol:
Ma znam, sigurno necu odustat, idem od sutra iz pocetka.. Ali stvarno, stvarno nisam mogla. Taj dan sam trčala, planinarila sam dva sata u šumi sa malcem na leđima i onda išla radit čučnjeve sa 8 kg u rukama. Sve vježbe su mi lagane bile, nisam se čak ni uspuhala kod skakanja, ma ništa, ali ti utezi su me unistili.
Stavljam si obloge, masiram se, malo se istezem, bude proslo.
Najgore je sto sam mislila da su mi noge najjace na tijelu, sta me onda tek ceka hahaha
apsu, ja mislim kad ti prođe taj muskulfiber da ćeš bit vježbačica i pol!
da su meni, a pogotovo na prvom vježbanju, bili preteški utezi, ne bih ništa ni do pola napravila, jer bih prestala čim bi zabolilo uz uzdah "men' dosta!" :lool:
ti si očito, što kaže Jillian "comfortable with being uncomfortable" :)
betty, plank sa 10kg utega, wow :klap: jedva čekam svoje lovačke priče :mrgreen:
apsu isto je tako bilo i meni, tu sam se žalila...
najgore mi je bilo sjesti na wc, nigdje se nisam imala za što uhvatiti da si olakšam pa sam se doslovno bacala unatrag :lool:
Angie :lool:
Tang :mrgreen:
Jutros s&s zagrijavanje s 12 kg i poslije novi Kb s kombinacijom 8 i 12. Poslije malo homemade cardio i gotova sam :)
Angie i tnag :lol:
Ja sam cvilila svakim pokretom
Apsu, drz se!
Anci, vrijednice!
napravila sam prokletinju. 22 i pol minute. bilo mi je malo lakse ovaj put. mislim zato jer sam znala što me čeka. ko s porodom. i onda sam još napravila lifted butt tabatu. to mi je super trening. nije mi težak, a imam muskulfiber poslije.
Sasa, genijalno! Otkud ti snaga za tabatu koliko god laka bila?!
I ti radis prave pistolse?
bravo sasa
ja danas izgleda odmaram :-/
osim ako kasno navecer ne smognem snage
smrc
Odradila jedva jedvice. Sta je meni ovo trebalo :roll:
Morala sam jer necu stic popodne/nevecer. Idemo gledat Frljicevo glumiste u Rijeku.
Radim pistolse do poda, ali si pomognem tako da se pridrzim za stolac jer mi ih je previse.
:klap: redom svima!!! I onima koje uspiju uz dječicu odvježbat hvatajući svaki slobodni trenutak, i starim i novim trkačicama, i ovim ludicama koje su radile benchmark!!! i njihovim mrak vremenima!!!!, jedna posebno novopečenoj 12kg girjačici :mrgreen:, betty za 10kg utega na leđima u planku (OMG), za sve upale (velike ili male), za inventivne načine autosugestije :lol:, za izgubljene cm!!!, za novu opremu, za potencijalne nove tepihe.....
Uh, valjda nisam ništa propustila......
Ja prijavljujem jučerašnji day off, danas ne zna se. Očekujem goste pa ne znam da li ću stići ugurat, mali je srećom bolje i povraćanje je stalo.
Obzirom na posebne okolnosti, pao je komad crne čokse 75% sa narančom, a za večeru u frižideru čeka čizika :mrgreen:
Danci, malo si se raspustila, vidim :mrgreen:
Jel netko kupovao na vitacost stranici, planiram narucit pa me zanimaju iskustva jel ok, koliko se ceka posiljka?
Palcice koje chia sjemenke koristis? Nisam ih dosad koristila a citam malo o njima da su super po sastavu. Jel ima bitne razlike ili svejedno koji proizvodjac?
Ja vam masem s bukovca :hi:
2 sata uspona. Probudila me grlobolja al nisam se dala :mrgreen:
Dan je predivan,bez oblacka! cak je i vruce za uspon bilo! Nalozili smo vatru, setali, fazol se kuha :)
Bravo! Zavidim!
Mb, prekrasno, uzivaj!
Danci, uzivaj i ti, zasluzila si :)
Meni je danas stigla jakna s asosa :lool: narucila sam desetku racunajuci da je to nas 38, kad ono pise 36 :lol:
Al mogu je zakopcat! Mislim da ju necu mijenjat
mb predivno! I ja bih!
Danci :lool: i is is bolestinama
betty, al si tanasna (pa kak je to 36?)
Betty je tanasna, ali nije ravna :mrgreen:
Komad :mrgreen:
Danci, volim kad jedes coksu jednako kao sto volim da je sasi teska neka vjezba :D
Mb, super zvuci, uzivajte!
Pa sretan ti rodjendan, draga :heart:
Nisam skuzila da je to taj petak :)
Sreeetaaan :-*
E, mene i tanasno dijeli jos 10 kg :lool: ma to brintanci i njihov imperijalni sustav
Danci, draga pa neka ti sretan rodjo!