Ja sam sve patike za trcanje kupila online :D Ima dosta parametara, i ako znas sta ti treba, izaberes parametre i dobijes ono sto ti treba. Samo sam se jednom zeznula, ali to je zato sto sam kupila na nekom preteranom snizenju. Od kad smo u Americi, samo sam jedne patike za Novija kupila u prodavnici, svima sve online (znaci za nas sest, hahahaha).
Kaae, to sto mislis da imas stabilne gleznjeve ne znaci da ne trebas stability u za glezanj i petu (upravo zato sto ti patike nisu stablity osecas da je labavo kad vesbas). Znaci, stability, lol.
Druga stvar, realno dok ne pretrcis mnogo kilometara ne mozes ni znati kakvi su ti zglobovi. Meni se stopalo jako promenilo za ove dve i po godine trcanja. Hodanje i trcanje nije za poredjenje.
Takodje, taj grc u misicu nema veze s cramps. to je svojevrsna povreda kad je misic (realno, deo misica) u konstantnoj kotrakciji i onda utice na pokretljivost i osecaj u ostalim strukturama u telu.
Mene ceka nabijen vikend (2 girl scout i 1 boy scout event, 1 playdate i jedan piknk s prijateljima) pa sam juce trcala long run. Hoke su sve bolje, navikavam se i pocinjem osecati pozitivne efekte koje obecavaju u reklamama, lol.