Hey drage moje ,evo mene ,imala sam cijeli dan neku strku ,nastavilo se i kada sam od doktora dosla,ali ja sam ok ,nista nebrinite, sljedeci mjesec ako Bog da idemo u postupak ak se nade nesto nadamo se mrvu.Nekako sam smirena ,nije me pogodilo shvatila sam da je tako moralo biti,valjda postoji razlog ,doktor kaze da je moguce od ove frke ,stresa sobzirom da je kod mene uvjek sve bilo super i uredu ,to mi je i logicno,ovo ubija trcanje svaki dan negdje i iscekivanje ali dobro nek se blizi.Ja se curke moje jako brinem za micro-tese najbitnije mi je da sve prode u redu ,tako me sad hvata strah od te operacije ,niceg drugog, psihicku bol smo vec toliko puta prosli pa prezivjet cemo i ovaj put ako mora biti tako,nek samo operacij prode dobro.
Mi hotel rezervirali od petka,uzeli smo neki u centru na Bascarsiji ,koliko je onda to do bolnice 15-20km??mozda???
Anaitomi2 drzim:fige: da imamo s cim sljedeci mjesec u postupak ,super za ljekarne sad znamo gdje cemo nabavit ljekove ak nam zatrebaju, hvala puno
sos15, doktor misli da bi mogla otic sa mengom ,iako kaze dosta je velika ,pa vidjet cu da probam tvoj ljekic. bit ce sve dobro:yes: vidjet ces ,nebrini
sve ostale drage suborke,cim prije u postupke i sve da budete azoo trudnice
ljubim sve:*:*