Hvala na ~~~~~~~~~~~~~, pomoglo je :) . Ovulacija je bila!
Printable View
Ja sam zvala par dana na stari broj i nitko se nije javio...zovem glavnu centralu gdje mi kažu da su im javili za novi broj...ok,zovem za se naručiti i dobijem na novi broj i sestra je rekla da im je crknula linija i da imaju novi broj.a na onaj 221 javljala mi se sekretarica tj.fax.
jučer sam uspjela na 658-221, a danas ,nakon višesatnog nazivanja , uspjela sam ih dobiti na 658-254
ja sam ih jučer dobila na 658-255
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Cure zanimas me da li je kojoj puknuo foliokul pred samu punkciju, tj da li ste osjetile možda da se dogodilo upravo to??
Ja večeras idem po štopericu, punkcija u nedjelju.
meni je jednom puknuo folikul,bas sam osjetila ovulaciju noc prije punkcije..bila sam u prirodnjaku..ali da postupak ne propadne napravljena mi je inseminacija..
ma nemam iscjedak, nego mi je ovaj vodeći folikul narastao naglo u dva dana i sad mi je rekao da će biti punkcija ako ne pukne, pa da znam ako mi se dogodi da pukne, nadam se da neće vidjet će mo.
Hvala cure!!
Lucija, Tii je pobjegao folikul u prirodnjaku ali to ne mora znaciti da ce se desiti tebi. Sretno u nedjelju!
Luce moja, meni je bježao i pucao, ali uvijek u prirodnjacima, i vječito par trenutaka prije UZV. Što ne znači da će tebi!!! Vibram za sutra!!!:kiss:
A spremna sam na svaki mogući scenario, bumo vidjeli javim svakako!!
I ja se bas mislim kako je ovdje zavladalo neko zatisje....zar nema ni jedna pozitivna betica? Ajd Lucija, ti nam malo digni statistiku :)
Zatišje tu, a čekaonica na humanoj puna!!!
Kikica iz vojih usta u nečije uši!!
Pusa tvojoj drobini!!
sretno svima u postupku, podignite me malo pred Božić,dolazi vrijeme darivanja... mi čekamo 2.mjesec i radimo doma, hahaha
Lucija go-go!
Kikica, mah-mah!
Olivera, samo naprijed! Na Badnjak očekujemo da ćeš nas obradovati! A ako ne, onda u 2.mj! Mislim da će se na forumu zakuhati u početkom 2.mj, kad krenemo vaditi bete mi iz 1.mj, jel te?! A tek vi iz 2.?!
Vibrati ćemo na Odbrojavanju! Zato služi, zar ne? :*
Jutro cure moje, pa ovdje je stvarno zatišje, ja vas čitam svaki dan ali kod mene nikakve novosti pa se i ne javljam. Držim fige za sve cure u postupcima, neka folikulići izdrže do punkcije a poslije da tulumu u labu nema kraja.... dršte se cure, a vjerujem da će forum zakuhati početkom 1. mj kada većina nas krene u akciju:yes:
Pozdrav svima,a one koje kao i ja čekaju novu g. do tada raditi puno,puno mmmmmm:-D:-D
Evo jedne pozitivne Riječke bete, a obavili smo i prvi UZV i vidjeli srčeko
Iva15 bravo za pozitivnu betu i srčeko!!!!!!
Ja prijavljujem jučerašnji transfer dvije blastice.
Iva bravo! Čestitam na :heart: i sretno dalje!!!
dorina sad samo polako i da ti skačemo za manje od 2 tjedna!
Čekamo nestrpljivo Luciju...
Drage moje, niš od mene ovaj put, folikul je bio tu ali prazann, nema jajne stanice idemo dalje u 2 mjesecu!!
Iva bravo na srčeku čestitam i sretno dalje!!
iva ,čestitam na srčeku :-D :-D
dorina,sretno !!!
Lucija, žao mi je! Gledaj drugu stranu, bar možeš popiti čašicu dvije za doček ;) Znam da nije utjeha ali svaka mala gurne naprijed! Ova godina nije bila naša, ali zato drugu ne propuštamo, ok?!
Tako je, nadam se da će svima biti sretna i plodna i da će se svima ostvarit ono što si žele!!!
A bas mi krivo, Luce moja! Nadam se da ces u 2.mj.bolje proc, tj.da nece bit ko zadnji stimulirani. Olivera, i ja sam tako u cekanju postupka uspjela (bez imalo truda) u kucnoj radinosti....dapace, odgodila ljetni postupak da se malo osuncam i iskupam... da mi je netko rekao 2007 kad smo dobili dijagnozu da cu prirodno ostat trudna vjerojatno bi ga zadavila od muke i sto je preoptimistican a evo desilo mi se po drugi put iza IVF djeteta da mi se prirodno zalomi. Bas me i ginica neki dan zeza - kao tko bi rekao a ti malo malo pa trudna - eto to bi i ja vama svima od srca zeljela u iducoj godini. Osobno mi IVF nije nikad bio neko traumaticno iskustvo (osim pogleda na onu iglu za punkciju) al nekako je sladje ovako kad te iznenadi nego kad tjednima strepis kako ces reagirati, koliko ces imati js, hoce bit transfera pa onda jos dva tjedna iscekivanja kakva ce bit beta. Mada nije iskljuceno da cu za koju godinu odluciti opet pohoditi humanu, nekako sam ja sebi zacrtala troje djece ;)
Kikica1 hvala na podršci, baš se tome nadam, prirodno ovaj put, jutros sam radila testić na 26.dan i minus kao kuća velik. Ni ne nadam se da je prerano rađen, neću se zavaravati jer nemam simptome, imam još 2 šanse do 2.mj. Ja bi stvarno, ali stvarno prirodno ako ikako može nakon ovog ivf-a koji sam prošla. Bilo je teško i taman kad smo se počeli opuštati i napokon svima sramežljivo rekli sretnu vijest krenulo je po zlu. Mislila sam da će se svijet srušiti ali nije, polako sam došla sebi i vratit ću se ako je to jedini način ali do tad ja i mm radimo svoj obrt doma i nadamo se najboljem...
Iva bravo!!!
Lucija žao mi je, bit će bolje drugi put, mora!
iva bravo za srčeko,neka samo lijepo kuca...
Dorina čuvaj svoje mrve pa neka se lijepo implantiraju
Lucija sad odmori , u novoj godini čeka nas sreća!
Lucija bit će bolje u veljači... ipak je to mjesec ljubavi!! :*
Iva čestitam!!
Samo da vas pozdravim i da nam poželim sreću u sljedečem postupku i da nas nova godina razveseli lijepim betama...stvarno se nadam za sve nas,a trudnicama želim mirnu trudnoću!!!usput mi smo u postupku za 2 mj.jer dr.Vlašića nema do 15.1.,što mislite da li će možda već stupit na snagu novi zakon?
do 2 mj.? Čisto sumnjam vulkan i onda kad ga izglasaju, pa dok ga objave u nn i onda još imaju proces prilagodbe tako da potrajat će to
nisam znala da Vlašića nema do 15.01 a onda se i ja prebacujem za 2mj. :-)
Cure evo da vam javim 10.12. u subotu u 10,55 sati rodila se moja Dora, 3150 teška i 51 cm duga!
jučer smo stigli doma i nemamo više baš vremena za komp
Svima vam od srca želim da uskoro doživite čari malog mirišljavog smotuljka!
aaaaaaaa ne znam kada me zadnji put neka vijest ovako istinski razveselila :-D! čestitam sretnim i ponosnim roditeljima, a maloj Dorici želim dug i blagoslovljen život pun ljubavi i zdravlja.
ti si za mene stijena - hrabrost :heart:!
p.s. i moja draga prijateljica ima bliziće rođene na isti dan samo prije nekoliko godina, dobivene ivf-om.....
Bebica :-D čestitam i Dora :zaljubljen: dobro nam došla :-D
Bebica čestitke sada uživajte......:-D
Bebica čestitam na Dori! Uživajte :)
Cestitke Bebica, Dora - dobrodosla!