Evo nas, imamo dva srčeka i veliki smo 1,9 mm i 2 mm :-D :-D. Jajnici uvećani, pa moram mirovati, ostalo ok :-)
Hvala svima na vibrama, i od srca želim da svi koji niste čim prije doživite ovaj osjećaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Evo nas, imamo dva srčeka i veliki smo 1,9 mm i 2 mm :-D :-D. Jajnici uvećani, pa moram mirovati, ostalo ok :-)
Hvala svima na vibrama, i od srca želim da svi koji niste čim prije doživite ovaj osjećaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curke, ja bi na dupe progovorila kad ne bi na usta...
Ja sam danas vadila ß i na 8 dnt i 13 dpo ona je 115.9
Sretna sam i ovaj puta sam čvrsto odlučila da ja i moja bebica ostajemo do kraja zajedno i da ćemo se krajem 7 mjeseca grliti i ljubiti.
eto...
mury, bab ajmeeeee, koje divne vijesti!!!!!! :-D :-D :-D
Muryyyyyyyyyyyyyyy...bravo curo !!!
ajme, sretna sam ko da su to moja dva srčeka:)
prekrasno...sad fino laganini i pazite se svi:)
Mury, Bab :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do kraja sve bude školski
Bab, prekrasno, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, da ovaj put sve bude savršeno do kraja :-D :-D
Pirice, i za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se čvrsto uhvate!!!
Mury :heart::heart:......Bab.....:-D
Mury odlično!!!! :-D
Bab to je to! ~~~~~~~~~~ za duplanje bete :klap:
Pirice da lijepo udomiš svoje mrvice na 9 mjeseci. :zaljubljen:
Mury,Bab cestitam cure od srca:):)prekrasno
Mury, bab- skacem od srece!!!!!!
Cestitam objema na predivnim vijestima:)
Saljem vam milijun ~~~~~~~ za urednu trudnocu
mury,bab,čestitam od sveg srca!!:zaljubljen:
Mury i Bab čestike!
Mury, bab :-D :-D :-D nek vam je sa srećom i da se obitelj poveća kroz 8 mjeseci
Mury :klap: za srčeka, čestitam!
Bab, odlična beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ za duplanje!
pirica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto zakvače!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije i transfere, velike bete i kuckajuća :heart:!
tužnicama :love2:
Bab :-D:-D:-D
Mury bravo za dva srčeka :heart::heart:
Mury i Bab čestitke!!!!!!! Baš lijepe vijesti :-D
sutra je i meni dan d- sve 4 su žive!
mury :-D:-D:-D za dva mala srčeko i ~~~~~~~~~~~~~ da trudnoća do kraja bude školska.
Bab :-D za betu i mislim da s obzirom na toliku betu 8dnt mogle bi tu biti bebice i scenarij kao kod naše mury.
Mury i Bab, bravo, čestitam!!!
Mury čestitam na predivnoj vijesti!!! Uživaj u :heart::heart: čitav život!
Bab, draga, joj koliko tebe svrbe ti tvoji prstići! Jesi pišnula prije koji test, npr. 3dnt?! :lol: Sretno dalje, beta je divna, sad puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za još divnije duplanje, pa prvi UZV pa drugi... pa mučnine, pa debljanje... pa porod... i nitko sretniji od nas! :-D Čestitam, trudna si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prekrasno Mury, nek samo rastu :-D
Bab, čestitam!!!!!!!!!
Vidim da ni tebi nije strpljenje vrlina. Neka, neka, a sad za sjajna duplanja ~~~~~~~~~~~~~ (to će barem još 3 bete past do 1. uzv ;))
Mury i Bab aaaaa čestitam od srca.
Neka se nastavi sa lipim vjestima :) :) :)
What a beautiful day!
Mury i Bab, čestitke objema! Sretno dalje!
Evo i mene s transfera :-)
Od 6 js, 4 su bile zrele, a 2 se oplodile, vraćena dvi mrvice, 6-stanična i 4-stanična, nisu ni odmrzavali spermije dobivene biopsijom jer su u ejakulatu našli 7-8 spermija i s tim oplodili :-D
Beta 5.12. - nadam se da će mi sv. Nikola u čizmicu doniti najlipši poklon :heart::heart:
Mury i Bab čestitke od :heart: :-D:-D
Pirice ~~~~~~~~~~~ za transfer!!
Molim da se me skine s liste čekalice transfera, naš će biti tek u 2 mjesecu, al dobro je što imamo 3 blastice i 3 morule smrznute :-D, još samo da se tijelo oporavi!!
Mury & Bab predivno :-D
bab, cestitam i zelim ti mirnu trudnocu i uzivanciju do srpnja, a onda grljenje i mazenje :heart: i pune ruke
mury, bravo draga, nek sve bude tako savrseno do kraja!
pirice, racunamo na sretan nastavak tvog postupka!
loly, za + u cizmici
Mury :-D:-D
Bab :klap:
Odmah se i ja bolje osjećam... :)
cure,evo moja beta na 16dnt 2009,6 :-D:-D
jeeeeeeeeeeeeeeeeij, počeli smo sa slovom R! :D
Bravo, roserose! :klap:
Mury i Bab :-D:-D baš ste mi uljepšale dan, čestitam od srca i da cijela trudnoća bude samo uživancija~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Bab još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da brojčano stanje bude kao u Mury.
Rose čestitam i tebi od srca, beta je stvarno jako lijepa. Za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~