ziggy, imas li donatoricu vec? ne brini oko ciklusa jer oni će tvoj uskladiti s njezinim tako da će sve biti kako treba. dobit ćeš protokol i bit ćete kao jedna vurica vas dvije :)
Printable View
ziggy, imas li donatoricu vec? ne brini oko ciklusa jer oni će tvoj uskladiti s njezinim tako da će sve biti kako treba. dobit ćeš protokol i bit ćete kao jedna vurica vas dvije :)
Hvala vam..a jel znate koliko ja bi trebala imati ultrazvuka, samo taj jedan ili vise
[QUOTE=Ziggy40;2989142]Hvala vam..a jel znate koliko ja bi trebala imati ultrazvuka, samo taj jedan ili vise
Ako endometrium bude troslojni i dovoljne debljine dovoljan je jedan put. Ja idem uvijek na 10ti dan a transferi su mi obicno 17ti do 19ti dan
Oprostite na greski. Pisem sa mobilnog pa mi post pobjegao
Hvala ti Ziggy i taj podatak mi je bitan.
Puno vam hvala svima na odgovorima.
Ziggy nije mozes slobodno ako si odlucila avionom..ionko moras ustat iz bolnice....jednom kad se dignes to je to zar ne? taxi te vozi do tamo, ukrcas se i bok...sretno
Ziggy ja ti sada nakon kontracepcije nisam ni dobila mengu tak da smo krenuli bez 1dc vec po debljini endometrija...vodio mi uzv mpo lijecnik iz zga privatna poliklinika...a inace je i meni bila oko 11 dana ovul...nis ne brini sve to oni vide racuna..btw ovulacija nema veze sa doniranim jajanim stanicama ionako i ovako ako su procijeni da trebas djs..
Evo samo da napisem malo cijene u Pragu za smjestaje, to je nocenje sa doruckom:
Hotel Carol 67 eura
Clarion Congress Hotel 66 eura
Wellness hotel Step 70 eura
Parkhotel 74 eura
Arthotel 59 eura
Airnb- nade se smjestaj od cca30-60 eura sve zavisi sto trazite
Ovo su mi pojedinacno pisali iz hotela, uz napomenu da su ovo za nas koji smo u Pfc
Evo da imamo malo uvid koliko gdje sto kosta..u nadi da koristimo svi samo po jednom
Nisam napomenula da su ovo cijene za 8mj..u sezoni...8-)
Draga Rominka,kako si već i sama rekla,za tebe je ovo veliki napredak,zato čekajmo s optimizmom nalaze bete u srijedu.U medicini nije kao u matematici uvik 2+2=4..u medicini se čuda događaju,zato ti neću reć da mi je žaj jer čekam u srijedu pročitati tvoj post s lipšim vijestima :yes:
Cure, beta je pala kako sam i ocekivala. I ono sto mi je sreca u nesreci je da se priprema menstruacija svaki cas jer me ludjacki boli.
bas mi je zao Rominka....kakvi su ti sljedeci planovi, imas smrzlica
Novi FET na jesen. Sad cemo odmoriti, malo radno, malo zabusantski i idemo opet. Tako je moralo biti.
zenica75...kad ti moras vaditi betu
jel netko zna dali je nina977 rodila?
mi smo rezervirali avio karte, vidjet cu jos sa Mirnom za prijevoz do hotela, ili cu rezervirati onaj taxi sto je zenica75 spomenula. Takoder rezervirali i hotel clarion congress, ali imaju za sada svega 5 dana slobodno(ali se mozda i oslobodi koji dan i duze),ali ako ne, nema veze uzivat cu u laganom preseljenju do carol hotela do transfera i kraja svog boravka u Pragu
Drage cure,evo ja sam u utorak navecer rodila našu sreću i najveću ljubav❤
Dečko nam je veliki ima preko 4 kg i on i ja smo dobro.
Svim trudilicama želim da čim prije dožive ovakvu sreću..❤❤
Nina cestitam <3 <3 sad uzivajte! :*
Nina cestitam i sad samo uzivajte
Hvala curke!
Nina čestitke
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Ajme ovo čekanje me uništava...sve kao ne mislim na to a negdje u podsvijesti se stalno mota veliko pitanje. Danas 8 dpt. A beta tek u pon za 9 dana.
kaji...kad si ti u Pragu
Krecemo 6.8., aspiracija bi trebala biti 7.8 :-)
Elvi, znam kako ti je. Iz svjeze situacije, sad kad se osvrnem unatrag, savjetovala bih ti da ne radis testove ranije i da sacekas vaditi betu. Koliko si do sada cekala, pokusaj jos i ovo izdrzati. I drzim fige da beta bude ona prava <3
Ziggy jeeeeeej!!!! Opako se priblizava. Sad kad znas datume lakse ces naci smjestaj, ili si vec bukirala?
Vratili su nam 3 dana stare embrije. I zadnji put sam vadila betu 17 dpt. Ako uspijem izdržati neću raditi test. Jer vidim da bi mi pozitivan test pa mala ili nikakva beta totalno ubedirala. MM bi isto da čekamo betu.
Elvi..ja sam uvijek vadila 12 dt..ali istina najbolje je cekati taj odredeni dan i vaditi betu, da nemas uspona i padova
Rominka..sve vec rezervirano i pozitivno uzbudenje u trbuhu vec prisutno :-)
Proletit ce vrijeme ziggy. Ja sam i nakon puno odlazaka u prag jos uvijek uzbudjena i imam leptirice u stomku. Boze dragi i inekcijama se covjek zna radovati. Rominka kako si ti? Jeli krenuo ciklus?
Zenice ima li kakvih simptomcica
Curke pitanjce: iz pule idem u kliniku u zg. U sri imam prvi pregled nakon uzimanja elonve i kako sam mislila još neke pretrage taj dan napraviti, mislila sam ici avionom jer moram sve obaviti nataste do 10h. Putovanje avionom je
ok? Jucer sam malo brze hodala i od tada osjetim jajnike,pa mi je palo na pamet da avion mozda nije najpametniji izbor
Nista nije krenulo. Ne znam je li to normalno. Nekakvo slabo, ali zaista slabo smedjarenje je bilo, i to prilikom brisanja. Bolilo me ful, ali nema nista. Ne zna, trebam li zabrinuti sada ili sto? Ja sam ocekivala da ce do sada krenuti.
Maritas, mislim da ti avion ne bi trebao smetati. Cure se i nakon transfera vracaju avionom.
Elvi, to vadjenje krvi prije i pisanje testova nas sve privlaci. Meni su ovaj put posebno napomenuli da ne podlegnem tomu i eto ti vraga na kraja. S razlogom to kazu. A to sto smo mi nestrpljive i ona kad se dogodi ovako...no, zelim ti lijepu betu kad god se odlucis vaditi :*
Bok cure evo da se javim nakon Praga...nama je bilo bas lijepo cijelo iskustvo u bolnici, do grada kao takvog, smjestaja opcenito svega..kad se sjetim one sugave prljave Petrove i ...molim cure btw sa svakako ispune ankete u Petrovoj ako su jos tamo...ajmo redom Rominka nema predaje to je jasno idemo dalje