Lili drži se :love2:
vibram da sve dobro završi na kraju balade
palči kako divno :heart:
prijavak treći dan level 2 6w6p
sva se tresem
odoh pod tuš, sebe i djecu
pa seriju s mužem
navukli smo se na broadchurch
Printable View
Lili drži se :love2:
vibram da sve dobro završi na kraju balade
palči kako divno :heart:
prijavak treći dan level 2 6w6p
sva se tresem
odoh pod tuš, sebe i djecu
pa seriju s mužem
navukli smo se na broadchurch
Lili, vibram za vas. :hug:
3km trcanja, nakon toga jos trening s kamencugom na plazi :mrgreen:
I divnim pogledom :heart:
E da, ivana_s, 7km, ja cu tako kada narastem :-)
Anci, ti si tako dobar ritam uhvatila da te milina citati.
Mb :lol: na trening
sasa, njoki su, kako ono ide, snovidjenje :-)
Ginger, bit ce bolje. Dok ne dodje cetvrto :mrgreen:
Zhang bravo za trcanje a :lool: za kamencugu
Rehab zasto ne vjezbas?
Flopi bravo :klap:
Ivana s odlican pace :klap:
Shopingirala sam neke haljine na mango online danas (poceo sale :mrgreen:). Stavim
na fejs kad stignu ako mi budu dobre. Ako ne vidit cete ih na burzi :lool:
palci aaaa bas lijepo
mb loooooool
zakon si!
ivana s ti stvarno talent!
flopi, tako je tezak?
anamar super!
zhang zakon mi je tvoje vjezbanje na plazi...mi smo sljedeci tjedan u kampu i bas si mislim hocu li uspjeti malo trcati (sram me da me gledaju dok vjezbam)
i lol za cetvrto! bojim se da nece ici...
Ginger, kaj te ima biti sram? Bas te briga... neka gledaju. A neka slobodno i probaju bolje. :mrgreen:
Pravi vjezbaci ce biti odusevljeni, a za nevjezbace te bas briga.
zhang, ma ja bih vjezbala kad bih izgledala graciozno poput tebe (i kad bih mogla sto i ti)
ja dok vjezbam izgledam paaaa...sasvim suprotno :mrgreen:
zanimljivo, nije mi bed vaditi sise bilo gdje :lool:
mislim, dok dojim, jel...
Ginger, i mene bi bilo sram pred nekim vjezbati ali zato mozes trcati.
Zhang, ne javljaj se, ti si vec nadljud i ne vjerujem ti da ne bi mogla bar polumaraton odvalit kad bi htjela :-)
Ja uopce ne izgledam graciozno, ne znam uopce kako si dosla na tu ideju o meni. Ja i gracioznost ne idemo u paru niti kad se svadjamo :mrgreen:
Samo ti vjezbaj na plazi. Ti si meni divna.
Ja sam da si razbistrim mozak nakon teskog dana otisla na trcanje.mama mi bila s djecom.i mogu vam reci meni se bas razbistre misli al ono fakat..
spomi jale ste neke abs pa cu to kad klinci legnu za po ure.
ja mozda imam neku dijagnozu o icno ljudi u ovak im situacijama klonu i nis im se ne da pogotovo vjezbat a meni bas pomaze i daje neku snagu. Hm..bit ce da nisam bas najnormalnija al tu s3 nista ne moze :-)
I hvala vam puno za zelje i vibrice sad ide ono srce al ne movu preko moba naci te smajlice.
zhang :-*
al ne laprdaj, vidla sam ti slike
osim toga, ako mozes pistolse - znaci da jesi graciozns :mrgreen:
ivana s, probat cu se malo iskrasti ekipi
ali...slijede me stalno u stopu :lol:
Zhang :*
Svidja mi se ritam :)
Flopi, broadchurch je genijalna serija! Gledate prvu ili drugu sezonu?
Mb, linkaj haljine, bas me zanima!
Ivana, bravo za pace!
Ja sam popodne malo odmorila, onda na kavu s kcerinom prijateljicom i njenom mamom s kojom uvijek umirem od smijeha. Nismo prijateljice, ali znate ono kako se s nekim ljudima super poklopis. Mi zasjednemo na kavu po tri sata i smijemo se i vrtimo po knjigama i filozofiramo :škartoc:
Poslije trcanje, lagani pace, 5 km. vjetar je divan i bas je gust trcati :heart:
Betty, i ja zalim za summer shredovima, najnaj treninzi u zgymu!
Zhang, jesi se kupala? čujem da je bura i da je zahladilo. Meni mali zakurio, ne jako, ali užasno kašlje, cijelu noć smo bili na nogama, nije uspio odspavati sat vremena u komadu. Nadam se da će do petka biti bolje pa da putujemo. Mada, ja ko rahela, čim vidim ovo vrijeme, ne ide mi se nikud.
Lili, vibrice mužu, kužim te za vježbanje, i meni je trčanje u kriznim situacijama bistrilo i mozak i dušu.
Palči, baš lijepo od djece!
Ivana, bravo, tebi sve super ide! Je l' tako da je izvrstan osjećaj kad ti se na kraju čini da možeš još. Zapravo bi svaki trening (trčanja) trebalo završiti tako da imaš snage i volje za još (osim ciljanih visokointenzivnih).
MB, lol za 60, Zuzi ti je postala prelagana.
Žao mi je što nisam dočekala ss-ove, ali kad sam tako neredovita.
Preksinoć 6 km, 5:48 (endo mi ne registrira 300-injak metara blizu kuće, poludit ću s njim, stalno moram nešto preračunavati), sinoć prepisala od Anci zwow 5 (nekom je sugerirala, tigrić mislim), zaboravim koliko zapravo volim zwow-ove, večeras 8 km, 6:05. Volim vidjeti napredak, večeras je prosječan puls bio 154, a prije mejsec dana isto toliko, ali pri pejsu 20 sec sporijem.
Evo jedna lijepa priča, ova Splićanka mi je jako simpatična, ode malo trčati iz gušta i pobijedi na ultramaratonu 100 km: http://www.jutarnji.hr/-mozda-bih-mo...gust-/1366862/
Vrijedne cure dobro jutro!!!!!!!!
Vikki :love2:, vibram da prođe do petka!!! I super za napredak :klap:
Vježbanje na plaži :zaljubljen:
Zhang ja ti se divin za trčanje, ja nakon koljena se ne usudim nikako.....
Budilica, uvalila sam jutros u eggmilk uz kokosovo i žličicu bademovog maslaca i pomutila se sva koliko je dobro, preporučam :njam:
Anci, odradila sam jutros konačno onaj plank knee tuck jump forward SS (ne znam broj) i stvarno je intenzivan ovaj prvi dio i jako mi se svidio. Ta mi je vježba genijalna ali i reverse burpee sa row su mi mrak!
Super, danci! Svaka cast!
I meni je taj genijalan!
Ja sam jutros ss5x, to je onaj s plankom i side plankom i leg liftom. 5 rundi ima i ustala sam 10 min ranije zbog njega :mrgreen:
Jutro je tako predivno, predivno :heart:
Vikki nadam se da ce maleni ozdravit brzo ~~~~~~~
Lili kako je muz?
Samo ti trci :) tako i ja kad me naljute ili sam zabrinuta najdraze mi
je otic trcat da razbistrim mozak :)
Ginger barem trci dok budes na moru! Ja isto nebi recimo vjezbala
pred ljudima :lool:
Ma ja ne vjezbam ni pred djecom! Istjeram ih van kad trebam vjezbat.
Anci bravo za ranojutatnje vjezbanje!!
Stavim linkove s kompa poslin :)
zaboravila sam napisat da imam laganu upalu od jucer, noge, guza, gornji dio ledja... toliko o tome da mi je zuzka lagana :lool:
evo linkovi na haljine:
http://shop.mango.com/HR/p0/women/be...=1434524495569
http://shop.mango.com/HR/p0/women/st...=1434525940203
http://shop.mango.com/HR/p0/women/sa...=1434609598246
nadam se da ce mi sve bit dobre :moli:
uzela sam jos dvi majice i novcanik.
Suoer su haljine! Stajem u red za zutu ako ti ne bude odgovarala :lool:
Ali rekla bi, s obzirom na modele da ti nema sto ne odgovarati.
Cekam da se klinci probude pa idem do CC jos malo pogledat kupace. S njih troje mozete mislit koji shopping ce to biti!
MB, prekrasne haljinice :klap:
Ivana, skidam kapu, ja s ovo moje 2 hahara da odem sama u shopping bi posjedila.....
mene toliko bole ruke od jučerašnjeg ss10 da jedva tipkam
jutros sam htjela nešto ali sam prespavala svih 12 alarma, tako da ću tek večeras
A krevet betty, jesi uspjela ?
Sram me napisat ali svo troje jos spavaju. Inace ljeti stariji znaju i do 11.
Danas cu neki zwow. Mozda taj 60.
je, ivana, uspjeli smo (na kraju je mm ipak došao ranije pa smo zajedno)
i moji do kasno spavaju ako nema vrtića
zato me i navečer do kasno zajebavaju
ivana, pretplatit ćeš se na zuzi? :) aj! ti ćeš je rasturiti
MB, ja ti stalno hoću reći da si kupiš girju i ti sad potrošiš sve pare na haljine :nope:
Da, to je taj bioritam betty.
Hocu, pretplatit cu se samo se boji tih njenih skakanja, mrzim jump tuckse i sve slicno pa ne znam kako cu s tim kraju.
Betty :lool: imam utege :mrgreen:
I ja bi se pretplatila opet al moram stavit para na paypal, budem do kraja lita valjda :lool:
ja sam opet ss9, i onda kbell 11.
Vikki, jesam, kupala sam se. I jucer i prekjucer. Danas se sincam. Zapravo je na suncu vruce, jedino vjetar rashladi..
vibram za malca. :-*
Ivana, Betty blago vam se!!!!!!!
Moji hahari se bude rano, mali redovno oko 7,15h a svejedno zahebavaju navečer do kasna :gaah:
Meni je ovo sladje dijete sad poslalo sticker "good morning" :škartoc:
I ja navijam za ivanu i zgym! Ja sam nekad mrzila jump tucks i jump lunge, a sad imam dijagnozu kao sasa pa ih volim :kauc:
Obozavam! Znas koji je super filing jump tuckati!
Haljine su mi predivne, posebni prva, plava i ova treca- zuta.
Ali mi se cine kratke za posao?
Anci, ne mogu zamisliti koji to feeling. Meni je trenutno nocna mora :facepalm:
Ma ivana, brzo ti to dodje, anci je jos neki dan govorila kako ne voli skakat.
Meni je ss10 najbolji od svih ss-ova, odlucila sam :)
mb, super su haljine :)
meni je danas na poslu jedna, kako anci kaže, thing
koja mi je jako važna
bit ću na poslu do 8 navečer, ali ako sve prođe dobro možda me adrenalin ponese i da odskakućem navečer
a dan je baš prekrasan, pušika burica, nije vruće, a more je najdivnije plave boje
osjećam malo noge i dupe od best butt preksinoć, uglavnom mi se upala javi tek nakon dva dana, ne sutradan
tangerina sretno sa thing :)
vani je divno, bas nesto kalkuliram bili isla trcat dok je maza na treningu... :unsure:
vikkii, vibram da idete na more za vikend. Zaslužili ste nakon svih boleština. I baš mi se sviđa linkani članak i na koji način trkačica razmišlja - očito je baš veliki talent. Po mjeri mm - ne brije na opremu. :)
rehab, baš zbog izbjegavanja leđobolje i ja uvijek moram vježbati htjela-ne htjela.
mb, slatke su, posebno žuta, iako nisam nešto od boja tip. Mango mi ima super krojeve za nas male žene. Prošle godine sam ubola jednu prekokrasnu sa patentom duž cijelih leđa za ništa novaca. Prednost malih žena što ostanu ti zadnji brojevi jako sniženi.
Anči, ako sam dobro shvatila ti u zadnje vrijeme dva puta odradiš trening u danu. :naklon:
Nije da ne osjećam guzne danima.