Hvala ti dragička, i ja tebi želim lijepi poklon za Božić, onaj koji si najviše i sama želiš :yes:
Bilo bi super kad bi vas zapisali za IVF, eto čisto da termin stoji.
Čujemo se i puno sreće ti želim!
Printable View
Hvala ti dragička, i ja tebi želim lijepi poklon za Božić, onaj koji si najviše i sama želiš :yes:
Bilo bi super kad bi vas zapisali za IVF, eto čisto da termin stoji.
Čujemo se i puno sreće ti želim!
Da li se prije inseminacije isto koriste lijekovi? Ako da od kojeg dana ciklusa ste ih koristili,jesu to bili inekcije ili?
amy2004, ovisi na kojoj si klinici. Npr. u Rijeci inseminacija ide bez ikakvih lijekova, dok, koliko čitam, npr. u Zagrebu zna biti s klomifenima (tablete).
Idem u zg u Petrovu. A trebam ovih dana dobiti pa su mi rekli da prvi dan nazovi
Ja sam išla na Petrovu. Pila sam klomifen prije. No na pregledu kada mi je doktorica odredila AIH napisala mi je korištenje klomifena od 3-7 dc i da između 8 i 10 dc dođem na prvi UZV. Tako da pogledaj što ti piše na tom papiru (nalazu...).
2 dana prije inseminacije dobila sam inekciju štopericu.
Meni na papiru ne pišu nikakvi ljekovi,sada sam ih zvala i rekla mi sestra da dođem između 5-9 dana ciklusa sa svom potrebnom dokumentacijom i uputnicama
A neznam kako će to sve biti jer izgleda mi je ovulacija slaba.Mjerim si tem ali tu nema nekih velikih oscilacija.A vidjet ćemo drugi tjedan,nada uvijek umire zadnja
neznam dal si pisala prije,a kaj veli dr.,ste razgovarali u vezi tvojih ovulacija,i eventualne stimulacije prije insemin.?
A ja sam bila u 9mj na konzultacijama i odma mi je rekla da krajem 11mj bi radili AIH,da skupim sve nalaze i dođem,tako da nismo ništa detaljno dogovorili.Sada sam izvadila sve nalaze i koristim bromergon jer mi je prolaktin bio jako povišen,ali tem kada mjerim nema nekih velikih oscilacija.A vidjet ćemo drugi tjdan kad budem išla što će mi reći,nadam se da mi neće dati odgodu do iza blagdana
i ja se nadam:love2:
a gle,kaj se temp. tiče...nemamo svi te velike oscilacije.mjeriš duže vrijeme,i pratiš možda dal ima plodne sluzi?
ovaj ciklus ti je tek počel,nemoj donosit prebrze zaključke i bedirat se u startu.a jedino ultrazvukom budeš znala dali bude o,tak da :fige: za prvu fm!
ja krenula s femarom ..............ima ko iskustva???'
ja sam s klomifenom imala dosta folikula al ocito nisu bili dobri,sad budemo vidli,imam dozu 2,5 pet dana...valjda bude nekaj
makar opce ne vjerujem u te inseminacije
Zanima me ako se na inseminaciju ide bez stimulacije,da li onda odma kada dođem tamo idem u postupak i mora mm biti tamo?
Joj meni se milion pitanja vrti po glavi :zbunj:
amy2004, kako misliš odmah kad dođeš gore? Jesi li obavila folikulometrije i to? TM mora biti tamo onda kad ti baš budu radili aih, mora dati svoj doprinos.:-)
I mi smo napokon dočekali prvi AIH. Sutra počinjem sa Klomifenima i u četvrtak imam prvu fm. Jedva čekam!
TinaB, napokon! Sretno!:-D
Ja sam več prvu folikulometriju odradila lijevi jajnik je super reaagiral na femaru i imam jednog vodećeg od 14 mm a ostali su po 11mm na jednom i drugom jajniku...endometrij 7,2 :)
kak su ti rasli folikuli na Femari?
Evo mi smo u petak odradili AIH. Jajnici su me tek danas prestali boljeti (tu i tamo mao štrecnu), ali trbuh mi je kao lopta. Jako sam napuhnuta. Jel to normalno?
Jesam. 3x1. Od njih sam napuhnuta?
Progesteron je glavni uzrok nadutosti na pocetku trudnoce. S obzirom da ga prirodno luci zuto tijelo plus dobivas dodatak u utricima, najvjerojatnije je to uzrok.
~~~~~~~~~~~~~ da ti se ta napuhnutost nastavi jos tjednima :-)
maco - zakon si!! :-*
ja vadim betu 03.01. nakon trece inseminacije
curke vibram za velike tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!!!!
Meni slijedi druga insiminacija u siječnju, sutra krećem sa klomićima.
ah,postajem pesimista prema timinseminacijama :)
pilek - ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!
Kako se osjećaš? Mene boli dolje od kada je napravljen AIH. Cike mi nisu otekle, ali me peku bradavice (uvjerena sam da je to od utrića). Da li je i tebi tako?
ovoga puta mi je do inseminacije preezivio jedan veliki folikul na lijevom jajniku pa me nakon inseminacije malo pikala ta strana ali sada nista,cike normalne ne bole a imam osjecaj ko da cu dobiti...
tak da do cetvrtka bumo vidli kaj bude...
Ajde, ajde, šaljem dobre vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ova godina je naša godina :)
:-D
Danas ujutro sam imala lagani spotting - par smeđih i dvije roze žilice. Mislim da ipak nismo uspjeli. Neću ni dočekati petak da piškim test. :-(
Mozda bila implantacija.... Drzim fige
ja nemam nikavih nuspojava ili pojava,vadim krv ujutro
Misliš da bi implantacija bila tako kasno? Danas mi je 12 dpo.
Želim ti svu sreću sutra!~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!
Pa mislim da može biti jer moj ti je primjer da mi je radena inseminacija prvi puta na 14 dan a sad na 20 dan ciklusa tak da opce nema pravila....
Cure jel ko zna di ima za kupit Puregon??????????'
ja ti nazalost neznam