Čestitam!!!
Printable View
dobrodošla Dora i čestitam roditeljima!
Bebica_2, čestitam na pinkici!
Snekica, sviđa mi se tvoj potpis :-) .
Što nam je sa sarom38?
Svima puno sreće u sljedećoj godini, kad nam se dr.-ovi vrate s odmora, a nova Vlada neka što prije izglasa novi, bolji MPO zakon!
Bebice, čestitke na Dori.
Phiphy, na odbrojavanju ćeš vidjeti veeelike vijesti o Sari38!
Bebica čestitam :-D:-D. Dora dobrodošla :heart:
Sara38 nam je trudna!!! Ali ona već duže ne piše na riječkom pdf-u. Evo i tantolina ima +! Uglavnom Rijeka radi jaaaako dobro!
hvala vam puno cure!!!!
jeeeee za nove pluseve!!!!!!!
ajmo rijeka, amo rijeka!!!!!!!!
Bebica čestitam vam od srca!!!!!!
Cure išla sam danas na humanu podignuti nalaz i piše mi za mužev spermiogram da je sad Asthenozoospermia, jel ima koja da joj muž ima istu dijagnozu?? a zadnji put nam je nalaz bio uredan,
Ima nas :) (vidi potpis). Kod mm 2 puta astheno, jednom normo i jednom blaga astheno (tim redoslijedom :) ).
Kod muških spremiogram može varirati, npr. ako je bio prehlađen, stres, sad ima i nekih istraživanja da wireless strašno utječe na pokretljivost...
Na Roda-i je negdje i tema kako poboljšati spermiogram...
Nije ništa strašno, ne trebaš se brinuti. Ionako ste već u dobrim rukama (čitaj: na humanoj :) ).
Hvala phiphy, da dobrim, najboljim rukama u to nitko ne sumnja, nema druge nego čekati 2 mjesec sad, vidjet će mo što će biti tada, samo da ne bude gore od ovoga :lol::lol:
Kakva je situacija kod tebe kad je beta???
Ma bit će to OK...od najosnovnijih stvari, ako ti muž radi sjedeći, neka se svakih sat vremena digne i prošeće, neka ne nosi uski veš, a ako progooglaš, naći ćeš i što može popraviti spermiogram.
Beta 27.-og, ali ovaj će se vikend sve znati :) . Za AIH se beta radi (barem u Ri, vidim da u Zgb nije tako) tek tjedan dana nakon što očekivana m. nije došla.
Bebica_2 čestitam od :heart: ... Dora dobrodošla!!!
Sara i Tantolina pa čestitam cure!!
Bebica čestitam!!!!!!!!!
Svratih da čestitam Bebica na djevojčici prekrasna imena, Dora dobro nam došla :-D:-D:-D!
Phiphy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
MM je imao oligoasthenozoospermiu, tada je prije 3mjeseca imao jaku anginu i pio jake lijekove, kaze doktor da se kod muškaraca kada se daje nalaz zapravo pokaže ono što je bilo prije 3 mjeseca. Uglavnom, ono što sam htjela reći je da kada smo vidjeli dijagnozu odmah smo nabavili vitamine i sada je zadnji nalaz bio normo...bili smo presretni!
odgovor je za lucija83
Bebice, pa ja ti nisam čestitala! Sorry!!! Dori želim dug i sretan život!!! :heart: Čestitke mamici i tatici!
bebice,čestitam :-D :-D
Bebica:-D:-D iskreno sam se razveselila kad sam danas ugledala ovakvo veselje na forumu,Dora dobro nam došla a mami i tati čestitke od srca:heart: !!!!!!!
Cure moje veliko vam hvala na čestitkama!!
Dora vam šalje puse!!
phiphy, vikend je tu! Imamo li kakvih novosti možda?
drage moje samo da javim betu na 18dt - 2466,0
molim vas da mi čestitate tek kad čujemo srce! do tada živim u nevjerici i nadi :heart:
Onda ti samo šaljemo :heart: i jedno za Rijeku :heart:
hvala! i samo da kažem da sam strašno željela biti dio Ri priče, nekoliko puta sam već razmišljala o nekom drugom gradu ili nekoj drugoj državi, ali sam se tako dobro osjećala kraj svog doktora i divnih sestara koje su mi nesebično pomagale, da sam neizmjerno htjela da naš cilj uspije upravo u Rijeci.
no dobro, dug je put pred nama, treba strpljenja i sreće.....
Bravo za Rijeku i sretno za :heart:
Bravo, thinkpink! Čestitam!!!
Snekica, baci oko na potpis. M. kasnila (što kod mene nije čudno jer mi je ciklus 28-33 dana), ali stigla danas.
thinkpink jako sam sretna zbog tebe i znaš šta - ja ti čestitam bez čekanja i zadrške jer nema druge opcije nego sve bit OK i u najboljem redu :-D Beta je velika, ti ćeš se sada čuvati i proživjeti najljepših 9 mjeseci u životu! Šaljem ti ogromnu :*
thinkpink čestitam!!Beta je stvarno velika!
:-D
phiphy, žao mi je! Šta da ti kažem?! Guraj dalje...:love2:
Hvala ti, Snekice! Gurajmo svi i da nam 2012. bude sretna!
thinkpink jeeeeeeee,:-Dkoja lijepa vijest,presretna sam zbog tebe...jeeee, i ja želim biti riječka trudnica i nekako ne vidim dan kad če se za mene dizat prašina na ovom super forumu, imam osječaj kao da ja to neću doćekat, a tako bi htjela da se forum trese od moje velike bete... zato ja tebi čestitam od sveg srca,jer beta ti je stvarno veeelika, i sve će biti u redu....jo stvarno si me razveselila, to mi nekako daje nadu iako u zadnje vrijeme ne razmišljam previše o postupcima,pokušavam se što više opustit i uživat jer prvi mj. će brzo doć i evo mene opet u stresu, čekanju, brojanju.....sretno thinkpink:heart::heart::heart:
Gurajte koliko god bilo tesko, isplati se. Nekome se desi isprve, nekome kad vec pozelite dignuti ruke ali kad-tad cete imati svoje smotuljke a ja vam zelim svima pozitivne bete u 2012!
Sve ste napisale, sve je rečeno, phiphy žao mi je draga guramo dalje, nek nam je sa srećom svima!!!!!
Snekice posebna pusa tebi radi pozitive koju šalješ!!
Cure, evo mene samo da vam mahnem, čestitam novim trudnicama i mamama i virtualno zagrlim one kojima ovaj put nije uspjelo...
Ja sam riješila svoju hsc i kiretažu i sad sam na čekanju; 3.mj. se čini se tako daleko ali vjerujem da ću si nekako popuniti vrijeme ponavljanjem nalaza, kontrolnim pregledima i sličnim radostima :)
Što se samog zahvata tiče, ne mogu se načuditi koliko je to prošlo brzo, jednostavno i bezbolno, a za osoblje stvarno ne mogu naći dovoljno riječi hvale! Sestre, doktori, spremačice - jedni susretljiviji, nasmijaniji i ljubazniji od drugih, tako da bi i meni (baš kao što thinkpink kaže) bilo toliko drago da nam svima baš ovdje doma uspije, forza Fiume, alealeee :)
hvala vam svima od :heart:. stvarno ste divne. ljubim vas sve :love2:
i uistinu molim sve one kojima nije uspjelo do sada, koji su tužni i razočarani da ne odustaju.....nekada.....negdje sve nas čeka komadić sreće!