bubicazubica prvotno napisa
Hej drage cure.
Hvala vam svima na riječima podrške,na svim lijepim željama i riječima.Nije me bilo na forumu nakon transfera moje mrve...otišla sam u malo mjesto na moru,uživala,meditirala, bila pozitivna da pozitivnija nisam mogla..do jučer(obrnuta slika,totalni raspad sistema)..danas nam je 14 dnt,i nalaz bete kaže 1.4.
Ne mogu reć da se nisam nadala,jesam od sveg srca,iako je sve od samog početka bilo nekako krenulo krivo,i uspješnost od samo 3%(godine,jedna mrva,loš tajmning svega)..čak sam i imala blijede + zadnjih tri dana,osjećala se totalno ko prava trudnica(napuhanost u donjem dijelu,piškila svakih pol sata,ja koja idem dva put na dan na wc).
Danas slijedi ispuštanje boli,i baš me briga tko me vidi da plačem ili sam tužna...imam pravo na to,kao i vi drage moje kojima ovaj put nije uspjelo...prevrnut ću cijelu kuću naopako,u zaostatku sam s čišćenjem(mada mm stvarno puno pomaže)...riješiti se tableta i svih hormona.
Sutra,sutra je novi dan,skupiti ćemo komadiće razbijenih snova i spojiti ih u jednu novu lijepu pozitivnu cjelinu...za možda još jedan postupak,razmišljanja o nekim daljnim planovima...jednom nogom prema izlaznoj strategiji...a onda kupujem psa:trep:
Svim sretnicima iskrene čestitke,od srca neka sve bude u najboljem redu!!!!!!
Tužnicama samo veliki zagrljaj i ne dajte se!Jake ste i hrabre,i s tom mišlju u nove pobjede!!!
p.s.možda naletim koji put kao Casper,da vidim kako napredujete
:ghug: