uf, kakav je to bio doživljaj?
Nism Vrijeska, al ovi moji koji su tad bili u akciji (trcanje, planinarenje) kazu da su vrlo malo osjetili. Frendica na Sljemenu uopce nije znala da je bio potres :-)
Da mi je netko rekao kad sam pisala onaj svoj post gore da ce mi za sat i pol padat po glavi zbuka, zgrada se trest ko luda, ja izbezumljena jer ne mogu doci do djece (linije prekinute)..e stvarno nam zivot priredjuje iznenadjenja.
Al svejedno sam odradila trening to popodne po kisi da si isperem misli 7.5km :trci:
Jucer sam cca 8km, zaboravila ponijet Garmin :škartoc:
Danas trk za bye bye 2020, 10 km.
Ja sam zavrsila 2020.s 2.173 km i jako sam zadovoljna jer uopce nisam bila u pripremama za pm a ni maraton.
Flopice i MB bravooo bas ste vrijedne :klap:
Zelim vam svima da uzivate sa svojim najmilijima veceras i da nam 2021.bude puno pozitivnija :heart:
Tang zanimljivo iskuatvo.
U jednom trenu sam se zateturala.
Pijana nisam.bila. Tlak znam da je OK. Otkucaji srca isto.
Teturas a ne shvacas zasto. Tek kad sam pogledala u lokvu mi je bilo jasno da je potres.
Jacinu nisam mogla procijeniti. Ali jos jednom, vrlo zanimljivih, ne znam tocno koliko, sekundi.
Srecna vam Nova Godina!
Spajalice jezivo zvuci. Strasno mi je sto prolazite s zemljotresima, saosecam. Kalifornija je trusna, i imali smo nekoliko izmedju 3.5 i 5 od kad zivimo ovde, tresla nam se i kuca par puta, ali mnogo je drugacije kad su kuce drvene i drzava pripremljena za zamljotrese. Deca ovde od malih nogu imaju earthquake drills u vrticima i skolama.
Danas sam bajkala sat i po. Mislim da sam se odmorila od sleep deprivationa s kraja semestra. Dobila sam i mini posao na faksu, tako da ce mi biti manje raspusta i vise posla u proletnjem semestru, ali raduje me.
Ja sam u 2020 pretrcala 2487km, i prebajkala 2085km. Bajkanje je vecinom virtualno. Imam i plivanja, ali nisam redovno snimala.
Vrhunski kli kli :klap:
Ja sam kao predstavnik roditelja bas dobila upit da se provjeri s ravnateljem za te vjezbe evakuacije.
Spajka zvuci scary brr, ovi moji nitko nista nije skuzio.
Doduse oni su trcali, vjezbali, planinarili kad je bio onaj u pon, a ne ovaj u utorak.
Drage, želim vam sve najbolje i jednu mirnu, zdravu i lijepu godinu!
sve najbolje vam zelim!!!!