Ako bude ova beba curka zvat će se Neva. Tako sam htjela Enu nazvati, ali MM je predložio Ena i tako je ostalo. Sada ja biram pa.... ;)
Printable View
Ako bude ova beba curka zvat će se Neva. Tako sam htjela Enu nazvati, ali MM je predložio Ena i tako je ostalo. Sada ja biram pa.... ;)
Neva je super
i Nera mi je isto lijepo :-)
Mi se ne možemo odlucit između Maša, Leni, Nera!
Kaj vi mislite?
A ništa mi drugo ne pada na pamet:neznam:
I još k tome mm nece Neru!
Leni mi je :zaljubljen: i za curu i za dečka.
Matilda :zaljubljen:
Šta postoji crtic Leni vampir??:-o:lol: .....pojma nisam imala!!
i Alisa mi je lijepo!
Znam samo za Ernesta vampira,di je Leni?
I Dina mi se jako zdopada!
Ima neki crtić na Mini tv -u škola za vampire se zove i jedan od vampira mladih se tako zove....slučajno sam vidjela.
Ernestina :-D vrh hahahaaa
Deni mi je super za curu
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Denny i Lenny....bi mi bilo muško, a Demi Leni ili ....kad se tak napiše onda mi je skroz žensko!
Joooj, i Demi mi je lijepo!:-D
demi je nadimak mog sina LOL
iz mog iskustva, kad ljudi psima/mačkama/ubaci ljubimca po izboru :mrgreen: daju ime tipa Borna kao što je netko napisao, to je obično iz zezancije. npr po nekom prijatelju koji se boji pasa ili nešto slično.
i u 99% slučajeva se životinji daje "ljudsko" ime a ne obrnuto.
netko je napisao i za ime Tara, to sam prvo čula kao ime za psa (isto tako i imena Pia i Tia) i kad netko to izgovori ja prvo pomislim na psa. nek se nitko ne uvrijedi, ali ja imam tu blokadu da mi ta imena zato nikad ne bi mogla bit u izboru za dijete. ostavljam otvorenu mogućnost da je to glupo, ali tako se osjećam :D
inače, i Luna i Lucija su mi lijepa imena.
A Indira?
Ili Nela.. radi nasih slova u imenu.. :)
Demi i Neva, divna su! Sto mislite za Anika i Iskra?
Meni je lijepo ime Matija za curu, i onda nešto razmišljam pa može i bez j . Matia . Ali da se ne izgovara kao Matija,kao da zovemo muško. Nego ( Mat-iiaa) . Forica.
Ja još nisam ni udana biti trudna, ali obožavam imena i njihovu etimologiju :)
Moj favorit za sada je definitivno Lena, mada mi ni Lota u zadnje vrijeme ne zvuci loše.
Moj dragi je stranac, tako da ćemo najvjerojatnije dati neko, recimo to tako, internacionalno ime ( odnosno slavensko ime)... Ali ima do toga...
Pročitala sam cijelu temu i moram priznati da ima divnih imena..
Lota :heart:
Lena mi se sviđa puno manje, jer me asocira na "lijena"
Meni više izgleda kao nadimak od Helena :)
Meni je Lena prekrasno ime :)
Helena mi je puno ljepše - to je ime najljepše žene smrtnice.Citiraj:
LENKA
Lenka se šeta -
Metla pometa;
Lenka počiva -
Igla ji šiva,
Lenka pred duri -
Peč se zakuri,
Ako kotiček
Skoči v lončiček,
Leže v ponvico,
Dvigne glavico:
"lenčica, lenka,
Kikiriki!
Sem že pečenka,
Jest se mudi!"
Već imam Helenu u užoj obitelji, tako mi se zove i prijateljica, a i jedna susjeda nosi to ime, iako nju svi zovu Lenka/Alenka. A kad sam bila mala i kad su mi rekli kako se zapravo zove, nisam im vjerovala jer su mi bile čudne te izvedenice iz tog imena :D
Magdalena mi je super ime!
Btw mislim da do sad nitko nije spomenuo ime Lina. Meni je lijepo, ali mislim da ne bih tako nazvala svoje dijete.
Evo cini se da ce kod mene biti Bruna :-)
To ime je i kod mene na popisu kad jednog dana dođe do toga :D
Ja sam htjela da moja curka bude Lota ali moj muzic izabrao Ema
Meni je Lota jedno prelijepo ime. Samo me muči asocijacija na Loto. Meni se Helena sviđa gotovo jednako kao i Lena, ali mene više privlači Lena. Helena mi je prečesto. Sviđaju mi se i druge izvedenice od Helena - Alena, Elaine, Elena,Alina/Aline... Helen mi se najmanje sviđa, ali je dobra alternativa roditeljima koji vole strana imena, ali ih muči izgovor i pisanje.
Možda bi ti se svidjela Leda. Slično ime kao i Lena i Lota (a vidim i Lilly ;)).
To ime povezujem s jednom vrlo neugodnom osobom, tako da nista od imena Leda...
pa neka ti se dijete zove Lili
jako lijepo, kratko, internacionalno, nema nadimaka...
poznajem dvije Lili (jednu od 36, drugu od 6 godina, obje su prelijepe)
Lili je/će biti svakako na popisu :)
Trudna sam 17 3/7 i ako bude curica, bit ce Angela Melek (suprug mi je iz Turske a Melek je ime za curicu znacenja andjeo). Mozda malo cheesy ali bas me briga jer meni se svidja. :)
melek mi je prelijepo tursko ime