Bumbitka ma šta si morala svaki pregled plaćat????wtf...Bože pomozi pa ko je tu lud...ja sam postupak prvi platila nešto blizu 10.000.00 a drugi 6.500.00 meni tu niš nije jasno...
Dreamgirl misliš da ja ne?
1 IVF sam se opustila i isto upitna prohodnost jajovoda ali to je najmanje bitno za Ivf postupak..
2 IVF kod Lučija kad nije uspijelo već sam se tada počela istraživat i obilazila tako zvane najbolje doktore za mišljenja i svi kao što sam navela govore isto...ne mislim piti ništa na svoju ruku i imat grižnju savjesti da sam sama sebi naštetila...iskreno moje mišljenje je da je svaka osoba za sebe,svako žensko tijelo za sebe,svi imamo neke probleme neki su manji a neki veći ali što je istina da sam se uvijerila da znam pa mogu reći dosta cura koje zaista imaju problema pa su ostale trudne da li iz 1,2,3,4 nakraju su uspijele ali ništa nisu istraživale nego su se prepustile i vjerovale...tako sam i ja nekako počela i ponekad ne treba krivit doktora za loš neuspijeh a mi to činimo iz ljutnje i uvijek mislimo da je negdje kikso...Ja sam za da svaka žena da maksimum,da napravi i ono što ne traže da napravi zbog sebe kao što sam i ja i uvijek se sve pokaže dobro..CURE OVO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE I SVAKA IMA PRAVO NA SVOJE TAKO DA AKO SE I NETKO NE SLAŽE NEKA ME NE PROZIVA JER JE TO SAMO MOJE MIŠLJENJE!