vendy,slažem se s tobom :-) samo pozitiva!!
Printable View
vendy,slažem se s tobom :-) samo pozitiva!!
pms simptomi su dobri simptomi...ono sto je meni bio dodatni znak je povisena temp 37.3.
ja sam i dalje isto...beta se fino dupla, jucer na 19dnt 1547...ali ja i dalje krvarim i to dosta...mislim da sam ja od onih specijalaca koji imaju i menstruaciju i trudnocu...nadam se da ce ovo drugo potrajati, a ovo prvo prestati...jer vec sam lagano izvan sebe...svima puno srece zelim!
xyz,kad ti je bila povišena temp. ujutro ili popodne? ma glavno da se beta dupla,moja prijat. je imala stvari do 5 mjeseca,prvi mjesec jako a poslije sve slabije i slabije...
xyz mene isto zanima kada ti je t bila povišena.
Meni je ujutro već danima 36.9.
moja je bila i sinoć i jutros 36,9. Do sinoć nisam ni mjerila pa nemam s čim usporedit
temperaturu sam skuzila cca 10dnt...i imala sam ju konstantno od jutra (37.2-37.3)...imam ju jos uvijek cca 37.2
Bazalna temperatura se mjeri uvijek ujutro, prije bilo kakvog dizanja, uvijek u isto vrijeme i nakon barem 4 sata spavanja, ovo tijekom dana nije pouzdan znak...
Cure vidim da mjerite bazalnu temperaturu a ja je do sad nikad nisam mjerila,pa eto da pokusam u ovom novom fet-u.Koje vrijednosti trebaju biti i koja je ''dobra'' temperatura:klap: ?
Ako je malo povisena tj. oko 37 ili veca to je dobar znak;-)
Ja sam kod 3 prethodna transfera bila uzasno opterecena i mjerila je 5 puta dnevno, cim bi pala ja bih se zbedirala. U ovom postupku bacam toplomjer kroz prozor:roll:
bugaboo podržavam te, neću je ni ja više mjerit, ova dva puta je bilo dovoljno, ne želilm se zbog nje unaprijed komirat
Curke, zasto pod utricima mjerite temperaturu?
vračene 2 blasticiste, sada na mirovanju
maza ~~~~~~~~za tvoje mrvice
Draga Mare41 i Seka35, hvala na odgovoru, ono staklasto je izgledalo kao ovulacijska prozirna sluz i drugacije od utric iscjedka, premrla sam od straha da sam sve izgubila. Jel' se stvarno mora lezati nakon ET tri dana, nekako sam stalno za racunalom ili u fotelji pred televizijom?
Seka 35 jesu li kod tebe bile blastice. Vibram za tvoje bebe.
Pozdrav smj
ne, prđenje je najbolji simptom! :lol:
ajme pirice, kad se sjetim tvog krvarenja, muka me ponovo uhvati. fala bogu da je to prošlo super, a avatar je presladak!
uh Pinky i mene muka uhvati kad se sjetim, ja sam cijelu T provjeravala wc papir :lol:do zadnjeg dana, mislim sad mi smješno ali onda nije bilo
A jel vam moram reć da sam dan nakon pozitivne bete kupila bijeli wc papir, a do sad sam uvijek imala onaj rozi ili marelica Zewa ... ali sad BIJELI :-P
amyx,joj baš si me nasmijala :lol:
smj, neka ti trudnice odgovore da li se mora ležati, ja znam da su neke trudnice prohodale prve dane nakon transfera, najbolje je umjereno mirovati-onako kako ti najbolje odgovara, naravno ne raditi ništa teže fizički.
Netreba 3 dana ležati. Najbolje slušaj svoje tijelo. A i sami dr kažu da nije dobro samo ležati (barem mi je tako rekao moj bivši dr. sa VV). Prvi dan kad dođeš s transfera mirovati al ne strogo se zakucati za krevet. Do wc-a, do kuhinje, do balkona. Daljnje dane laganini-ne dizati teško, ne se puno sagibati, ne usisavati-znači ne napor koji zahtjeva upotrebu trbušnih mišića. Ja sam tako prvih 3-4 dana. Poslije sam se malo više kretala al kad sam osjetila da me zatežu križa i u donjem dijelu trbuha sam legla i odmarala.
smj,kod mene je beba! nisu bile blastice ,vracene su mi dvije treci dan i dr, je za jednu rekao da se verc razvijala treci dan u morulu .
jedna se zakacila i sad je sve ok. ja sam nakon transfera odmah ustala i putovali smo iz ljubljane direkt za zagreb,pa Precko mecdonals ,tu se zadrzali sigurno sat vremena i onda smo isli u zapresic kod sestre.
ja taman legla da se odmorim kad mama i brat na vrata i tako odmah ustala. to je bio prvi dan nakon transfera. iduca tri dana sam lezala ,ali sam non stop bila za kompjutorom i onda sam polako silazila sa cetvrtog kata u setnju . 12 dan smo otisli u sisak u posjetu i onda kuci za bosnu . 14 dan beta 220!!!
da,i dr.res mi je rekao skroz normalno da se ponasam ,ali am ja kako vidis ipak 3 dana mirovala
xyz,jeli se smirilo krvarenje?
mislim na tebe
drage moje,ja neznam šta mi je ,već se dva sata tu svijam od grčeva,od želudca do dole,križa rasturaju,mučno mi je... samo mi još neka viroza fali
a tek mi je 7 dnt-neznam,ali ovu me muči za poludit
evo i mene nakon dugo vremena...prošla sam drugi postupak, ali ovaj put sam bila na puregonu...jako sam slabo odreagirala, dobili smo 5 folikula, 3 js, od toga su 2 bile zrele i 1 se oplodila...et je bio 2. dan nakon punkcije...u ponedeljak moram raditi test ili izvaditi krv da vidimo rezultat...jedina je razlika od prošlog puta što me cike još uvijek rasturaju, a prošli put su prestale nakon 7 dana od punkcije...i da, pored utrića, pijem estrofem od 2mg i to 6 dnevno...danas me ulovila depresija i danas mi je baš nekako teško...nikako ne mogu izbaciti iz glave kako mi je bilo prošli put kad sam ugledala ogroman - na testu...ma vidjet ćemo...i da, čestitam svim curama koje su zatrudnile:heart:....
Mrvica, ne brini, dok te cike bole nemaš frke! Nek ti je to jedan od simptoma T!!! Nego, zašto piješ estrofem? Zbog endometrija?