Postaje me strah sutrašnjeg uzv-a, je li sve kako treba, raste li moja mrvica....ovaj period oko 7. tjedna je jako osjetljiv.....
Šaljem pozitivne vibre i lijepe želje svima koji čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Postaje me strah sutrašnjeg uzv-a, je li sve kako treba, raste li moja mrvica....ovaj period oko 7. tjedna je jako osjetljiv.....
Šaljem pozitivne vibre i lijepe želje svima koji čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki draga jako mi žao:-( :-( :-( Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje i da će i tebe jednoga dana netko zvati mama!
Kiki, jako mi je žao :love2:
Znam kako se sada osjećaš, ali vrijeme liječi.
Sejla, sretno na uzv sutra.
Ja se užasno bojim svakog uzv. Pregled imam za tjedan dana, a već mi je muka od njega!
Kiki...:love2: žao mi je...al drži se.... :taps:
Kiki, ne mogu vjerovati što se dogodilo i još uz takvu betu-strašno,strašno mi je žao. Grlim te.
Kiki, žao mi je, drži se!
nina32, kako vi napredujete? Jeste dobili dozvolu za putovanje?
kiki moja grlim te:love2:
tigrical, mi ušli u 24 tjedan,u petak imam pregled pa ako dr. amenuje putovanje eto me drugi tjedan na škoju.
Kiki kako mi je zao:(
Drži se!
Kiki :cry: :love2: . znam kako ti je, kroz isto sam prolazila pred 4 mjeseca i dan danas boli (sve jače).
mi ćemo opet u 9 mjesecu krenuti, dal s kontracepcijom ili odma u postupak, vidjet ćemo :-)
Kiki žao mi je! Prestrašno! Nemam riječi... :cry:
kiki draga, drzi se
o kiki neopisivo mi je žao..
kik30 nakon takve bete tugaaaa.:-(
kiki,ma ja to ne vjerujem!!!
kako je to moguče pored tolike bete????moze li mi itko pojasniti:cry:žao mi je...jako...
čovječe,pa ni beta nam više nije mjerilo:-(
kiki ocito ti samo mrvicu treba pa da se tvoja bebica čvrsto uhvati za tebe!
odmmori se,otuguj,što je normalno,i idemo opet-mali korak te dijeli od tvoje bebice.
tu smo ako ti bilo što treba!!!!
Zao mi je kiki.. eto da se ni pored tolike bete ne možemo opustiti :(
kiki zao mi je :( :(
matahari cestitam !!!
Kiki, žao mi je.
kiki, žao mi je :taps: , ali znam da ćeš biti mama, samo ne posustaj, ima u tebi snage za daljnju borbu
Kiki..:):)
neizmjerno mi je zao..prosto nevjerujem da se nakon tolike bete ovo dogodi..nemam rijeci..uzas..
Drzi se draga i vjerujem da ces skupit snagu za novi postupak..
Matahari, sia cestitam od srca:)
Sretno do kraja
Kiki30,strašno mi je žao:love2::love2:
Evo da i ja skuham kavicu, nes, čaj, sokić pa se poslužite :-)
Nadam se da je dosta tužnih vijesti i da će nas čekalice obradovati velikim betama i kucajučim srčekima!
Ja od danas šmrčem Suprefact, za tjedan dana bi trebala dobiti m pa od 2dc krečem sa po 2 gonala!
Kiki draga znam kako ti je....vrijeme liječi sve rane...eto ja sam već spremna za nove pobjede....al moramo čekati jesen...svima želim puno sreće u koje čemu...za bete, srčeka, ma sve znate i same...:)
Kiki, žao mi je :cry:...
draga moja Kiki ja sam u šoku.. jednostavno mi nije jasno kako nakon tolike bete može biti to?
jesu ti doktori štogod rekli? možda ti treba heparin ( lupam sad ne kužim se )
al molim te nemoj odustati pomisli ovako : kad sam došla do ovdje nema smisla odustati! bitno je da možeš ostati trudna
i sigurno će te dr. poslati na neke pretrage i idući put će biti sve ok vidjet češ.. mislim na tebe drži mi se..:love2:
kiki30 tako mi je žao, pa već drugi put!
Ne daj se... Šaljem ti virtualni zagrljaj i neka na jesen bude treća sreća:love2:
Kiki zao mi je
Matahari cestitam
Kiki, jako mi je žao!
Kiki jako mi je žao... a baš sam bila sigurna da će sve bit ok
kiki drži se :love2: Znam kako ti je, slično prolazim. Čuvaj se
Evo da i ovdje pohvalim svoju mrvicu koja je s 4.4mm od prošlog tjedna narasla na 15mm i lijepo titra :-D Prvi put su mi ju pokazali i dobila sam sličicu :zaljubljen: :zaljubljen: Predivno nešto!!!!!!!
pusa svima i puno sreće želim!
Awwwwwh, Sejla
<3
sejla bravo za srčeko:-D
Kiki draga moja žao mi je.
:love2::love2: te jako.
Curke prijavljujem današnju betu 2230 i današnji UZV na kojem su videne 2 male gv... Sad čekamo slijedeći UZV u četvrtak... Toliko za sad... Velike vibre svim čekalicama i budućim mamama... Kiki glavu gore...i u nove pobjede..da što prije maziš svoju bušu. Ljubac veliki