elor prvotno napisa
što se tice bozanica ne mogu biti odgovorna za njegove propovijedi, ali mogu reci svoje mislljenje o propovijedi za uskrs, samo molim te parafraziraj sto je rekao jer ga ja nisam slusala.odgovorna sam za ono sto ja kazem i napisem.
prepisat cu cijelu recenicu koja je po tebi nepristojna pa ako mi mozes reci sta je tu nepristojno...
u onom zeki je tocna samo polovica zadnje recenice, sve ostalo je posljedica (iako sam se dugo suprotstavljala tome ali stvarno ispada da se juga nije raspala i da je mnogima hrvatska nelijepo sjela).
a sto se tice satire ironije i humora u umjetnosti dapače...nisam rekla da bi ista zabranila, nikakvo zabranjivanje nije spominjanjo a najmanje kazalista. ja sam pricala o potrebi javnog ismijavanja vjerskih uvjerenja s kojima se ne slazes i pristojnosti dijaloga.
jelena, ja vjerujem da se ravnam po HDZ-u ili nekim vjernicima ne bi ni mene bilo u Crkvi. To meni nema veze jedno s drugim. Ko sto mi nema niti stav SDP-a, kao sto niti ne biram prijateljstva prema vjerskom uvjerenju, a kako se vidi niti teme na forumu. dapače upravo suprotno. Na koji Milinovicev zakon mislis, ne znam, pa ne znam ni tko te prozivao. ali tko te optuzivao da optuzivao ja vjerujem u Boga koji je Bog ljubavi, milosrđa, utjehe, slobode...