na yt sam pregledala linkove i sutra počinjem s level 1
Printable View
na yt sam pregledala linkove i sutra počinjem s level 1
Slažem se! Go, go!
Odma si Panadole kupi.
E, da. Obavezno nešto protiv upale. Nećeš moći hodati, ali ćeš biti sretna.
Otprilike, kao da nisi malo normalna. Ubija te, ali ne odustaješ. I uživaš u bolu.
Ja nisam mogla vjerovati šta mi žena napravi. Živjela Jillian!
cure , hvala na ohrabrenjima. zarekla sam si da ću s ovim level 1 izdržati 30 dana pa onda dalje , javljat ću se tjedno da izvještajem , pusa
Preći ćeš ti brzo na level 2. Vidjećeš.
mare uz tebe smo
:dancingfever:
spajalice, vidim da vjezbanje pozitivno utjece na tebe :)
ja i danas pauziram, osim ako se dvoipo-satno peglanje uz lagano cupkanje uz glazbu ne broji
al sutra se vracam hip hop absima, ovaj tjedan su cetiri od sest dana duple vjezbe (i cardio i ab sculpt)
bravo za sve - i koji ustraju i koji pocinju!
cure ja sam do prije cca mjesec i pol vježbala jillian 30ds. zabušavala s vježbanjem i klopom tih mjesec i pol ali i dalje na minus 11-12kg.
sad me zanima koja je razlika između toga i ripped od jillian? vidim da su vježbe slične, jedino su intervali 30ds mjesečni, a ripped tjedni.
od sutra sam opet na režimu (monti) i na jillian u napadu na novih (zadnjih) 5 kg. dobro, dobro vi ste malo ubrzale početak ponovnog režima i vježbanja :mrgreen:
zanima me razlika pa da vidim s čim ću krenut.
Kako mislis mjesecni? Pa sto nije po planu svaki lvl 10 dana?
suzizana, ma vjezbe su slicne i dosta ih se ponavlja iz 30ds, princip 3-2-1 u tri kruga je isti
ali meni je vise bio dosadio 30ds, pa sam htjela nesto novo
drugi krug rippeda ima puno planka pa mi je bio malo i tezi, treceg se ne sjecam, nisam ga nego jednom-dvaput mozda odradila :angel:
i ima manje ponavljanja vjezbi, samo u tom krugu su dva puta npr. sklekovi i vise te vjezbe nema
ali meni je i vise odgovaralo sto je svaki tjedan novi level, deset dana mi je bilo dosadno
ja jedva cekam svoju vjezbu veceras, jutros sam 20 minuta brzo hodala do posla, malo bure i dobra glazba su mi olaksali put
OMG, ja dan danas mislim da treba isto vježbati 30 dana. Nije ni čudo da nikad ne dođem ni do 10.:-o
Anemona, treba vjezbat svaki dan do kraja zivota, nisi ti nis fulala :P al nije da ne mozete mijenjati kako vam pase. vidis da neke ovdje vjezbaju svaki dan nesto drugo. nekako krenemo sa 30 DS zato sto je, rekla bih, od svih jillianinih programa taj nekako najlaksi, i dobar uvod za ostale programe. a i traje 30 min, ima jos jedan od isto tako nekako vremena (6W6P) a ostali su cca 60 min sto je meni, jer su djeca bila samnom stalno, bilo nemoguce izvest u neometanom komadu. a ionako bih u pocetku kolabrirala nakon, stajaznam, 15 min pa cemu se bedirat programom od sat vremena od kojeg sam odradila mali dio a ovako sam CAK pola uspjela ;)
Inesica, kako ti napredujes na Insanityju?
svi vi koji bacate oko na topic, pocnite i pisati. bez straha :P
cekam Ivannu, aleks, jos mi je netko promaknuo ...
nije vise vruce, idemooooo :bic:
evo i ja se pridružujem :)
preko zime sam se malo previše družila s pekarnom i sjedila pa sam se konačno pokrenula i od ožujka/travnja zapela: vježbam 2-3 puta tjedno callanetics i baš se vide i osjete rezultati (pogotovo noge-guza-trbuh)
pa ako niste čuli/isprobali - vježbe su odlične za učvršćivanje, jedino bi bilo poželjno raditi i nešto od cardio vježbi pa baš gledam što vi to vježbate da probam nešto do toga :-)
i bravo svima vama koje vježbate, ja se puno bolje i poletnije osjećam otkako vježbam redovno, nema više zabušavanja :mrgreen:
Nije da se baš prijavljujem, al škicam zasada i pripremam se... :mrgreen:
Čitala sam vas samo par stranica unazad i imam par pitanja:
Nemam problema sa kilažom, dapače, ne želim skidati kile, al mi je kondicija koma i hoću MIŠIĆE (mislim, ne ko bilderi, nego oni lijepi, ženstveni, kužite me).
Vidim da se spominje neki program jillian michaels 30 day shred; znači svaki level se vježba po 10 dana? Pol sata vježbanja i pol sata odmora?
To je to što ima na youtubeu ili imate baš neki njen DVD?
Na brzak sam malo odgledala; od koliko kg su joj ovi utezi?
Podršku imam, M. je rekao da će sa mnom vježbat :mrgreen:, MM isto navija, samo je pitanje koliko će nam to dozvolit malo mamakalo.
Ivanna, dobro dosla.
Neke od nas imaju identican "problem" (morat cemo nesto napraviti sa imenom topica).
30DS ima tri levela, svaki po 10 dana. vjezbanje traje 30 min i to je to. sa zagrijavanjem i hladenjem na kraju. zato se da izvest uz mamakanje.
definitivno ces stec kondiciju a i krasno ces se zategnuti i oblikovati. kako sam ja mrsava, zbilja se vidjela razlika, a za daljnje napredovanje definitivno cu morati nabiti nesto misica :)
mozda za snagu i misce ti je bolje kombinirati ove vjezbe od 50 min NMTZ i BFMB
Willow :-D
ja si ujutro navinem sat u 6 da odvježbam prije nego što se moji probude, ali me barem u 1 od 3x prekine.... mamaaaaaaaaaaaaaaa.......
a navečer sam obično preumorna za vježbanje... tako da je - istina je da je baš teško pronaći vrijeme za vježbanje kad su klinci mali ALI kad se hoće onda se i može :)
zanima me dal vi zurite dok vježbate, ja sam kad sam vježbala julien svako malo zurnula kad će kraj, trebam se i ja primit posla
nisam na insanitiyu. previše mi logistike treba, a vježbe mi nisu 100% pogođene. to ću tu i tamo za izlet kad budem inspirirana. do nedavno sam radila BFBM i onda iza NMTZ. pa sam skužila da trebam promijeniti jer se više ne umaram. odnosno ne krepam. ja volim krepat.
pa sam guglala jillian i sad sam si iskombinirala njenih nekoliko. prvo odradim
kickbox fast fix - 20 min intenzivnog kardio sa vježbanjem gornjeg dijela tijela
pa 6 week six-pack - 30 min raznoraznih trbušnjaka
pa killer buns & thighs - 40 min noge/guza
ovo mi je sada taman i imam dosta prostora za ići naprijed. povečanje razine na napredniju i povećanje opterećenja. tako da sam nekoliko mjeseci mirna. sad samo kako stignem. neki put preskočim koji od tih ako vidim da ne stižem.
cure samo naprijed.
neko je pitao što za mišiće. NMTZ je stvarno ok za mišiće, BFBM za kondu. preporučam početi sa onim koje je manji problem. par dana taj i onda preći na drugi pa kombinirati jedan dan jedno, drugi drugo
vježbaš 1,5 sati dnevno? svaka čast. ja izdahnem nakon 20 minuta 30DS
odradila 30 minuta hip hop cardio
sutra 55, uf
danas nisam stigla, ali cijeli dan trcim doslovno uz stepenice, onako visoka koljena. i obisla cijeli grad nogama, bas se nasetala. dakle nisam bas skroz zabusavala.
hahhaa - evo i mene...reko' sad već škicam par dana ...i njušim ...pa evo da bar napišem koju....
imam poveću "dijagnozu i povijest bolesti"...ali neću sad o tome pričat....zasad planiram samo cardio tj imam doma orbitreck,....jer imam dosta toga za "istopit"
(pisala sam ja tu na topicu prije O-ho-ho stranica: skinula tri kile, zatrudnila, rodila, kile su sve otišle sa porodom - znači imam samo "pola tone" nekih "netrudničkih, tvrdokornih" kila sala... sad dojim malu -već joj je 5,5 mj - hehe evo vam ovo samo za uvod)
nego, malo kad mi se smiri noga od operacijice i kad se dodatno "nabrijem" e onda ću vam se pridružit zaozbiljno...zasad samo malo reguliram prehranu
i ovaj 30ds isto imam već pripremljeno.....
jel ima tu još netko tko doji i vježba? (nisam čitala ovih 1oo strana)
suzizana - mrak -. - sjećam te se od pršle godine - super si ti to nešto skinula :klap:
hvala Canaj. prošle godine skinula 7kg do 6 mj, pa zabušavala do ovog proljeća, al vratila samo 2kg, tak da sam sad opet skinula 7 (i to ti je cca 11-12kg) al polako za par mjeseci. ja zadovoljna, gladna nisam, priuštim si svašta, malo vježbam i polako ide.
caka je u tome da si nisam zadala odmah da moram skinut 15 i više kila, nego 5 po 5, pa mi tak nekako lakše.
e da skoro zaboravila prijavit prvi dan ripped-a, doručak: breskve, ručak i večera kuhana pileća prsa i kuhani karfiol sa zelenom salatom. međuobroci: bademi i suhe šljive
Inesica, sat i pol dnevno?! Svaka čast! :naklon:
Ja sam danas krenula sa 30DS. I mrtva sam. M-R-T-V-A!
Kad sam bila sigurna da sam skoro pol vježbanja odvalila, išla sam vidit koliko točno još imam, kad ono, tek vježbam 8 minuta. :lol:
Užas, nema šanse da nakon 10 dana odem na level 2. Neznam kakav je, al sigurno nije lakši od ovog.
mare di si?
ma ...svojevremeno sam čitala o vježbanju i dojenju pa je tamo bilo nekih savjeta...kada vježbati u odnosu na dojenje (zbog izlučivanja nečeg u mlijeko..?) mutno se samo sjećam...
dal ti onda "paziš" da vježbanje bude prije ili poslije dojenja? ili to nema veze ako beba nije baš novorođenče?....
moram priznat da sad kad imam dvoje - bit ću sretna da se uopće "genem" nekud...
vježbanje i dojenje je ok ako baš ne vježbaš preintenzivno, mislim da treba izbjegavati samo jako intenzivne vježbe
pitanjce za vas koje vježbate svaki dan - zar nije ono preporuka da se mišićima da (makar tu i tamo) dan odmora?
samo pitam, ne mislim (ni ne stignem) vježbati svaki dan :mrgreen:
pa ja mislim da ih ovih 20 minuta 30DS ne izmore baš toliko da trebaju odmor.
ali zato ja sam sjedim i odmaram nakon što sam tri sata hodala po gradu, pa sad skupljam snagu za vježbanje :)