mare :love2:
Printable View
mare :love2:
Mare :love2:, OKNP... :love2: Baš mi žao...
I dalje od sveg srca navijam za vas. :heart:
mare, žao mi je..
Mare:love2:
al link je zakon:yes:
Mare, OKNP, Sonja29 :love2:
link je zakon :lol::lol:
Mare, jako, jako mi je žao. Baš sam se ponadala da je ovaj put onaj dobitni. :love2:
Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......isti post je i na "Nakon transfera", ali evo i ovdje, da vas sve podigne...
Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
Sretno svim čekalicama!!!!!
Becky, čestitam! (već sam prije rekla da si trudnica:-))
Thanks svima na tješenju.
Becky :-D :-D, a svim tužnicama (na žalost ima vas) veeeliki zagrljaj i ~~~~~~ da što prije prebrode gubitak i marširaju u nove pobjede!
mare draga,baš mi je žao..:love2:
ali link je..:lol::lol:
Becky čestitam!!!
mare užasno mi je žao :-( grlim te puno puno
Mare:love2:
Mare41, stvarno mi je žao.
Mare, jako mi je žao :love2:
Becky, čestitam od srca!
Becky, čestitke :-D
mare41, jako, jako mi je žao!!! Drži se, i znaj da ti od srca želim da ti već sljedeći postupak urodi plodom!
Vratile se rode:klap:, evo da skuham :coffee:
Becky, čestitke!
prag, nadam se da možemo čestitati
Iva Mia, nestrpljivo čekamo da javiš što se događalo posljednih par dana.
I sve novosti na sunce:-).
Eh curke moje proradile rode....moja beta jučer 16 dnt je 420 :-)
Ajme, draga Iva Mia, čestitam!!!!!!! Predivno!:-DKad je prvi UZV? Mijenjaj potpis:-)
Iva Mia, čestitike :-D!!! Prekrasno, i to iz zamrznutih j.s.!!! Cure moje svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Iva Mia čestitam!!!
Iva Mia čestitam!
Sali i Nina32 čestitke za super bete :-D
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
curke beta je bila 10 dnt 23...a 16 dnt 420...dr kaze da nema potrebe ponavljati....u utorak smo na prvom UZV-u...nadam se da će sve biti ok :-)
curke svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve :-)
e da od jučer sam bockalica heparina....što se mora nije teško :zaljubljen:
IVa Mia Bravo!!!!
Iva Mia čestitke!!!!!:-D
I konačno proradio forum! Jeeee!:-D
hm čekamo još jednu betu od 14.06 valjda će nam se javiti :zaljubljen:
cestitke novim betalicama!!!!:-D:-D:-D
svima kojima trebaju vibriceeee do nebaaaa!!!!!!!!!!!
Baš mi je drago da je proradio forum
čestitam novim trudnicama
i svim čekalicama puno sreće
Čestitam svima, a posebno Iva Miji i držim palčeve velike!!!
čestitke novim trudnicama... :-D :-D
čekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam :-D!!!!!!
Juhuuuu...proradio forum:-D Cure moje drage da znate samo kako ste mi nedostajale.Evo mog izvjestaja: u utorak vracena dva smrzlica i isto vece sam pocela sa fragminom. Beta 27.06. a do tad trening zivaca;-)