Kadauna e jako si to lijepo napsiala! Ja Lajku potpuno razumijem i podržavam njen odabir, dapače, i sama bih uvijek odabrala manje folikula, ali nisam u načelu za te, kao što pišeš, suboptimalne stimulacije. Pravo izbora i INDIVIDUALAN PRISTUP!!!! to je ono najbitnije za što se trebamo boriti. ja sam stekla dojam da meni nije problem zatrudniti uopće, da sam kojim slučajem plodna, tj da moji jajnici imaju normalnu folikulogenezu valjda bih svaki put zatrudnila, ali eto slučajno to nije tako i samo uz stimulaciju folikuli rastu. I samo zato što me moj MPO dr poznaje i vodi već preko 10 god odabran je optimalan pristup da se dobije kvalitetna js, moje folikule naime treba prvo probuditi pa tek onda boostati....a potrošen je jednak br menopura (28) kao što je i planirano recimo u svibnju kad se od stimulacije odustalo jer je stim radila dr na zamjeni koja me nije htjela slušati i krenuti s manjom dozom koja se postupno povećava (nakon što se potaknu receptori)...znači tu nije samo HZZO u pitanju, cijeli sustav je krivo postavljen...