ja na svoju naletila u kauflandu ... na onom srednjem dijelu ... sve za 8 kuna :)
Printable View
Je li netko vidio za kupiti bockalice, ali s onim malim glavicama tako da se mogu slagati jedna do druge u rupice, bez preskakanja rupica. Ove današnje imaju velike glave pa se mogu slagati tek u svaku treću rupicu ... Koji problem :)
aj da objavim i tu - da li znate gdje kupiti kopču za kolica - onu s kojom se dva pojedinačna kolica spajaju u tandem kolica za blizance?
e-bay, ako ne nađeš nigdje drugdje:
http://www.ebay.com/itm/Prince-Lionh...item5d32928c46
Gdje mogu naci drvene dječje vješalce za odjecu? Mislim na ofingere. Davno sam kupila nekoliko u Plodinama, ali vise nemaju.
Drage moje, pomagajte! Gdje ima za kupiti Peppa Pig figurice? Ste vidjele nedavno negdje..? Prije je bilo u One2Play, ali čini se da su sve rasprodali + ne znaju hoće li nova pošiljka dolaziti. Primjerice ovakve, znalo je biti po dvije ili tri figurice u jednom pakiranju i koštalo je 30-ak kuna... Sad kad nam treba jer smo ušli u Pepa Pig fazu, nemamo za kupiti ključne dijelove! :-( Hvala! :-)
u mercatoru sam vidjela peppa pig auto s figuricama, možda imaju i samo figurice
ja sam prošli vikend vidila u one2play u splitu, u jokeru te peppa figure po tri kad smo bili na rođendanu
samo pitaj da ti pošalju u tvoj dućan ako nema
Jao, super, idem odmah sutra u One2Play i tražit ću da čekiraju Split. Peppin auto (onaj crveni) imamo i kupili smo samo jedan komplet u kojem su tri figurice. Kupili smo onu kućicu-vatrogasnu stanicu pa smo tamo dobili četvrtu figuricu. Jel znate da li te Peppine igračkice ima samo One2Play? Aha, evo Tina kaže da ima i u Merkatoru, pardon, to ću isto provjeriti. Hvala vam.
Usput, možda bedasto pitanje, ali znate gdje ima za kupiti D3 kapi? Opća nestašica, čini se, u cijeloj RH. Pliva obećava stalno poslati pa nikako, komentiraju u više ljekarni. Jel netko skoro kupio D3 kapi u Zgbu?
ja podigla neki dan u ljekarni u dubravi
Da li je netko vidio glinene posude za kuhanje u ZG?
Gdje ima kupiti žigića/pečata za djecu?
Osim u Offertissimi :)
Jeste li gdje vidjeli djecje pidjame koje nemaju nikakvih natpisa i velikih crteza?
Nekakav diskretan crtez, ili puno sitnih (tipa cvjetici ili stajaznam sto vec ne) moze, ali ne bi trebalo biti nista ogromno i ne bi trebalo nista pisati.
Velicina 9-10 godina.
E. mi ju treba za jedan dramski nastup u kazalistu, a ja ne znam ni gdje bih ju pocela traziti, sve njene pidjame imaju barem nesto nacrtano/napisano....
gdje kupiti danas poklon djecaku (4) za rodjendan a da je u 1 km centra zg
U centru Cvjetni :mrgreen:
dokad radi profil?
ne zele mi se nikako otvoriti njihove stranice
mogu neku majicicu u zari, ali ne zelim riskirati tuzne poglede kad skuzi mekani poklon
Profil ne radi nedjeljom.
:oops: a sto ima u ... khm...
koja butiga?
Ima One2play u podrumu
radi ti tisak media na autobusnom kolodvoru čitav dan. a imaš i knjige i igračke (nešto)
mislim, ako nećeš u cvjetni.
Pa da, vjerojatno i u Pothodniku GK radi Tisak.
hvala zene :)
ima li tamo igracaka tipa playmobil ili sl?
i zadnje pitanje, sto je popularno?
ja imam veliko dijete
hvala cathy, uzet cu nesto onda od ove ekipe
ta je bila popularna i u "nase" vrijeme, znaci nema nista novog, svasta, ja mislila ta industrija stalno nesto novo smislja