Helena sretno, neka bude veeelika beta! :)
Printable View
Helena sretno, neka bude veeelika beta! :)
Sneki,kak si ti? jel stalo smeđarenje?
Ovaj lijek je .-imam vrtoglavicu,mućninu ,imam osjećaj kao da sam cijelu noć provela na kuna parku na ringišpilu ili da sam pila-ušas!
joj Sneki moja,vibram da sve bude ok sutra..mogu misliti kako ti je čekati do sutra..drži se
ja sam gore oko pola 8..kak ćemo se prepoznati? ja ću ti imati rozi fascikl u rukama,visoka oko 175,crne kose do ramena..
Zvala sam, moram prepoloviti tabletu malo me zbilja tableta izdrogirala , kaj ja mogu kad volim "piti i onda se voziti na ringišpilu"! Ako budem baljezgala gluposti to ljiek izlazi iz mene!!
Odem u horizontalu,ako mi bude bolje popodne,uživajete i nemojte previše misliti na tortice(sutra)!!
Da, da Snupi znam da je moja frendica pila prvo polovicu a nakon toga 1/4, nadam se da paziš da nisi sama i da ne voziš :-) Samo polako sve će biti ok.!!
Pilek beta???
Sneki41 samo hrabro..biti će sutra sve ok...Milasova sretno sa folikulama...
Snupi samo se ti odmaraj....sretnooo
Bili pozdrav...kako je je lijepo vidjeti tvoje potpise...
Mary123 evo izvađena ujutro
oko 2 rezltati :)
Pilek...svi cekamo :) Pusa!
pilek?
a nema mi muza doma jos :)ne zuri se njemu :)
ajde mužiću pilekiću, donesi tu betu! je li javio bar kolika je?
ma kaj bi javil,da je kaj dobroga bi on nazval
negativa
A možda neće dobru vijest prenijeti preko telefona :-)
:-(
Uh oprosti, otipkala prije nego se pojavio tvoj post...jako mi je žao..... :-(
a bumo vidli
ajoj draga :love2:
Pilek žao mi je :-( Nadam se da je sljedeći pokušaj dobitni!
ma otupíla sam,a do kad sestra irena radi da joj javim
Mislim da ti je ona do 3 tamo
onda cu morati ujutro zvati:) treba nju uhvatiti
Pilek žao mi je :-( .
Pilek, zao mi je...saljem ti veliki zagrljaj...
tnx curke,idemo dalje u nove pobjede....:-D
to je moja cura!!! to pilek!
Pilek, žao mi je,mislila sam da ti bude uspjelo! Samo pozitivno i idemo dalje!! Parem ne moras piti bromergon i rigati cijeli dan i onda ti vele pa to vam je normalna reakcija, samo vi nastavite sa tim.
Snupi kaj tak je loše?????
Sneki41, javi kako je
Sneki,vjerovatno smo se mimoisle..
Sretno,i javi se..
Jes , jučer sam povračala 5 puta, zvala sam petrovu rekli da moram nastaviti piti da je to normalna reakcija, boljela mesam lijeva strana glave točno iznad oka, ispod mene je ljekarna pa sam išla pitati da li to smijem popiti sa tabletom za glavu , rekle su da da. Popila i prespavala cijelo popodne. Zvala frenda koji se doktor rekao je da se najedem navecer i da popijem samo pola prije spavanja i bilo je ok. Sad sam se najela i popila cijelu pa budemo vidli ,možda se već organizam navikao- pošto je to ipak hormon- bez obzira kaj je mali a znate i same da "otrov dolazi u malim dozama"!
Šta ima novo kod vas, Kod Pilek sam još uspijela registrirati situaciju a dalje baš i nisam u toku?