Geceta, draga, ja ti stavljam to kak se sjetim ali gledam da bude svakih 8 sati, jedan sat gore dole. ne mogu zbog posla staviti uvijek u isto vrijeme. i ne budim se svaki dan isto. ..
Printable View
:) ma i dr mi je rekao vec da sam luda sto si navijam sat da to uzmem u isto vrijeme :) hvala,drage moje.ja cu to onda lijepo u sub jedno kasnije,drugo ranije,bit ce malo veci razmak ali valjda ce bit ok
Samo da vam javim da me je mrvica napustila i beta opada!
Cure ovo je pretesko!
:love2: ljubice ... ;(
ljubice.. drži se znam kako ti.. to je ono što sam rekla .. beta je samo jedna stepenica od 100.. ali svejedno lijepo je kad je ugledaš veliku..
ne daj se ljubice, idemo dalje skupa..
A joj...Ljubuce draga...
Neopisivo mi je žao što si to morala proći...
Znam kako se osjećaš...nije lako ali s vremenom ćeš samo htjeti u novi postupak jer samo nova trudnoća može donjeti osmjeh na naša lica...bar ja tako razmišljam.
Drž'se draga...
bab i ja sam zaključila da ovu bol u srcu može ublažiti jedino nova trudnoća i zato da mi je bar prespavati ovih 3 mj..
Drage cure hvala na utjesnim rijecima!
Bab slazem se sa tim da nam samo nova trudnoca moze donijeti novi osmjeh na lica. Naravno sto prije budemo mogli idemo u novi postupak po svoju zeljenu mrvicu.
Malo me jedino tjesi to sto se ipak zakacilo sto do sad nikad nisam osjetila.
A znate li kad bih sad mogla ponovo u novi Fet? Koliko moramo ciklusa sem ovog sada da sacekamo?
meni je dr. rekao tri...(strašno mi je to dugo..)
Draga moja ljubice,vrijeme će ublažiti bol u srcu (bar je tak bilo kod mene).Proći će brzo ta tri mjeseca i opet ćete vi krenuti u akciju. Uskoro ćemo se radovati zajedno s tobom,tikki,tikicim,bab i ostalim suborkama! :zaljubljen:
Jao pa 3 mjeseca mi je kao vjecnost jos sa mojim dugim ciklusima to bi onda bio tek juni mjesec. Jel ti rekao da mozes nakon 3 ciklusa ili u trecem ciklusu?
Ja sam se sve nesto nadala da bi mogla vec u iducem ciklusu cim dobijem redovnu M ili bar u aprilu ili maju kad mi uslijedi drugi prirodni ciklus. A ako se ceka tri ciklusa to bi onda bio tek polovinom juna jer su mi ciklusi na 36- 40 dana prirodni.
najbolje da se posavjetuješ sa doktorom a a ko su ti tak dugi ciklusi možda ti da zeleno svjetlo i ranije. drži se!
Ljubice jako mi žao što se mrvica nije zadržala :love2:.
Što se tiče novog postupka, s obzirom da ti je ovo biokemijska već slijedeći ciklus možeš ponovno ako se ti osječaš doraslom tome. Ja sam u rujnu imala bokemijsku i doktor je rekao da je dovoljno da pričekam jedna ciklus
Hvala cure ovo je vec ohrabrujuce. Pisala sam im u Mb pa sad cekam odgovor.
Ljubice želim ti srecu da ne moraš dugo čekati, ja moram tri ciklusa ali moja djeca su bila 11tjedana...
Ljubice, ja sam nakon svake biokemijske trudnoće odmah dobila zeleno svijetlo za dalje. Ja sam pričekala 1 ciklus i opet sam išla u akciju...to su većinom bili prirodnjaci ili samo malo stimulirani postupci.
Sad nakon ovog misseda su mi rekli 3 mjeseca pauze, ali kao i kod tikice i moja bebica je bila 11 tjedana.
A ti si bila u fet-u znači bez lijekova tako da mislim da nećeš morati dugo čekati eventualno 1 ciklus.
Sretno i tebi i svima ostalima koji ste u postupku ili čekate u niskom startu.
Bab draga moja i mi ćemo ubrzo..vidjet ćeš proci će nam ovo grozno vrijeme čekanja..iako mi se sad čini kao vječnost..
Ljubica, zao mi je zbog zloceste bete. S druge strane bolje je da napravis pauzu da ti se tijelo malo odmori, nego da forsiras pa ne bude rezultata. Brzo ce to proci...
Ja sam se curke danas tako uplasila... Prolazila sam iz jedne sobe u hodnik i zakacila rukom kvaku... Trgnulo me i u tom trenu me zabolio stomak... Sva sam se preznojila...legla sam i bol je odmah prestala... Sad cijeli dan mislim na to... Toliko pazim, slusam doktora i odmaram i eto ti!!! Sto vi kazete!? Jesam li napravila s****? Bas sam se uplasila...
Ovčice, ma ne brini... Trbuh te vjerojatno zabolio jer je sve još dosta friško nakon punkcije, pa onda štoperice nakon transfera. Samo polako. Ako te zaboli trbuh, malo lezi i smiri se, ako je sve ok onda možeš sve polako raditi. Nemoj se živcirati :)
Doktor misli da smo uspjeli iskontrolirati da ne dodje do HS. Ne znam da libda se radujem ili ne! Hehehehe HS u vecini slucajeva znaci T!!! Mene inace trbuh boli samo kad idem na wc, a vecinu vremena imam osijecaj kao da imam kamenje u stomaku ili da sam se napila puuuuno vode. Malo sam napuhana u donjem dijelu trbuha, ali nista alarmantno.
Hvala vam curke, malo ste me utjesile...
Crna ovca to ti je sve ok. A kako su ti cure rekle boli te od punkcije pa svaki malo brzi trzaj aktivira mišiće.. A simptomi su ti super, uživaj u čekanju bete..
Evo i mene da se i ovdje javim. U četvrtak sam procurila. U petak sam ponovila betu, koja je bila negativna. :(
A ono što je pozitivno, kad sam se cula sa doktoricom, rekla mi je da mogu u polustimulirani..i da se javim vec na slijedecoj menstruaciji...
To mi je super jer sam stvarno mislila da cu morat puno duže pauzirat.
Strašna zao mi je jako..ali super da ne moraš čekati dugo, i ako imas dobre zalihe js taj polustimulirani je super ja sam uspjela tako..sretno!
Hvala!!! :)
Strašna pogledaj samo moj potpis. I to sam sve natukla u godinu dana. Nemoj odustajati i samo hrabro. Sve bi bliže cilju.
ja prijavljujem 3 dan nakon transfera, simptomi sve i svašta..više se ne obazirem na ništa, jedino što me nervira ovaj zatvor-utrogestani
sinoc me je oko 4 ujutro,probudila jaka bol ali jako nisko, nize od ruba gacica,pa me zanima dali je to maternica,bolilo je jako ali proslo je za desetak minuta,ali nikada me na tom mjestu nije bolilo,dana mi je 4dpt,na prvom ivf u nisam imala nikakve takve bolove,dali je netko od vas imao nesto slicno,nadam se da je to dobar znak.
Elena dešava se,sve je to u redu,ne brini!
strašna:love2:
Elena, to je zapravo super. tak bi trebalo biti. drzim fige.mene je tek bolilo tako po noci 7 dnt i ne znam sto da kazem. pa jel moguce da je implatacija kod nekog 4 dan, kod nekog skloski 5 dan, kod nekog 7 dan? vise nista ne kuzim.
Kiarad moguce je kod svakog je drugacije,a jeli i tebe tako jako nisko boljelo,nesto kao da mi netko reze na tom mijestu,stalno sam citala o toj boli,ali nisam imala pojma ni gdje se nalazi maternica:lol:,sad sam nasla da ona je tako nisko dolje,joooj da bar to kod nas bude dobar znak....
mene je tako zabolilo oko 8 dpt i od tada imam jako neobičan osjećaj bolje reći kao neku nelagodu u donjem dijelu trbuha s vremena na vrijeme, a uz to su mi grudi malo povećale i bradvavice su jako osljetljive, ..na prvom IVFu nisam imala takav osjećaj nelagode, ali osjećaj većih grudi i osjetljivih bradavica je bio prisutan, ali sam tad mislim 11 dpt imala smećkasti iscjedak i beta je na kraju bila 10... pa nekako brijem da bi to sad mogao biti dobar znak, ipak betu vadim na Valentinovo ;-)
nadam se da je to to,a ak je na Valentinovo mora biti velika beta:zaljubljen: ,ja i dragi smo se zezali da ako nama bude beta na valentinovo curicu cemo zvat ako bude Valentina:lol: