Ja se moram vratiti iz "mrtvih"-dugo sam intenzivno vježbala, pa sad dugo intenzivno ništa ne radim :lol:
Krenut ću s jillian
Printable View
Ja se moram vratiti iz "mrtvih"-dugo sam intenzivno vježbala, pa sad dugo intenzivno ništa ne radim :lol:
Krenut ću s jillian
dan odmora se preporuca kod intenzivnog vjezbanja.
ja vam toleriram i nekoliko dana, uz dobru ispricnicu :P
ja sam prešla na 30 DS.
Nekidan sam kupila traperice br 40 i danas ih oprane sa zebnjom navlačima, a ono ima lufta:rock:
ovdje se skuplja fenomenalna ekipa, pridruzite nam se!
ja sam pocela vjezbat napokon. danas mi je treci dan, 6w6p, level 2. ne uspijevam cijeli, mozda 20 min, umirem, svi ledni misici mi vriste, al uspravna sam ko svijeca (bol me drzi vrlo uspravnu lololol)
e da, promijenit ce se naziv topica, nemojte panicariti ako ovaj nestane :*
Vježbanje .. ne utječe na dojenje, iako neke bebe mogu biti nervozne ako se u mlijeku zbog intenzivnog vježbanja pojavi mliječna kiselina. Prema nekim studijama, ona se može pojaviti u periodu od 90 minuta nakon vježbe pa je dobro savjetovati da majka podoji prije vježbanja. Ako se učestalo rade neke vježbe kao npr. dizanje utega rukom, moguće je da izazovu začepljenje kanalića. Takvu vježbu treba prekinuti. Obavezno paziti da majka unosi dovoljno tekućine
Evo, nešto sa Rodinog portala o tome.
Ovo je išlo za Canaj. Dok ja pošaljem post, već ih se natipkaaaa...
sviđa mi se novi naslov :)
a ja sam se htjela pohvaliti da sam dobila zadnjih dana čak 3 komplimenta kako sam se sva nekako stanjila i stesala 8-)
super mi je callanetics jer baš dobiješ te duge vretenaste mišiće...
ali moram probati i nešto za kondiciju i znojenje :mrgreen: i otapanje još malo jastučića oko struka da se konačno vide ti trbušnjaci :mrgreen:
Willow de malo taj callanetics pojasni, probala sam guglat ali mi svašta nešto izbaci.
Ja sad smišljam nešto za GO, znači 20 minuta, bez rekvizita(eventualno traka) i bez puno skakanja.
http://www.callanetics.com/products.php
evo link na dvd-ove
kod nas je bio callanetics razvikan kao vrlo učinkovita metoda vježbanja ali ono što sam ja vidjela po našim fitness centrima nema veze s pravim callaneticsom,
slučajno sam iskopala dvd iz 80-ih i počela vježbati :mrgreen: (već par puta sam počinjala, ali sam sad najduže "izdržala")
to ti je ovaj dvd 10 years younger in 10 hours
iz 80-ih godina, dvd traje ca. 1 sat ali ako premotaš "reklame" traje ca. 45 min.
a noviju verziju imaš kao "callanetics evolution", nisam još probala, planiram naručiti jednog dana preko ebaya :mrgreen:
vježbe se temelje na puno pulsiranja (puno ponavljanja pokreta male amplitude) i kao jako dobro djeluju na izgradnju mišića (ja živi svjedok),
treba vježbati 2-3 puta tjedno, najviše svaki drugi dan, kad si zadovoljan postignutim onda samo 1x tjedno je dosta za održavanje
uguglaj malo callanetics before-after photos pa da vidiš :)
eh da,
ovom mom programu fali malo zagrijavanja i nema baš puno vježbi za ruke/gornji dio tijela pa to treba malo "nadoknaditi" + preporuča se i vježbati nešto cardio (ja ne vježbam osim trčanja za klincima)
ali je po meni savršeno za noge/guzu/trbuh
i smanjuje drastično celulit :klap:
odradila jučer :)
danas imobilizirana na žalost
e ja obožavam kalić! Moj plan se mjenja. Ne mogu jillian nikako, tako da samo otežavam postojeće serije.
ja tražim nešto cardio ali sve me strah te vaše jillian :-o
ima nešto na you tube i na netu ali samo ove starije verzije :)
Ponovit cu za Jillian - prvo ju gledas i ne vjerujes. Onda pocnes, umres jako brzo i mislis si nema sanse. Onda, kako je netko tu dobro napisao, ide al dok vjezbas skidas joj sve po spisku. nakon tjedan, dva ne mozes vjerovati - pratis tempo, izgledas bolje a osjecas se fantasticno!
guglala i djeluje mi super, ali zasada se držim Jilian...
ej, a ako vježbate nešto aerobno sa skakanjem - jel doma vježbate bose ili u tenisicama?
u tenisicama. preteška sam i treba mi nešto za amortizaciju
tenisice.
maria moram priznati da sam ljubomornana tebe koja svaki dan plivaš. gdje bih i ja mogla plivati (ako se uspijem otrgnuti od plićaka) u našem gradu?
inače plivanje na rijeci mi je više nekako duhovno iskustvo nego nešto što bi me utegnulo, ali vrijedi pokušati.
Prozivka:
Zhang
Tangerina,
Big Milky mum
Marta
gdje ste, kako ide?
...
One koje nisam prozvala imaju dvije opcije - ili ce se same javit, il cu ih oplest bicem kad ih nadem. A naci cu ih:oklagija:
Odi vrit. Odbijam suradnju dok mi se glezanj skroz ne oporavi, tamo negdje za jedno mjesec dana.
na Korani, rano ujutro ili navečer kad ode raja
tu sam ;)
cista, mirisna i fina nakon tusranja, kojem je prethodilo 45 min onog BFMB (valjda sam dobro napisala) + cooling down
najteze mi je napraviti u drugom krugu kicks boxinga zadnju vjezbu (izgledam ko klinka koja lovi ritam brzog plesa, sva se smotam) i naravno oni walking climbing valjda se tako zovu, ali valjda kad sredim te trbusne misice cu i to moci izvesti kako spada.
i jedva nadjoh topic, naslov me sludio.
uuuu, spajalice, dobro tebi ide :)
Meni je danas bio day 2 30DS i opet sam mrtva. Čak sam danas stala na par sekundi da dođem do zraka jer više nisam mogla. Ne moram ni napomenut da me boli sve živo (popila Panadol i jučer i danas) i da jedva hodam uz stepenice. :drama:
Nego, meni se nakon vježbanja užasno spava umjesto da me to razbudi. Jel ima još takvih? :mrgreen:
mi se dogovorili s prijateljima iz zgb na plazi posli posla
pa zapeli u guzvi na povratku, evo sad sam tek potrpala djecu lec
e sad, mogla bi ja i sad njezno odskakat, ali jos me sljeduje 55 minuta i kasno mi je, a ne bi ni susjedi bili odusevljeni
ima bit da je danas dan odmora :mrgreen:
obzirom da sam na početku i vježbam samo 20min stignem do ponoći.
u frižideru su mi torte za posao (uskoro ću napuniti 40, i mislim jesti kolače na ovih dana do iznemoglosti).
drugi dan 30DS plus neke vježbe za donje djelove. Ovako mi je bolje, odradim sve što treba i još neki iber, nije da imam grižnju savjesti kao nakon pola odrađenog bfbm-a.
Marta ako ti se baš vježba a nemožeš skakutat probaj Stott Pilates - Sunrise Workout , 20minuta nježnog, mekanog vježbanja. Nije da ima tako super rezultate kao Jillian ali opet neku naviku vježbanaj ćeš steći i malo se razgibati.
Spajalice svaka čast!
zaboravila sam napisati, ne smijem raditi jumping jack-ove zbog zdravstvenih problema (ni skakati uopće), trebam takve vježbe žustro prehodati (to mi je fizijatrica davno objasnila), tako da mi onaj prvi stupanj (prvih deset dana) nije teško raditi.