Jesi, jesi!!! Ali pazi da baš prokrvariš, a ne da je spotting....Citiraj:
ninochka28 prvotno napisa
Printable View
Jesi, jesi!!! Ali pazi da baš prokrvariš, a ne da je spotting....Citiraj:
ninochka28 prvotno napisa
e, da spoting, a ne crvena krv... meni je zadnja 2 ciklusa u biti pocetak m kao i kraj, krene, ali jos nije krv nego je smeckasto, a tek 2 dan krene popravo... :? znaci ja taj 2 dan u biti uzmem kao 1 dc. :oops:
ma ja vam nemrem opisati kolko me sve te nelogicnosti zivciraju, ne znam jesam ja mutava pa mi treba sve nacrtati ili je jednostavno to tako zaje :mrgreen: raditi prvi put. a da vam ne opisujem kako mi je sve vise muka sto se postupak blizi jer ima 1000 toga sto moze krenuti krivo. :roll: evo recimo, meni su sad ko za inat sinusi proradili i nos mi je svaki dan zastopan, pa sad nek to pokusavam srediti prije postupka... :evil:
sad sam vam se malo izjadala... :oops:
... samo se ti jadaj!!! Zato i jesmo tu!!! Sve smo u istom sosu; :-)))
Ja sam se isto zadnji put razbolila. Budi bez brige. Samo ispuši nos 15 min prije spreja...
ma ja vam nemrem opisati kolko me sve te nelogicnosti zivciraju, ne znam jesam ja mutava pa mi treba sve nacrtati ili je jednostavno to tako zaje raditi prvi put. a da vam ne opisujem kako mi je sve vise muka sto se postupak blizi jer ima 1000 toga sto moze krenuti krivo. evo recimo, meni su sad ko za inat sinusi proradili i nos mi je svaki dan zastopan, pa sad nek to pokusavam srediti prije postupka...
Ja te potpuno razumijem...mene isto strah da nešto neću napraviti kako treba a još me više ljuti to što mi to doktori nisu razjasnili!!Ja ti svakih sat vremena imam neki upitnik nad glavom:)
Ali tu smo jedna za drugu pa bumo si pomogle!!
jutro svima :love:
Curke moje vi ste vidim u slatkim mukama :* :* ...
moja m.... :evil: jos nije dosla i LUDAAAAAA sam 01.01 sam popila zadnju duphaston ( isto kao dabroston ali malo jaci ) i do danas nista, ci... me bole za populditi vec 2 tjedna ali nista...
Sutra sam na dog u Vinogradskoj kod Kune oko 10.30 h...jel jos netko gore :love: ? pusa
Danas kreće nova godina i novi pokušaji u Vinogradskoj :D
Sretno svima i da nam ova godina bude svima sretna
Cure koje ste danas gore- ako ima nekih novosti javite
Ja sam upravo zvala i naručila se za kontr.pregled u četvrtak, to mi je 24.dc.
Gabi, ti?
Ja ću taj pregled obaviti kod svog gina privatnika.
Aurora taj pregled gdje se gleda da nema cista ne mora biti baš 21dc? Može i kasnije?
Ma ne mora biti 21.dan. Bitno je da je nakon ovulacije.
Veliko HVALA sestri iz rodilista u Vinogradskoj!
dal li netko zna kad se nose nalazi za prvi dogovor moram imat uputnicu?ako da kaj na njoj treba pisat preled?
Ako je samo dogovor, bez pregleda, možda ti ni ne treba uputnica. Ali ja bi je ipak uzela, treba na njoj pisati spec.pregled. Si se već naručila?
Treba uputnica bez obzira da li je pregled ili samo dogovor. Treba pisati pregled.
Ja danas prespavala da nazovem.. :(
Sutra ću, nadam se da će biti mjesta da me prime tj. da danas nije sve popunjeno..
Nisam se jos narucila cekam jos jedan nalaz testosterona on ce bit gotov 27,1 pa cu se probat narucit za drugi dan....ali me sve veze za mengu nebi voljela propustit ovaj ciklus,a ne znam kakav je postupak kod AIH...Rekao mi je dr T da ne zna da li cu u prirodni ili stimulirani tako da cu sutra ganjat taj alaz da mi sto prije ga naprave
Pozdrav žene! Imam samo jedno pitanje vezano za doktore sa VV. Sorry ako sam off topic. Naime ja i moj muž idemo na MPO u Prag , ali su mi tamo savjetovali da netrebam čekati na red ako mi netko od naših MPOvca odredi stimulaciju a pošto još nismo bili u postipku zanima me kojeg mi doktora savjetujete. Puno hvala! :roll:
jutroooo svima :*
ja jos malo pa na razgovor sa našim najdražim dr :D :D :D u Vinogradsku...
javim ako ima kakvih noviteta opcenito :love: :love:
drzte fige :love: :love:
NinaB sretno!!!!
Javi se obavezno i ispitaj da li ima kakvih novosti, jel gužva i tako to :*
JA SAM TRUDNA
nemogu vjerovati kako ali jesam i to 6 tjedana. Bila sam kod dr. Tomića najdivnijeg doktora. jos je rano za sve ali NADA je tu iducu srijedu opet ulz..imamo malu tockicu i slikicu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
guzve nije bilo mi sami ali ujutro kazu da je bilo 20 pacijentica.
Kako lijepa vijest ČESTITAM !!!!
NinaB :D :D :D :D :D
Ajme koja predivna vijest :D :D
Čestitam draga od srca :love:
Pa kako to? Radila si test, jel tako? Ajme ovo je predivno :heart:
Čestitam!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NinaB, molim te napiši kako se sve događalo... kako to pozitivna pa negativna beta... Da li je trudnoća posljedica aih, ili domaće radinosti???
Ajme, konačno jedna trudnica s foruma u Vinogradskoj, ne mogu vjerovati... :love: :heart:
sbonetic hvala draga :D
Draga Gabi nisam draga ni na kraj pameti mi nje vilo samo mi je m kasnila ali od dabrostona sam prepisala ali opet malo predugo, ali kako sam prosli mjesec svako malo krvarila tako da niti neznam kada se desilo tocno. :lol: :lol:
evo upravo dobila nalaz bete 5289 :D :D :D :D :D :D
Ajme, koja beta!!!
Nina, daj nam kronološki ukratko napiši kako je šta išlo :)
Pa ti nisi ni test radila, Nina? Nego si danas otišla na pregled da doktor vidi di je ta m. kad ono pronašao nešto drugo, puno ljepše :D :D :D
Dakle, ovakav scenarij još nisam pročitala 8)
Cestitam!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NinaB :D :D :D
Pa ovo je preeeeeeedddddddiiiiiiiivvvvvvnnnnnnooooooooooo!!! !!!!!!!!
Sve nam ispricaj, jako nas zanima!! :lol:
jesi skužila šta?? jesi i u 1.mjescu uzimala Utriće??
pardon, mislila sam u 12. mj??
Predivna vijest!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Cestitam!!!!!!! :D
Pa ti nisi ni test radila, Nina? Nego si danas otišla na pregled da doktor vidi di je ta m. kad ono pronašao nešto drugo, puno ljepše :D :D :D
Dakle, ovakav scenarij još nisam pročitala 8)
Aurora ni ja ali sam se sama nadala takvom scenariju 100 puta :lol: Ono dođem na redovnu kontrolu a gin mi kaže- pa vi ste trudni :lol: Nisam to dočekala ali drago mi je da ti Nina jesi :love:
Kakva vijest, predivno, čestitam :D :D :D
Draga NinaB, ovo su prelijep, prelijepe, predivne vijesti :heart: :heart: :heart: !!!! Čestitam od srca :)
Curke, ja tek jučer naručila lijekove, ali se nadam da će sve stići još za ovaj ciklus. Gabi, možda opet budemo zajedno :love:
NinaB :D :D cestitaaaaaaaaaaam! i beta je preeedivna!
ovaj je scenarij iz svih nasih snova... :mrgreen: i bas mi je drago sto se nekome san i ostvario. :D
NinaB... ajme ... čestitam od :heart:
daj to pls objavi na odbrojavanju, ti si nam prva trudnica u 2010 :*
Joj draga držim fige na rukama i nogama da lijekovi dođu i da opet budemo skupa :love: Ja se naručila na kontrolni pregled u ponedjeljak kod privatnika. To će mi biti 27dc. Nadam se da neće biti nikakvih cisti i da krećemo negdje oko 21.01. :D :DCitiraj:
petra30 prvotno napisa
Drage moje najdraže :love: :love: HVALA VAM SVIMA OD SRCA :heart: :heart: :heart: vidite da se cuda desavaju nase nakon 5 godina a i Vaše će USKORO MORA..samo da znate da se ja ne micem odavde cak cu dolaziti na ULZ gore na 5 kat da Vama i dalje budem potpora. Jer VI ste one koje ste me tjesile kada mi je bilo najteže i kada sam imala 1000?????????? nad glavom. Posebno hvala Gabici, Aurori, mmaslacku,Zeena,petra30, zedra...to je trenutno sta se mogu sjetiti... :love: :love: :love: :love: ..
da ja sam otisla vidjeti dali spadam u vlakic 1 mjesec s obzirom na novu cistu.....
moze linkic od odbrojavanja..ja prva trudnica u 2010 :heart: :heart: :heart: ajoj...placem, pa se smijem pa neznam sta bi
NinaB evo link http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...7062&start=550, javi tamo, svi će se veseliti
čestitam :D :D :D
Ovo je stvarno uzbudljivo: Vinogradska otvorila sezonu!!! :D :D :D Nina, prva si u dugom dugom nizu u 2010...
NinaB, čestitam od srca i želim lijepu i školsku trudnoću.
Svima ostalima puno, puno sreće!
Svi ćemo mi jedna po jedna, neko brže neko duže, al biće.
Kako sretna35 kaže: Ne odustajem dok je jajašca u meni.