Cana73 sretan put ti želim, držim fige da sve dobro prođe.
I kako kazu da ženam treba poželit da slomiju nogu, pa i ja tebi želim da slomiješ nogu :-):-)
Inbox ti je pun i ne može ti se slati pp.
Poz
Printable View
Cana73 sretan put ti želim, držim fige da sve dobro prođe.
I kako kazu da ženam treba poželit da slomiju nogu, pa i ja tebi želim da slomiješ nogu :-):-)
Inbox ti je pun i ne može ti se slati pp.
Poz
Možeš poslati mail na lekarna.nova-vas@mb-lekarne.si, to je apoteka u MB, jako brzo odgovore.
cure, da li je tko od vas nabavljao menopur i cetrotide u mariboru ili negdje u sloveniji i koja je tamo cijena ovih lijekova?
hvala!!!
cure, trebam smještaj u mariboru za jednu noć .... (prje punkcije) zna li netko nešto blizu UKC . Hitno mi je. Hvala za informacije.
Bok cure!
Imam jedno pitanje. Da li znate nekog tko je radio biopsiju testisa u Postojni kod dr. Reša?
Pozdrav svima .
Molim vas ako mi neko može reći, počela sam piti Logest pilule 20.02, 7 dc pa ću piti bez prekida do 28.03., inaće nemam problem sa ciklusima, ali me sad zakačilo da nepravim pauzu, kad sem trebala dobiti 09.03, počeo se pojavljivati smeđi iscjedak, da bi nakon 5 dan počela svježa krv nije previše ali nikako da prestane, juče je čak bilo pojačano, ijako sam popila 2 pilule.
Bojim se da ćeme to pratiti do kraja i da na kraju kad ih prestanem piti, neću imat šta za mengu. Neznam jeli sve ovo normalno ili nije, šta da radim, trebali o ovome da javim u Mb. Da li je neko imao ovakvu situaciju?
tatjana 76 najbolje je da pises sestri Jasni, vrlo brzo odgovori i extra je za komunikaciju.
Sretno draga
Hvala vam, već su odgovorili i rekli da ništa nebrinem.
pozdrav cure!!!
ima li kakvih novosti iz Maribora????
kak je prošo ožujak
Pozdravko svima,
možda nije prava tema za moje pitanje, pa me slobodno "usmjerite".
Idem prvi put u postupak u 6 mjesecu, pa sam htjela pitati da li ste šta uzimali neposredno prije postupka (tipa prenatal, folnu kiselinu i sl.) kao "pripremu"? :roll:
Draga Bruna ja sam uzimala prenatal kad sam krenula sa pilulama tako mi je pisalo u protokolu :-)
Draga Nana Mo, ja sam dobila samo info mailom da smo u postupku u 6 mj od sestre Jasne, i još čekam protokol, odnosno upute za dalje... Valjda i kod mene bude pisalo. Svejedno hvala na info!
Vidim tvoj postupak, na žalost, nije bio dobitni. Da li imate kakve planove za dalje? Držat ćete se Maribora ili ćete poražiti sreću negdje bliže?
Joooj kad ću ja na tvoje mjesto...... :-D Znaš ja pošto idem prvi put puna sam pitanja :!:
Puno punooo punooooo punooooooo SREĆE ti želim! Držimo palčeve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A i meni je prvi put u Mariboru, i ja sam imala a imam i sad hiljadu pitanja, i bojim se sta ce me docekati sutra na transferu, rekli su zvati ako bude ranije, nisu i valjda je sve u redu.
A cim krenes sa kontracepcijom fakticki si u postupku, i dani lete, bar je meni tako bilo, u ovom postupku sam se i sama po prvi put pikala, e to mi je bio preporod i zao mi je sto nisam vec od prvog postupka, jer mi je to bio dodatni stres, trcati poslije posla svaki dan u ambulantu.
Pozz, i sretno!
sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju
ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica
Draga Bruna nama nazalost nije uspjelo iz prve ........sljedeci termin sam dobila da biram u jesen mi smo odabrali 11 mj. Mi se drzimo Maribora za sada, kod nas u BIH -a nema besplatnih pokusaja pa kad vec placam idemo gore ......slobodno pitaj mozes u inbox
Cana73 zelim ti veliku betu i svim zenicama koje su u postupku:-D
Cana73,mislim da ti je pun inbox.
Ej,eto opet da se i ja javim! Imamo jedno srceko koje n
as je vrlo usrecilo! Prvi mb postupak i uhvatila nas sreca!!! Svima koji se spremate i koji vec jeste u postupku,puno srece i pozit.beta!!!! Samo hrabro i pozzzz...!!!
pozdrav suborke, evo svako malo prošvrljam da vidim kako napreduje slo., pa šta nema nikoga da ide kod dr.Reša u Ljubljanu?
želim vam puno sreće u postupcima
Barkica bravo...čestitke
Svima ostalima podrška i vibrice
Bravo za barkicu! :-D Neka i dalje sve bude kako treba.
Kada si bila u MB, kakav je postupak bio (stimulirani, polustimulirani, prirodnjak)?
Cure.... pitance jedno?
Da li se mora skidati gel sa noktiju kad se ide u postupak? Možda je pitanje glupo, al se prvi put srećem s tim, pa pitam da ne skitam ;-)
ma nitko ne gleda nokte...samo skini sat i nakit;-)
sretno!!!!!!!
:-*
Ne, ne mora...i ja sam ga imala i toga se sjetila vecer prije postupka, no niko na to nije obratio pozornost. A kontaktna leca jesam skidala, to se valjda mora, mada mislim da ni to nije od nekog presudnog znacaja da li ces otici na punkciju ili ne, jer ona svakako traje svega nekoliko minuta. Sretno svima!
Evo da odg.na pitanje:24.02. je bio et,sutra je vec drugi uzv....(vrijeme letiii...) Bio je dugi,stimulirani protokol. Bitno je sam da je uspjelo(zasada-nkad nismo sigurni-uvijek treba ostati trijezne glave i biti realan). Za sada uzivam u ovoj sreci i nadamo se da ce tako i ostati! Svima vama koje ste u vec u postupku ili se spremate u te vode,sretno! Neka nam je dobitna ova godina!!! Pozzzz...:)
Cestitam barkice i uzivaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
citam forum, ali se bas i ne javljam cesto. mi smo imali jednu prirodnu trudnocukoja je zavrsila spontanim, bili smo jednom u ljubljani prije godinu dana - nista , nismo docekali betu, nismo imali smrzlica. prosli mjesec smo bili u mariboru, rezultat je bila ipak samo biokemijska. imamo jos nesto smrznutih pa cemo ici aBd ponovo. bila sam na kraktom protokolu, menopur + cetrotide.
pitali ste kakvi su rezultati od proslog mjeseca, ja sam razgovarala sa dvije zene u mariboru, obje iz bih, ni one nazalost nisu uspjele. puno srece vam zelim u ovomjesecnim postupcima:-)
a da, i neko je pitao za nokte, sa mnom je nakon punkcije bila zena koja je imala FM gel na rukama, nisam je pitala, ali znaci moze se. ja sam sve skinula.
Hvala vam cure.... Sretno svima,i puno snage,hrabrosti i volje!!!! I nada je bitna-nikad ne odustati!!! Mene to najvise drzalo na putu za dalje! Pozzzz....