ima istine u tome da je od sunca..dobro, sad ne znam jelena za tvog malenog..ali, moj je dobio sitne točkice baš po vidljivim dijelovima..po licu nije..ali, baš po rukicama, šakicama i sve do laktova, točno do kud su kratki rukavi..i tak je svake godine kad dođe vrućina i to jače sunce..kao da se koža privikava na tu promjenu..ali, sad ga budem mazala s kremom sa zaštitinim faktorom..jelena, tvoj je tek stari 10,5 mj, moguće da mu trešnja još sad malo smeta..ja sam svojemu dala prvu trešnju s 2 godine..sad ih jede bez problema ( davi se u njima), a može jesti i jagode..
inače, njemu ne najgore u proljeće i ljeto..njemu na paše to sunce, vrućina..a, i alergični je na pelud trave i korova, a to sad cijelo vrijeme cvate..na pelud stabala nije..
ima i 3 točkaste ranice na nozi koje nikako ne mogu izliječiti..namažem i s čistim elkomom, pa i belgentom sam probala, ali taman kad se vidi da bude prošlo, on to pomahnitalo opet isčeše i napravi ranicu..to su ranice promjera pol cm..i onda na tom mjestu ima flaster..čim skinem flaster, odmah ga svrbi, a pod flasterom ne..
sad je imao i neku virozu i dosta je bio crveni po licu, ali 2 dana mazanja kreme s propolisom mu se sve povuklo..od obične prehlade je dobio kao bronhitis..ali, nismo išli doktoru nego par dana sam mu davla ventolin i sad je već prošlo..
najgore je to kaj je jako postal izbirljivi oko jela ,a on nema baš neki veliki izbor..a, i stalno je gladan..stalno nešto traži, a jako prebira..očito mu fali nešto ono slatko, kao poslastica, a ja više ne znam šta izmisliti...zato se veselim uvijek ljetu zbog tog raznog voće koje ima , a on voće obožava, pa i povrće..
mada našla sam mu ja u bio bio čokoladu bez km, jaja..i pojede si ju..to mi je bitno da ima nešto da si posladi kao i ostala djeca..