Kika, hvala i tebi sutra sretno da se lijepo sve spoji :) Zar ti nisu onaj dan kad su punktirali uzeli i mužev sperm?
Printable View
Kika, hvala i tebi sutra sretno da se lijepo sve spoji :) Zar ti nisu onaj dan kad su punktirali uzeli i mužev sperm?
Da, ruthy odmah ti muž daje spermu, jedino ak je prirodnjak onda se čeka da se vidi jel ima jajna stanica! Ne znam zakaj mi je rekla da dođem sa suprugom, nadam se da nije neki problem!!!!! Vidjet ću sutra!!! Sretno ti u iščekivanju, kak bi petar pan reko "think happy thoughts"!!!!!!
Da potpiše onaj neki papir, bez brige, i moj je išao i na dan transfera...
Kika, mora muž s tobom da potpišete suglasnost na postupak i koliko želite zametaka natrag.
A sad vidim da si već dobila odgovor :)
kika ~~~~~~~ za transfer
mima ~~~~~~~~~~~~~ da betica bude do neba!
kika sretno na transferu
mima želim ti da ti popodne brzo dođe i da je beta lijepo narasla
ja jedva čekam ponedjeljak..užasno me strah punkcije jer sam u zadnjem prirodnom imala groznu punkciju,a još gori transfer,ali još je veći strah da ne bude stanica,ili ak bude stanica da se neća oplodit..užas,stalno neki strah.
Iberc, samo hrabro, ja sam isto plašljivica, ali bitan je cilj, zar ne... Jeli uzmeš normabel, klomifen ili nešto?
Evo mene ženice.... Imamo prekrasna 2 osmostanična zametka, to mi je rekord!!!!! Mora nešto biti !!!!! Iberc samo hrabro, ko što ruthy kaže, sve se može podnijeti da se dođe do željenog cilja!!!!! Mima držim palčeve za lijepu betu!!!!Sretno vam svima trudilice moje!!!!!!
Beta 14,67, ocekivano al svejedno razocaravajuce :( Sad bar znam na cemu sam pa mozemo planirat dalje
Mima draga, a baš sam se nadala malom čudu!!!!! Žao mi je, skupi snage i hrabro dalje!!!!
mima,kak ti veli kika,skupi snage za novi postupak...jel to bila biokemijska?
kika super za tvoja dva borca...ti budu ostali svih devet mjeseci!
cure moje,prošla sam vam ja već jedno deset punkcija,manje bolnih,malo više,sa devet stanica i bez stanica,svakavih,i svaki mi je put sve gore i uvijek me je sve jače boli,valjda su mi jajnici već dosta spikani,pa dosta boli..izdržala bum ja,bez brige
više me je strah kad nema baš puno folikula,da ne budu prazni i da svo to kljukanje nije uzalud,mene u stimuliranom postupku više pogodi ak ne dojdem do transfera nego negativna beta.popila bum normabel i ketonal,pa kak bu,namjeravamo usput ići još u šoping jer si sređujemo tavanski pa nam još fali toga šoping uvijek izljeći bol poslije punkcije
ma uživam ja još do ponedjeljka(sadim cvijeće,okapam gredice)sjedim vani,jorgovan miriši..viš kak sam i pjesnički nadarena:mrgreen:,ma obožavam cvijeće,i mogla bi cijeli dan švrljat po njemu.
Nema ljepše terapije za sve u životu, nego prčkanje po zemlji... ja se još pazim do bete, a balkon izgleda prazan, neniknut na to u ovo doba godine...
Cure,slobodno tražite da vam daju analgeziju u venu za punkciju ili opću anesteziju,svaki puta sam tražila i dobila.Oni baš ne ponude ali ako se traži bez ikakvih problema sve daju.Sretno...
ja sam tražila anesteziju pa opet niš,rekla dr da ih nije puno i da ne treba
nego da vas pitam,dr mi dala i putni nalog za mm kad sam dizala uputnicu ta spermiogram,tko to može dolje potvrditi i dali uopće može?
Ne mogu niti zamislit da se punkcija radi bez anestezije, ja moram reći u Splitu u Cita (a i u KBC Split isto) odmah daju lokalnu anesteziju čim se dođe na dogov. termin za punkciju, tu nema govora uopće da se punkcija radi bez toga. Evo ja zadnju punkciju, koja je bila 22.04. nisam niti osjetila, dr. završio, a ja mislila da nije niti počeo i još sam od anestezije cijeli dan doma prespavala i dobro se odmorila!!!
Iberc draga putni nalog za muža će on predat kad bude išao dati spermu u lab gore... Naravno da će ti ga potvrdit.... Isto tako od sestre traži da ti na tvoj nalog napiše da trebaš pratnju na dan punkcije... Reci da jako boli i da nisi u stanju sama voziti!!!! Puno sreće ti želim i puno jajčeka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iberc sretno ti bilo sutra na punkciji!!!!!! Samo hrabro !!!!!!!!!!!!
Hvala vam cure na ohrabrenju
Inesz slažem se sa tobom,mislim da bi i za jednu stanicu trebale dobit aneateziju a ne da se tak patimo
Javim kaj je bilo
Sretnio Iberz: Zar ti nisu rekli da uzmeš ketonal, normabel, nešto?
A jesam.popila sam ketonal.i normabel ali.slabo je to
Punkcija gotova....nije jako bolilo jer sam dosta nakljukala a i dr je bila nježna jer sam ih obavijestila kak me strah
Inačw dobili tri stanic,sad još samo da se oplode
:fige: da se sve oplode!!!
Tko je danas gore? Samo dr. T?
Bravo, daj nek se sve oplode!
Ti ideš mojim stopama Iberc draga, samo kaj se tebi možda budu sve tri oplodile!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~super!!!!!! Držim fige!!!!!
Joj cure hvala vam tak sam sretna i za ove tri
Je danas je samo.dr t gore
Kika i da se samo dvije oplode i da se obadvije prime nitko sretniji od mene.
Kika kad si ti ujutro zvala da pitaš za transfer,nije mi dr niš rekla u kolko sati a ja zaboravia pitat
Ja sam zvala oko 10
Zvala sam malo prije 10, rekli su mi da zovem poslije 10, ali nisam mogla izdržati.... Ovaj put me je baš bilo strah da se ne bude nijedna oplodila, a vidiš eto 2... Znam da si u brizi ali izdrži, sve će biti dobro!!!!
dali netko mozda zna koji broj je na svetom duhu za injekcije?
Malo me brine kaj moram zvati odmah drugi dan,to je tak obično kad stanice i nisu baš najbolje..mislim si da su dobre da bi morala zvati za dva dana.
Kad sam ja bila sve smo morale zvat sljedeći dan tak da nemaš brige zbog toga
Joj sad mi je puno lakše..brzo bude došlo sutra
iberc sretno!!! da te i ja utješim. oba puta sam zvala drugi dan,a oba puta su stanice bile odlične. u prirodnom sam već 3dan nakon punkcije išla na transfer i bingo! kažem to zato jer postoji neka sumnja da se oplođena stanica ranije vraća ako nije baš dobra pa da ima bolje uvjete u maternici. no moja je bila odlična i ipak su je vratili 3dan. nemoj brinut i puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj, jesmo mi stvarno sve pune strahova, hoće li bolit, koliko js, kakve kvalitete, oće se oploditi, smjestit, beta... sad kad promislim, stvarno sam bila ovih zadnjih dva tri tjedna pod velikim stresom.
Iberc draga, samo se opusti, bit će sve dobro... nemojmo se unaprijed bojati, ionako nije do nas, pa zar ne dajemo sve od sebe, na ovo na što ne možemo utjecati prepustio onome tko umjesto nas upravlja... Pusa ti
Jesi zvala Iberc??????????? Jedva čekam da se javiš....
sad sam zvala,oplodila se samo jedna,transfer u četvrtak..malo mi je žal kaj nisu dvije,ali i jedna je dosta