dea84 :cry: žao mi je...
Printable View
dea84 :cry: žao mi je...
dea84 :cry: drži se ...
dea84:taps:
ja danas ponavljam ß, ne moram vam opisivati svoju tremu, sve znate:fige:
Nije me dugo bilo, jučer došli s mora, bilo na je fenomenalno, i ni na trenutak nisma mislila o postupcima :-)...navratih da vidim koliko kiki30 ima mrvica kad ono :cry:!!! Kiki draga, drži se, uh, znam tu bol, točno prije 3 mjeeca sam imala istu agoniju sa srčekom :-(.
Obradovala me trudnoća matahari, i vidim mnoga srčeka :-D, da ne nabrajam pojedinačno, nisam baš sve ni pohvatala, nego ću svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~da od sada pišete samo ljepe vijesti!
dea84 :cry:
dea:love2:
olivera~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja izvadilA krv pa cekam rezultate
olivera, geceta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dea,neopisivo mi je žao:( odtuguj i nastavi hrabro dalje..
olivera,geceta ~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod
Olivera,geceta..........za velike bete
1:(
dea :love2:
nemoj prestati vjerovati u cuda jer se ona dogadaju...kao sto si vidjela najcesece ne planirano:heart:
geceta,ne mogu vjerovati...neopisivo mi je žao:(
geceta:love2:
Joj Geceta... Bas mi je zao, drzi se...:-(
geceta ne znam šta da ti kažem:cry::love2: sad sam bez teksta:-( jako mi je žao
moja ß danas je 510
raste, to znači da može biti sve dobro...:-)
koji je danas dan nakon transfera?
:-)
geceta, žao mi je :-(
evo ja zbrajam dok olivera slavi:-), 26.7. je bila 68,9, danas je onda 18. dnt i zvuči sjajno!!!
olivera, i dobro je da od male bete bude veći porast, oćeš opet ponavljat ili čekaš uzv?
olivera, vidim ja bit će još jedna velika beba od male bete
:-)
geceta, žao mi je.
olivera, čestitke!
odmah sam s tim nalazom otišla na humanu i sestra mi je rekla da će se posavjetovati sa mojim dr pa će mi danas javiti šta on kaže. Ona misli da će me pogledati na uzv, što se nje tiće ne trebam više ponavljati, nego samo potvrditi da je trudnoća u maternici i da kuca:heart:
Geceta, jako mi je žao.... odplači, i skupi snage za dalje...
Olivera, da bude sve kako treba, školski....čestitke
Evo, potegnula 30 km samo da vam javim da jemoja beta 19 dnt, 492, zvala dr.,u sriedu ponovo vađenje krvi da vidimo dal se dupla, i nastavljam sa utričima. Još uvijek ne mogu vjerovati da se moj san konačno ostvaruje.
Olivera cestitam ti!
hvala na čestitkama, toliko sam uzbuđena, nadam se da će to biti to
samo me pomutila gecetina ß:-( nisam to očekivala
plavo oko bravo :-) samo nastavi tako
cestitke Olivera, jesam ti rekla da ce to biti ok :)
cestitke i tebi, plavo oko.
sto se mene tice, cekam doktore dok se vrate s GO ali ja ne zelim do kraja godine novi postupak, dosta mi je. isto tako ne mogu vise samo zivjeti MPO stoga najvjerojatnije odlazim s foruma, tj necu biti vise aktivna. Molim da netko preuzme listu. Hvala!
kiki draga jako, jako mi je žao. Znam dobro kako se osjećaš ali molim te budi jaka i nemoj se predavat. Veliki, ogromni zagrljaj ti šaljem:love2:.
sia, matahari, sejla čestitam cure i da i dalje bude sve savršeno:-D:-D:-D
olivera i plavo oko čestitam :klap:
olivera to je odličan rast bete:klap:
plavo oko čestitam na lijepoj brojci:-D
gaceta:love2:
geceta šaljem zagrljaj :love2:
plavo oko,olivera čestitam!!
olivera isprazni inbox:-)
venddy jesi bila na UZV?? šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bila sam jutros, beba je dobro, veliki smo 3,2 cm, hematom se povukao ali zbog svega što smo prošli, kao i lanjskog gubitka trudnoće te biokemijskih, doktor hoće da i dalje mirujem, nema kupanja a nekako sam se nadala da ću bar to smijet ( plaža mi je 200 m od kuće a ja je ni pomirisala nisam cijelo ljeto), nema šetanja. Bit ću valjda zato najnačitanija žena u HR tu aktivnost smijem obavljat. dobra stvar je da i dalje neću čistit kuću:lol: