~~~~~~~~~~ :heart: za nešto dobro u ovom danu
Printable View
~~~~~~~~~~ :heart: za nešto dobro u ovom danu
Muma kako si ti, jesi umorna?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ljubi djetešce, a tebi :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a i tebi kljucic nisu ovi dani laki :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lovro i Muma
:heart: kljucic
Lovro :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami i tati puno snage.
Muma, pravi si heroj!
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro♡
❤️ za ❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
bubica27 Nisam umorna, mislim da nikad ne bih bila umorna od odlazaka kod svoje ljubavi. Ali mi je teško, naročito kad se sjetim svih naših muka i borba koje smo vodili dok nismo znali da je sve to zbog bolesti...hranjenje, vježbanje, (ne)spavanje, plač, vrištanje, bacanje...teško mi je što nikad nije bio sretan kao druga djeca. Gledam večeras na trgu Sv.Nikolu i roditelje koji se slikaju sa svojom dječicom, pa se odmah trudim ne plakati i ne razmišljati kako bi bilo da je zdrav. Uglavnom, trudim se ne razmišljati o svemu tome čim mi misli zalutaju.
kljucic big biiiiig hug :-(
Kod nas danas nema baš novosti... nije bolje, ali za sad nije ni lošije. Uspjeli smo se malo čuvati, maaaaalo ali vrijedno! :dancingfever:
:love2:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muma grlim te jako jako!!!!!!
pa kako se otkrili da je bolestan?znam da si pisala da puno plače da nije zadovoljna beba.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno puno za čuvanje!
Svu snagu ovog svijeta vam zelim ❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam više draga Muma što napisati, svaki put riječi zastanu nad tipkovnicom, stoga vam svima šaljem veliki zagrljaj :heart:
Od početka problemi s motorikom (već od kontrole glavice), nije hvatao ni držao igračke dugo, slabije se glasao. Onda se s početkom vježbanja, s 5 mjeseci, sve naglo pogoršalo (jer je gubio previše energije)...okice na pola otvorene, disanje na usta, prestao spavati kroz noć, puno više plakao, sve manje mogao biti u kolicima ili autosjedalici (plakao i izvijao se), pa problemi s hranjenjem... ma svašta! Iako smo svaki mjesec bili kod pedice, ili s njim ili samo muž ili ja na razgovoru, nije nam znala pomoći. Pregledala ga, naizgled zdrav, kks super... i uvijek samo "treba vježbati, sve će se popraviti". Tek su nam na Rebru, dakle s 8 mjeseci, rekli da to dijete ne smije ni plakati da ne gubi energiju. Drugi "val " pogoršanja bio je kad smo došli na Rebro (djelomično i zbog stresa od promjene)...prestao se igrati s igračkama (koristiti uopće ruke), prestao se smijati, samo je plakao dan i noć, ja sam ga samo nosila iako ga ni to više nije smirivalo. Tada završio prvi put u intenzivnoj - zbog edema mozga i pluća, i povećane jetre prestalo kucati srce. Nakon 6 dana intenzivne vratili se na odjel - od tad više nije imao glasa, samo po grimasama se vidjelo da plače. I dalje sam ga samo nosila. Spavao 2 sata ujutro, 2 popodne i 2 navečer, a noć budna. Nakon 2-3 tjedna ponovno intenzivna jer nije više mogao disati. Od tad smo tamo i od tad je miran jer ne može više ništa pokazati. Da može, urlao bi. Eto, skratila sam najviše što sam mogla.
Proplakao je više od pola svog malog života, a ja se danas više ne sjećam niti načina na koji je plakao, niti kako se smijao. :cry:
:cry:
jako teško i jako tužno,miš mali,svaki dan ste mi u mislima:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strašno.... ne znam šta bih rekla. Mislim na vas
Draga Muma, dragi Lovro ♡♡♡
Na ovoj temi prosto zanijemim...
Drz te se... Puno poljubaca
<3
:cry: Uf, draga Muma, ne sjećam se kad sam nešto toliko tužno pročitala...
Puno snage želim :heart:
O draga moja grlim te najvise. Pretuzno. Svaki put kad zelim nesto pametno napisati zablokiram jednostavno. Sve mi je to tolko tesko,pretesko. Divim ti se na tolkoj snazi ti si zaista jedna predivna,najdivnija i najhrabrija mama koju znam. Ljubi mi puno lava. Saljem ti jedan ogroman zagrljaj i poljubac.
Uuuh...divim ti se Muma. Nemam sto.pametno reci...puno sam naucila iz ovoga svega. Voljela bi,zeljela da ne prolazite to sve...ne znam da li ovaj gore uopce i postoji. Ne znam...znam samo da mi se place kad citam sve ovo. Drzi se i puno pusa Lovri od nas
Muma mila...:love2:
cure, aj ne čačkajte mečku...ko da Mumi i ovako nije teška situacija...
ovdje smo da joj pružimo potporu i šaljemo pozitivu, a ne da ju još dodatno zabetoniramo (:gaah:)...
Ispričavam se Muma, ali morala sam....grlim te jako jako jako i želim ti napisati da ste Lovri od početka pokušali pomoći da mu bude bolje, no ni struka nije imala pojma o čemu se radi, a ti sama kažeš da ste ukazivali pedijatrici da se nešto dešava s Lovrom.
Budi jaka, jer on iako ne može pustiti glas zna kad si s njim.... :heart:
Pretužno..i tako nepravedno..
Držite se....
Evo za jos malo boljih dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma kad god te čitam imam potrebu bar na jedan dan uzeti dio toga što nosiš na duši i olakšati ti.
ti si jedna jako hrabra žena i majka, a lovro je stvarno blagoslovljen što te ima.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart::heart:
Lovro... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<3
Želim vam svima puno snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart:
:heart::heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Muma, veliki zagrljaj.
Lovri :heart: